omer36 Mesaj tarihi: Kasım 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2005 filmi kısaca özetliip sonunda noldunu söliebilr misiniz? kız var mı yok mu? ne iş? (acil lazım) **verilen her cevap spoiler olucağı için izlemek istien şahıslar okumamalıdır.[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rush Mesaj tarihi: Kasım 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2005 [spo1=spo]kızı var uçuş mareşalı kızı kaçırdı ve elektirk bölümüne sakladı.Bir hostesde ondan olduğu için orayı aramadı.En sonunda uçak bi yere indi..Herkes kadının uçağı kaçırdığını sanıordu.kadın kızını buldu ve adamı havaya uçurdu sonra herşey açığa çıktı.[/spo][signature][hline]Pınar Karşıyaka Basketbol Takımı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
only_devil Mesaj tarihi: Kasım 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2005 filmi ajayip merak ediyorum.judie foster zaten klastrofobi klasiği olmak için sınırları zorluyor galiba.[signature][hline]All I can do is try... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Agmahan Mesaj tarihi: Kasım 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2005 yanlız fragmana kanmamak lazım, o kadar da iyi değil yani,hatta sonunda ben bunu izlemiştim bile diyebilirisiniz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Kasım 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2005 bence gayet başarılı. fragmanı da o derece başarılı yapmışlar. fragmanı izlemiştim, filmi izlerken önyargıyla yaklaştım ama sonra baya bi şaşırttı beni film. bence izlemeye değer.[signature][hline] xaty / tyxat / yac / kullar / ave quaxe / 26ee140 :rock: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ovchinnikov Mesaj tarihi: Kasım 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2005 ben saw dan daha gelirilim die duydum dogrumudur?[signature][hline]oper, 09 Kasım 2005 00:07 tarihinde Hakansukurun 10 dk kızlarla ilgili 10 topic acmasından sona demiski: olm senin sorunun mu var kızlarla?? istedin de vermediler herhalde.. ?? RabbiT, 20 Kasım 2005 16:30 tarihinde demiş ki: Özentinin tekiyim ben sana ne ------------------------------- Haumarush-Tauren-WArrior-Zaptiye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Kasım 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2005 çok farklı 2 film. hatta bu pek gerilim sayılmaz belki, sürükleyici bir film. ama macera da değil :) izleyin ve görün bence. ayrıca film abd yapımı olmasına rağmen kendilerinin araplara karşı önyargılı olduklarına değinmiş, dikkatimi çekti. (abd filmlerinde görmeye alıştığımız bayraklarından da hiç dikkatimi çekmedi bu filmde)[signature][hline] xaty / tyxat / yac / kullar / ave quaxe / 26ee140 :rock: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar