ShadowFax Mesaj tarihi: Kasım 19, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 19, 2005 ??????????????????????????????????????????????????????????? BEN ŞİMDİ NE DEDİM DE SENİN MORALIN BOZULDU[signature][hline] Nick : Oosjo_ Clan : LasombrA Job : Blade Master LvL : 6x NP : 50xxx Server: Diez
Gothic Mesaj tarihi: Kasım 19, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Kasım 19, 2005 shadown nese salla ben çıkıntılık yapıyorum ya boşver[signature][hline]Yasama sevincimi kaybettim ve tutkum kalmadi söndü Cevreme kendime baktim inanamadim müskül hayrete düstüm Kaldim yine tek basima bombos dünya ahiret hayata küstüm!
ShadowFax Mesaj tarihi: Kasım 19, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 19, 2005 allah allah bak gothic ben sadece taklit sandım sende taklit deil clan sahipleri kanka dedin aynı cafeden... bende sordum o clan lider i kim die ben sana laf falan soktugumu sanmıorum sadece soruorum çünkü LasombrA bizim clanımız... O clanında önemli bir memberi olarak da mrk ettim...[signature][hline] Nick : Oosjo_ Clan : LasombrA Job : Blade Master LvL : 6x NP : 50xxx Server: Diez [Bu mesaj ShadowFax tarafından 19 Kasım 2005 21:20 tarihinde değiştirilmiştir]
Gothic Mesaj tarihi: Kasım 19, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Kasım 19, 2005 benimde bildigim kadarı ile liderler bir yerden tanılıyorlar sanırım kafede görüşmüşler ama tanışlıyorlar bizde cyper daki lasombrayız[signature][hline]Yasama sevincimi kaybettim ve tutkum kalmadi söndü Cevreme kendime baktim inanamadim müskül hayrete düstüm Kaldim yine tek basima bombos dünya ahiret hayata küstüm!
ShadowFax Mesaj tarihi: Kasım 19, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 19, 2005 he öle de... kendini bilmez ler falan demen yanlış[signature][hline] Nick : Oosjo_ Clan : LasombrA Job : Blade Master LvL : 6x NP : 50xxx Server: Diez
Gothic Mesaj tarihi: Kasım 19, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Kasım 19, 2005 salla sinirim bozuldu oyuna[signature][hline]Yasama sevincimi kaybettim ve tutkum kalmadi söndü Cevreme kendime baktim inanamadim müskül hayrete düstüm Kaldim yine tek basima bombos dünya ahiret hayata küstüm!
ShadowFax Mesaj tarihi: Kasım 19, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 19, 2005 peki[signature][hline] Nick : Oosjo_ Clan : LasombrA Job : Blade Master LvL : 6x NP : 50xxx Server: Diez
Gothic Mesaj tarihi: Kasım 19, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Kasım 19, 2005 nese ilerde kanıtlarla görüşürüz :)) zaten gm hacklendi adam uheuh koparttı bizi[signature][hline]Yasama sevincimi kaybettim ve tutkum kalmadi söndü Cevreme kendime baktim inanamadim müskül hayrete düstüm Kaldim yine tek basima bombos dünya ahiret hayata küstüm!
pisikopat_5 Mesaj tarihi: Kasım 19, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 19, 2005 gurur duydum adamla :p kırılması cok zor olan NFS nın yerı surumunu dun gece bir turk grup u kırdı oyle guldumkı kıran kısılerı cok az tanıyorum :)
Leeroy_Jenkins Mesaj tarihi: Kasım 19, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 19, 2005 Gm hacklenmiş....biz hacklensek ne olcak ki aq..
BuFFeT Mesaj tarihi: Kasım 19, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 19, 2005 iyice saçmalıyorsunuz gm insan deilmi sizin gibi siz hackleniyorsanız gmde hacklenebilir bu arda bunu yapan büyük ihtimal ile yakın bir arkadasıdır bana kalırsa veya acil olarak internet cafeden girmek zorunda kalmıs olabilir bence abartı büyük bir olay deil ama her gm mutlaka bana kalırsa evinde oynamalı ve en azından bir antivirüsü olmalı nortonu tavsiye ederim gerçekten basarılı
Calamity Mesaj tarihi: Kasım 20, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 20, 2005 *kopar*[signature][hline]Dupecilere 1-2 bide :D
zestoretic Mesaj tarihi: Kasım 20, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 20, 2005 buda hack olduysa bızım hıc bı guvenlıgımız yok hacklenmek ıcın
megakill Mesaj tarihi: Kasım 20, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 20, 2005 Kenjuro_orc ve Kenjuro_human charları aktif GM ler değillerdi. Vakti zamanında Cyberda kısa süreliğine görev alan Devil için açılmış GM charlardı.Devil tekrar Diez'de görev aldığında bu charların kapatılacağı söylenmişti Devil'e fakat görünen o ki silinmemişler ve Databaseye giren hackerlar (artık giremiyorlar) bu kapatılmamış charın şifre ve İD sini almışlardı ve kullanıyorlardı ,dün kü olaylardan sonra bu charlarda silindi ve şu an itibariyle hackerların server üzerinde bi etkileri kalmadı , tabii ki şu an için diyorum , ilerde ne olur bilinmez...
Marl0_on Mesaj tarihi: Kasım 20, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 20, 2005 DEMI COK OZLEDIK DE kucuk yassan ?[signature][hline]o_0 _________________________ Gorillaz [Bu mesaj Marl0_on tarafından 20 Kasım 2005 12:18 tarihinde değiştirilmiştir]
DaggerPhobia Mesaj tarihi: Kasım 20, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 20, 2005 iron ne zaman gelion yaf. gozlerimis yollarda...[signature][hline]Name : DaggerPhobia Class : Shadow Vain Lvl : 6x ( 60 a.q artizlik olsun die 6x ) Np : 146k( Grade 3 oldum :D ) Clan : :::Lasombra::: Server : Cypher
dW_imp Mesaj tarihi: Kasım 20, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 20, 2005 size bişi dicem ama inanmıcanız onuu benim ark hackledi ^^
KONUR_ALP Mesaj tarihi: Kasım 20, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 20, 2005 Valla helal olsun budur işte :) adam haklı espiri yazagı yerde ESPI yazan gm ler varsa char ınıda heckletme kolay ola gerek :)[signature][hline]************************** * Server : AresX * char : warrior blade master * level : 6x **************************
BesT Mesaj tarihi: Kasım 20, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 20, 2005 O.o[signature][hline]Job : Elemantal Lord Nation : Karus Nick : BesT LwL : 61 Race : Mage Np : 75k+ Server : Ares
RoCKeFeLeR Mesaj tarihi: Kasım 21, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 21, 2005 http://img505.imageshack.us/my.php?image=15af.jpg http://img505.imageshack.us/my.php?image=42ub.jpg [Bu mesaj RoCKeFeLeR tarafından 21 Kasım 2005 15:17 tarihinde değiştirilmiştir]
EvoLution_Priest Mesaj tarihi: Kasım 21, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 21, 2005 Yuh yani :)[signature][hline]Name : EvoLution Priest Server : Ares Np : Bizim Kimseye Gösteri$imiz YOK ! Level : 62
Joey Mesaj tarihi: Kasım 21, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 21, 2005 looooool ağlancak halimize gülüoz[signature][hline]Name : Marla_Singer Server : Ares KOSP tan banlanan arkadaşlar MUTLAKA TIK
vktk Mesaj tarihi: Kasım 21, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 21, 2005 **siz bu oyunu oynamaya devam edin :) **[signature][hline]Name: VAnGeL (retired) I Vangel Clan: Wearehistory I --------- Lvl: 63 I 4x Class: Berserker Hero I Troll Warrior Nation: Karus I Horde Server: Diez I Bloodsclap
Öne çıkan mesajlar