Dantes Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2003 :P aman ha kaçın :-) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2003 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2003 *!psiko bir bakış atarak* ilk seni sonrada öğretmeni[hline]Grandmaster Hamburger www.dynamick.net Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dantes Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2003 öğretmenden ne istiyon be :-) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2003 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2003 said: LethE, 09 August 2003 16:22 tarihinde demiş ki: kesip naapcaksın" "kötü işleremi kullanıcaksın?" tarzı sorular sormaya başlamıştı :D. aman dikkat![hline]KoC bu adama cevap veriyos[hline]Grandmaster Hamburger www.dynamick.net Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jarlaxle Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2003 Boş işler bunlar ya paranıza yazık.Alıcaksın bir tabanca ,bikaçkez de poligon a gidip talim yaptınmı tüm kılıç ustalarını dize getirirsiniz.Yol yakınken dönün bu sevdalardan. Kafayı sıyırıp benim gibi duvarda 9 kılıç sergilemeyin,haftanızın 4 gününü kılıç derslerine vermeyin,sol gelişsin diye sakat gibi sağ kolunuz bağlamayın.Ortaçağda yaşamıyoruz,oyun karakterleride diiliz.Yalan bunlar.... Ayrıca naginata>sword , naginatalı bir rakibin karşısında katanalı birisinin kazanma şansı yüksek derecede azalır..sonuçta yeteneğe baksada naginatanın avantajı var.[hline]My purpose is a very clever answer to a situation you couldn't understand. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phlox Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2003 eskiden tabanca mı varmış. fantazi yapıyoruz tabanca fln boş iş . kılıçlar harika buyrun[hline]"self improvement is masturbation self destruction is the answer" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phlox Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2003 20$ lık kılıç için 70$ shipping :) şu an amerikada olan biri varsa o toptan alıp getirsin bize[hline]"self improvement is masturbation self destruction is the answer" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2003 eğer kılıç ustası kıvrak birisiyse, senin elindeki 7 kurşunla yaşaman imkansız. Hele açık alan değilse, saklanabilecek yerler varsa, kılıçla dalan arkadaşın işi daha da kolay. Şu üstteki katana resimleri hoşmuş. Mutlak edinilmeli. Yanında bir de greatsword hoş giderdi. Double edged katana yazmışlar, izninizle bir çüş demek istiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dantes Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2003 ulan para olcaktı alınmazmıydı be... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jarlaxle Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2003 Double edge katana diye birşey duymadım daha önce.İki tarafıda keskin olan japon kılıcının adı Ken.O da longsword gibi bişey zaten[hline]My purpose is a very clever answer to a situation you couldn't understand. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grudge Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2003 ken dediin kılıç zaten ötesi yok :-p bi de aklıma geldi. deli gibi cila atmak gerekiyo katanaya falan. hatta o aletlerin olayının yarısı o cilada yatıyo... bulamadım şimdi güzel bi resim. ama hani şu kılıcın ağzına zoom yaparlar da ortadan dalga dalga bişi geçer. aha işte o ciladan kaynaklanıyo...[hline]You have questions, my friend, but are you prepared for the answers? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2003 pasta cila[hline] a$k bir sabunsa köpürt beni pakize Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jarlaxle Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2003 Onu özel yağ ile yapıyosun.Katana oil diye geçer. Bu araa ne alaka ken yazmışım yanlışlıkla, tachi yazcaktım ..[hline]My purpose is a very clever answer to a situation you couldn't understand. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phlox Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2003 hehe resmi yolladıktan sonra bi baktım double edged yazıyor heheh komik adamlar valla[hline]"self improvement is masturbation self destruction is the answer" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Duke_Guybrush Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2003 hıh bunlar da neymiş :) burdakiler ya da burdakiler daha güzel yane(ne de olsa benim tasarımım dimi ama ;)[hline][i] qu est ce que c'est:viande Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Duke_Guybrush Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2003 o siteden bunu bi de bunu beyendim[hline][i] qu est ce que c'est:viande Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2003 duke o 1. ne öyle ya hehe[hline][i]Güçlü ve şanslı olanlar genellikle yalnız olanlardır... -Xar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar