kermit Mesaj tarihi: Kasım 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2005 aşık oluyolardır sana bizim bi arkadaş var arkadaş değilde o öyle takılır bizim yanımızda kantinde otururuz okulda lan şu kız beni kesiyo şu kızda kesiyo aşık lan bunlar bana der sürekli okuldaki bütün kızlar bi kere bakar buna aşık olur zaten lafım sana değil tabikide ama sen abartıyosun mutlaka insanlar göz göze gelir birbirleriyle istemedende olsa sende bakıyosundur mesela bakmıyomusun ?[signature][hline]Absolut, 01 Eylül 2005 00:39 tarihinde demiş ki: Gnome diye kız vermeyen ağabeyi Elfi 16 yerinden genkledi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BeIlow Mesaj tarihi: Kasım 20, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2005 nese anlatamadım :P bu bi anlık bakma deil dönüp arkalarınıda bakıyorlar gerçi bir çok etkisi var uzun boylu olmak vs gibi ama rahatsız nese ya boşverin yaşamak lazım :([signature][hline]Neden bu yaşamın saçma kurallarına uymak zorundaymışım ben ? Bunlara uymama beni kimse zorlayamaz. Sonunda ne var ölüm ? Değil mi sadece ölüm ? Herkesin bir gün karşılaşacağı ünlü kişi ölüm ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Misafir Guest Mesaj tarihi: Kasım 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2005 sadece burnun biraz büyük de o da bakılcak bişey değil yani paranoya yapıyosun[signature][hline]Ex Malruthion... All I imagine is heaven on earth, I know it's you Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CagRi Mesaj tarihi: Kasım 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2005 Onlarda sorun vardır Anlarsın ya :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karareis Mesaj tarihi: Kasım 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2005 bana nie kimse bakmo lan saka saka banada bakıolar sallama sen ole bakıp gecio millet sende bak [Bu mesaj karareis tarafından 21 Kasım 2005 00:30 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar