Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Uçuş Planı sonuç

omer36

Öne çıkan mesajlar

[spo1=spo]kızı var uçuş mareşalı kızı kaçırdı ve elektirk bölümüne sakladı.Bir hostesde ondan olduğu için orayı aramadı.En sonunda uçak bi yere indi..Herkes kadının uçağı kaçırdığını sanıordu.kadın kızını buldu ve adamı havaya uçurdu sonra herşey açığa çıktı.[/spo][signature][hline]Pınar Karşıyaka Basketbol Takımı
Sosyal ağlarda paylaş

• 2 hafta sonra ...
bence gayet başarılı. fragmanı da o derece başarılı yapmışlar. fragmanı izlemiştim, filmi izlerken önyargıyla yaklaştım ama sonra baya bi şaşırttı beni film. bence izlemeye değer.[signature][hline] xaty / tyxat / yac / kullar / ave quaxe / 26ee140
:rock:
Sosyal ağlarda paylaş

ben saw dan daha gelirilim die duydum dogrumudur?[signature][hline]oper, 09 Kasım 2005 00:07 tarihinde Hakansukurun 10 dk kızlarla ilgili 10 topic acmasından sona demiski:
olm senin sorunun mu var kızlarla?? istedin de vermediler herhalde.. ??
RabbiT, 20 Kasım 2005 16:30 tarihinde demiş ki:
Özentinin tekiyim ben sana ne
-------------------------------
Haumarush-Tauren-WArrior-Zaptiye
Sosyal ağlarda paylaş

çok farklı 2 film. hatta bu pek gerilim sayılmaz belki, sürükleyici bir film. ama macera da değil :) izleyin ve görün bence.

ayrıca film abd yapımı olmasına rağmen kendilerinin araplara karşı önyargılı olduklarına değinmiş, dikkatimi çekti. (abd filmlerinde görmeye alıştığımız bayraklarından da hiç dikkatimi çekmedi bu filmde)[signature][hline] xaty / tyxat / yac / kullar / ave quaxe / 26ee140
:rock:
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...