malik Mesaj tarihi: Kasım 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2005 ciddi ciddi siz malmısınız değilmisiniz adlı bi teste ihtiyacım var.[signature][hline].. içimdeki şeytanın ensesindeyim.. destur deh breh,berduşa name yapma çek git ilerle milim milim.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khalad Mesaj tarihi: Kasım 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2005 Siz ne olgunsunuz ne de çocuk. Duruma göre tavrınız var. Daha çalışmalısınız. Eh bir bakıma beni açıklıyor denebilir.[signature][hline] _Kusuk_ Aut disce aut discede. İçimdeki Sarı Kapaktan İlham Alıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Horrible Mesaj tarihi: Kasım 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2005 ''Siz olgun sayılırsınız... Öfkeli anlarınızı kontrol etmeyi öğrenin.'' İlginçtir ki ben çok nadir öfkelenirim :)[signature][hline]''Ağlamak,ruhun fiziksel dünyaya bir yansıması,bir boyut değiştirme çabasıdır...'' Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zephyros Mesaj tarihi: Kasım 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2005 Siz ne olgunsunuz ne de çocuk. Duruma göre tavrınız var. Daha çalışmalısınız biras doru biras yanlıs fifti fifti =)[signature][hline]Kaderimi kovalıyorum karanlığın içinden Hayatımı arıyorum kaderimin içinden Artık öldüm ayrılıyorum dünya kaderinden Şimdi çıkaracağım geleceğimi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Platon Mesaj tarihi: Kasım 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2005 Siz olgun sayılırsınız... Öfkeli anlarınızı kontrol etmeyi öğrenin.[signature][hline]Aptallık En Buyuk Günahtır... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Kasım 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2005 Olgunluk dersine ihtiyacınız var. Hayatta herşey olabilir. Bunları daha net karşılamanız lazım. Yalağğn! [spo1=ehm]peki tamam dogru olabilme ihtimali olabilir. [/spo][signature][hline]These words remain silent My mouth will not give them life So they come creeping back to me To tear my heart to shreds But I would not forgot this pain... lylide.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Head Mesaj tarihi: Kasım 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2005 Siz olgun sayılırsınız... Öfkeli anlarınızı kontrol etmeyi öğrenin. öfkem benim yaşama sevincim be,kime ne .p[signature][hline]valandil ownz j0o! i'm a rockstar.kthxby. WoW - Xrzug/The Maelstrom Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Head Mesaj tarihi: Kasım 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2005 said: malik, 17 Kasım 2005 19:01 tarihinde demiş ki: ciddi ciddi siz malmısınız değilmisiniz adlı bi teste ihtiyacım var. tarzını sevdim.[signature][hline]valandil ownz j0o! i'm a rockstar.kthxby. WoW - Xrzug/The Maelstrom Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
InneR_ChaoS Mesaj tarihi: Kasım 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2005 Olgunluk dersine ihtiyacınız var. Hayatta herşey olabilir. Bunları daha net karşılamanız lazım Hade bea[signature][hline]Order Within Chaos.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yylnklc Mesaj tarihi: Kasım 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2005 ne malsınız nede değilsiniz duruma göre tavrınız var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yigito2005 Mesaj tarihi: Kasım 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2005 Siz ne olgunsunuz ne de çocuk. Duruma göre tavrınız var. Daha çalışmalısınız. --------------------------------------------------------------------------------[signature][hline]öyle yürekten seviyorsan aklı başından atacaksın..kimi yanında arıyorsan önce içinde bulacaksın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar