Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

[acil] Nero haricinde basit ve sağlam dvd rw programı?

Zopik

Öne çıkan mesajlar

Ufak boyutlu olması gerekiyor. Oturupta 60 mb indiremem şu anda. Tercihen 10-20 mb kadar ve mümkünse free.

Nero ile bir türlü hdd box'tan bağladığım dvd rw ile dvd yazamadım. kitlenip kalıyor bir yerde.

Sorunuma acil çözüm lazım b@b th3 k3nkler...[signature][hline]Image Resizer | direct-link | Selçuk Erdem'den önce de zopik'tim ben...
Fikir Yurdu - Siyasi ağırlıklı fikir ve düşünce forumu
Sosyal ağlarda paylaş

Ben CDBurnerXP kullanıyorum. Nero'yu sileli birkaç sene oldu sanırım.

Hem ücretsiz, hem de yaptığı iş olarak (veri diski yaratmak) Nero'dan daha iyi. En azından kendi arayüzü daha kullanışlı.
Biraz dene derim.[signature][hline]
Türkiye'nin en geniş anime ve görüntü kalitesi en iyi arşivi...
Binlerce CD ve yüzlerce DVD tutan arşivi...

3000 oyunluk PC oyun arşivi...
İsteyene itinayla kafa ayarı yapılır... Beyin sahibi olmanız tercih sebebi...
Sosyal ağlarda paylaş

said:
asi_kan, 20 Kasım 2005 21:16 tarihinde demiş ki:
alchol tavsiye derim eger karısık gelırse clone cd mutlaka dene derim :) kolay gelsın

Bunlar veri formatı yaratamaz. Sadece kopyalar...[signature][hline]
Türkiye'nin en geniş anime ve görüntü kalitesi en iyi arşivi...
Binlerce CD ve yüzlerce DVD tutan arşivi...

3000 oyunluk PC oyun arşivi...
İsteyene itinayla kafa ayarı yapılır... Beyin sahibi olmanız tercih sebebi...
Sosyal ağlarda paylaş

deepburner neronun paso hata verdiği dvdleri eşek gibi yaziyor.[signature][hline]S.E.N.K.O.: Sucuk Ekmek Ne Kadar Oldu
bu mesaj bitmiştir lüften sıradaki mesaja geçiniz.Ayrıca bu msj okunduktan 10 yıl sonra kendini doğal şekillerde toprağa dönüştürüp imha edecektir.
Sosyal ağlarda paylaş

Aslında olay açıkça şu;
CaseBox marka 5.25'lik hdd box'ım var. Laptop'a normal ide harddisklerimi bağlamak için kullanıyorum. Güzel ve hızlı çalışıyor. Oradan oraya gb'larca veri aktarıyorum bana mısın demiyor. Asus marka dvd rw'ı bağladığımda onuda çok güzel şekilde dvd rw olarak tanıyor. Direk ide'den bağlamışsınız gibi. Fakat dvd yazarken bir yerde çat diye çakılıyor alet. Genelde yazma duruyor ve sanki idle'mış gibi dvd yi düşük hızda çevirerek bekliyor. Böyle olduğunda iptal diyorsunuz ama ya komut aygıta gitmiyor ya da cevap gelmiyor. Denemediğim program kalmadı. 1 gb bile yazamıyorum.

Ha bu arada simulation'da da hata verdiğini gördüm denediğimde.[signature][hline]Image Resizer | direct-link | Selçuk Erdem'den önce de zopik'tim ben...
Fikir Yurdu - Siyasi ağırlıklı fikir ve düşünce forumu
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...