Mayhem Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 Ben evde boxerla dolasıyorum ya =p Bursada hala var evet böyle semtler. Doğalgaz gelene kadar sabır diliyorum dory =) Gecmis olsun.[signature][hline]I still feel the pain.. I still feel your love.. I still feel the pain.. I still feel your love..
C3nK Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 izmirdeyim bornovada dogalgaz yok böhuhuhu ne zaman baglancak bilinmio :hrr:
Muhallebi Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 adsl var, doğalgaz yok memlekette.[signature][hline]On my death bed,I will prey to the gods and the angels.Like a pagan, to anyone who will take me to heaven-
Pingu Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 harbi ne bu sıcak ya olmaz ki bu kadarda[signature][hline] Loves are masturbating now..
dory Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 ne alaka be adsl:D hehe 512 olucakmıs baglantım oh oh çikinay çikinaynay. Anneannemi zor yatıstırdım gecen gun 70 yasında kadın gidip işçilere bagrıncakmıs(kazarken evimizin onundeki su borularını patlatıp 4-5 saat su kesintisine sebep olmuslar)[signature][hline]kingpin, 08 Ağustos 2005 05:32 tarihinde demiş ki: ben kül yutmaz eralp,yemem bunları dory hanım Çizimlerim [Pati Albüm] In my thoughts thou shalt forever be As a dear and precious remembrance...
ShadowFury Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 Yakacak almanıza gerek yok ozaman, baksanıza sizin oraya işçi diye bisürü odun yollamışlar[signature][hline]SoulCube, 22 Ekim 2005 20:17 tarihinde demiş ki: İşiyorum öyleyse varım..
ruby Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 said: ShadowFury, 01 Kasım 2005 18:29 tarihinde demiş ki: Yakacak almanıza gerek yok ozaman, baksanıza sizin oraya işçi diye bisürü odun yollamışlar ahah:D burası da öyle resmen,asfalt yoktu eskiden,yaptılar,bütün mahalleden değil bir tek bizden para almaya kalktılar(tabiki vermedik)şimdi de ayda bi deliniyor valla,dogalgaz elektirik su bilmem ne,ulan hepsini yapsanıza aynı anda öküzler ,ramazan ramazan habire ağzımı bozduruyolar yaa,bagdat caddesinde oturmak da vardı!!
Leath Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 o kucuk bebek belki soguktan donarak olur.[signature][hline]"A mind stretched by a new idea never goes back to its original dimensions."
dory Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 sacmalamasak mı diyorum?[signature][hline]kingpin, 08 Ağustos 2005 05:32 tarihinde demiş ki: ben kül yutmaz eralp,yemem bunları dory hanım Çizimlerim [Pati Albüm] In my thoughts thou shalt forever be As a dear and precious remembrance...
Zergling Mesaj tarihi: Kasım 21, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 21, 2005 sanırım dogalgaz çalışmaları bitmiş gibi gozukuyor ??[signature][hline]Zergling Lord of the StarCraft Majesteleri ve eksalansları Zergling paticigin şahı !!! internetin kralı...
Öne çıkan mesajlar