sorders Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2003 Bunu scripts bölümüne ekledimde dosya cok büyük oldugu için bide yanlıslıkla iki kez tiklayinca 2 kez gönderdi acaba adminlerden birisni silmesini ricaedebilirmiyim :-) bide arkdaşlar yaratıklara exp eklemek icin bitane örnek vereyim: [CHARDEF 01012] DEFNAME=c_m_elem_blood NAME=Blood Elemental ID=c_elem_water SOUND=snd_ELEMENTL_WATREL1 DAM=4,40 ARMOR=30 RESOURCES= CAN=MT_WALK SHELTER=r_dungeon DESIRES=r_dungeon TEVENTS=e_exp5 CATEGORY=Monsters SUBSECTION=Elementals DESCRIPTION=Blood Elemental ------------------------------ tam orda siyah yazan yerde yaratıktan 30 ile 100 arası exp alırsınız zaten level sisteminin icinde direk yazıyor expler e_exp4 e_exp3 var bide baska yok sanırım neyse size iyi editlemeler ki muhtemelen herkez editliyecek en sağlıklısıda bu sadece sunu diyecem belki scriptshar sitesinden direk indirirsiniz koalylık olsun diyede charları koyarsınız ama o charlarda hepsinden exp alamasınız ben derimki kendiniz kendi istediginiz gibi exp systemini ekleyin level atlamak icinde .tag.experience (kac olmasini isterseniz) eyer daha fazla bilgi istiyorsaniz özelden ulasın.. scriptin hg ile hicbir alakaası olmayıp tamamen Virtious Viper aka Sosorian Legends server adminlerinden birsi olup kendisine aittir sakın hg diye aldanmayın mesur hg dedikleri lvl systemi[hline]Sørdêrs Icq UIN : 100182070 i hate my self and i want do die[b] - Kurt Cobain.[/i] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TheDarkOne Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2003 keşke 2 kere yollasaydın .. 3 olmuş[hline]Heren Istiaron Order Of Wizards Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sorders Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2003 eminmisin 3 olduguna alttaki final olani yani ırk + yeni level menusu hg deki degil ırkla linkli adeta sadece v1.0b yı 2 kez yolladım oda scp olarak 1. de yani üstten 3. de link verdim ordan ikisinide indiriebilirler o biraz gereksiz oldu esas da scp yı koyamadım cok uzun diye :)[hline]Sørdêrs Icq UIN : 100182070 i hate my self and i want to die Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar