emr00 Mesaj tarihi: Kasım 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2005 Açık konuşmak gerekirse swg'nin gidişatı baya kötü, çoğu sevdiğimiz kişiler oyunu bırakıyorlar. Kendi guildim dışında olmak üzere beraber oynamaya alıştığım kişiler bile veya mopta görmeye alışık olduğum kişiler bile oyunu bırakınca oynama zevki kalmıyor benim için. Bu soruyu sadece oyunu bırakanlar için soruyorum.Belki açtığım bu topicle oyunu bırakanlar bir yerde buluşabilir. Hangi oyuna devam etmeyi düşünüyosunuz? veya online oyundan bıktım yetermi diyosunuz? Belki yeniden bir yerde toplanma olasılığımız olabilir :)[signature][hline]Emrellius Rapiel Zato Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gwindon Mesaj tarihi: Kasım 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2005 eğer bütün frf toplanacaksak... hayatın a.k başlarım :D:D[signature][hline]Shewky Goldbreaker-----Elder Bounty Hunter-----FRF How many pieces of Bounty Hunter Armor did Boba Fett have to collect to get his complete set of Mandalorian Armor? If Luke and Leia can fire blasters and jump from their speeders, why do I have to get off my bike just to punch someone? How many skills did Luke Skywalker have to master before he became a Jedi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akse Mesaj tarihi: Kasım 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2005 ben wow account umu dün aktif ettim.Burning legion dayım.[signature][hline]Akse Xanadu Jedi Padawan Floriel Xanadu Master Bio-Engineer,Master Chef. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mumi Mesaj tarihi: Kasım 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2005 said: Akse, 20 Kasım 2005 14:38 tarihinde demiş ki: ben wow account umu dün aktif ettim.Burning legion dayım. Hayiiiir. Akse naptin sen? :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Kasım 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2005 Ohooo sen de mi akse. Kim kaldı bizden ya.[signature][hline]Deno O'Connor - Freedom Fighters - Eclipse Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akse Mesaj tarihi: Kasım 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2005 şu an swg account um açık ama oyunun durumu kötü,yine de swg ye gircem.[signature][hline]Akse Xanadu Jedi Padawan Floriel Xanadu Master Bio-Engineer,Master Chef. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar