Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

izmirli patiler hadi toplantıyaa!!

-alatariel-

Öne çıkan mesajlar

nargileye kaçıyoz :)[signature][hline]Kendi yalanlarınıza inanmadığınızı gözlemledim.
Dürüstlüğünüzü özlemledim.
Şiirlerimin yaralı ruhunu çay misali demledim içtim.
Cezalarımı çektim,büyük hatalar yolundan depar atarak geçtim.
Özgürlüğüm için yatırım yaptım,baatıl inançlara baatıl rhyme yazdım
Sosyal ağlarda paylaş

demek benim duycağım kadar büyük değilmiş :D :-p

neyse şaka bi yana:)
umarım gzl bi buluşma olur :)[signature][hline]Sakın üzmesin seni karşılıksız sevgiler
Yormasın seni boşa geçen günler
Aldatmasın seni çekip de gidenler
Sakın arkana dönüp bakma
Krallar önde gider!!!
Sosyal ağlarda paylaş

bende gelirim! ama sevinç önünden başka yer bulun :p orada buluşmak zor oluyor (: çok fazla bekleyen oluyor karışıyor :p yok ben elimde paticik yazılı karton tutacam bekliyecem diyosanız bilmem, (bir yerde chemical yapmıştı sanırım? hatırlıyorum öyle birşeyler)[signature][hline]oeah
Sosyal ağlarda paylaş

1-) alınganlığı ben yapmıyorum. Herkesin buluşabileceği makul bir saatte yapılır buluşmalar. Bilmemek ayıp değil öğrenmemek ayıp.
2-) benim gibi dershanesi olan bir çok pati arkadaşım var.
Hatta patiden arkadaşım olanların hepsinin dershanesi var.
Ben sabahçıyken onlar öğlenci,
ben öğlenciyken onlar sabahçı olabiliyorlar. Bunu göz önüne alarak bir buluşma saati düzenlenmelidir.
3-) Sevinç önü gayette buluşma yapılabilecek bir yerdir.
Biz 10-15 kişi elimizde PATİCİK =0= yazılı bir kağıtla gezip adam toplamışızdır..

Burada toplaşılan en büyük pati buluşmasından elimizde kalan tek emaneti görüyorsunuz.
4-)Biz böyle yaptık böyle uygun gördük budur tarzı bir üslupla anca 3-5 kişi toplarsınız.

Saygılar hörmetler...[signature][hline]
M"etket"oonZ

İstanbul'dan çıkar teli..
Ardıç ağacından kolu..
BE allah'ın Sersem kulu...
Şeytan bunun neresinde?

Sosyal ağlarda paylaş

yaa ben derdimi annatamıomuyuum,?? dediiim gibi deersanesi sabahtan olanlar 3'te öğlen olanlar akşam çıkışta gelebilirler!ayrıca şubat tatilindede millet yok bis tatile çıkcas bilmemne dicek gne olmıcak 1-2 saatçiğinizi ayırıp uğrasanız ne kaybedersinizki???bende öss'ye hazırlanıom ayrıca boş geziom sanmaın...
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...