Redogski Mesaj tarihi: Kasım 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2005 14:30 da Sevinç önünde toplanıp gidilcek yer belirlencek kesin gelenler yukarda var.[signature][hline]Bu alemde 2 büyük var. Beşiktaş ve 70lik rakı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apeiron Mesaj tarihi: Kasım 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2005 20 kasımda buluşuoruz.[signature][hline]Sakın üzmesin seni karşılıksız sevgiler Yormasın seni boşa geçen günler Aldatmasın seni çekip de gidenler Sakın arkana dönüp bakma Krallar önde gider!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redogski Mesaj tarihi: Kasım 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2005 bak onu unutmuşum:D[signature][hline]Bu alemde 2 büyük var. Beşiktaş ve 70lik rakı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apeiron Mesaj tarihi: Kasım 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2005 eheheh :D[signature][hline]Sakın üzmesin seni karşılıksız sevgiler Yormasın seni boşa geçen günler Aldatmasın seni çekip de gidenler Sakın arkana dönüp bakma Krallar önde gider!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gothic Mesaj tarihi: Kasım 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2005 nargileye kaçıyoz :)[signature][hline]Kendi yalanlarınıza inanmadığınızı gözlemledim. Dürüstlüğünüzü özlemledim. Şiirlerimin yaralı ruhunu çay misali demledim içtim. Cezalarımı çektim,büyük hatalar yolundan depar atarak geçtim. Özgürlüğüm için yatırım yaptım,baatıl inançlara baatıl rhyme yazdım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redogski Mesaj tarihi: Kasım 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2005 kaçarız aabi her türlü.[signature][hline]Bu alemde 2 büyük var. Beşiktaş ve 70lik rakı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apeiron Mesaj tarihi: Kasım 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2005 du bakalm daa tavla turnuvası var ;)[signature][hline]Sakın üzmesin seni karşılıksız sevgiler Yormasın seni boşa geçen günler Aldatmasın seni çekip de gidenler Sakın arkana dönüp bakma Krallar önde gider!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redogski Mesaj tarihi: Kasım 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2005 benm ünümü tüm izmirliler bilir sen nası duymamışın hayret:D[signature][hline]Bu alemde 2 büyük var. Beşiktaş ve 70lik rakı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apeiron Mesaj tarihi: Kasım 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2005 demek benim duycağım kadar büyük değilmiş :D :-p neyse şaka bi yana:) umarım gzl bi buluşma olur :)[signature][hline]Sakın üzmesin seni karşılıksız sevgiler Yormasın seni boşa geçen günler Aldatmasın seni çekip de gidenler Sakın arkana dönüp bakma Krallar önde gider!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hardter Mesaj tarihi: Kasım 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2005 bakalım nasıl olucak :) mrk la beklıorum[signature][hline]Asker vurulduğunda değil unutuldugunda ölür Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Kasım 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2005 kafanıza göre ayarlayın tabi saati. kimsenin dershanesi yok, işi gücü yok. hadi bakalım toplanın.[signature][hline] M"etket"oonZ İstanbul'dan çıkar teli.. Ardıç ağacından kolu.. BE allah'ın Sersem kulu... Şeytan bunun neresinde? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-alatariel- Mesaj tarihi: Kasım 9, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2005 ya saat olayını geniş tutuos ama 3'te başlıcak en geç akşam 10da filan daılıcaz iştee hiç mi gelemessiniz?? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-alatariel- Mesaj tarihi: Kasım 9, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2005 ayrıca zaten sabahtan beri nası olcak ne zmn olsun die konuşup duruos alınganlığın lüzumu yok eer gelmek istiyosan söleseydin bi saat sende sabahtan beri bunla uraşıos zaten... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eshevar Mesaj tarihi: Kasım 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2005 bende gelirim! ama sevinç önünden başka yer bulun :p orada buluşmak zor oluyor (: çok fazla bekleyen oluyor karışıyor :p yok ben elimde paticik yazılı karton tutacam bekliyecem diyosanız bilmem, (bir yerde chemical yapmıştı sanırım? hatırlıyorum öyle birşeyler)[signature][hline]oeah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-alatariel- Mesaj tarihi: Kasım 9, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2005 pekii o zmn elimde harbi harbi paticik yazılı bi karton olacak ama eylem filan sanmasınlarr?? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redogski Mesaj tarihi: Kasım 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2005 olmadı alsancak iskelede yada tommynin önü nebiliim yada sevicç in karşısı büssürü buluşcak yer var:D[signature][hline]Bu alemde 2 büyük var. Beşiktaş ve 70lik rakı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-alatariel- Mesaj tarihi: Kasım 9, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2005 sevinç işte yaa ben hazırlıom kartonu harbi yazıom paticik diie ayrıyetten insanlar nicklerinisi yazın biyerenize görebilceimiis:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redogski Mesaj tarihi: Kasım 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2005 yaa cepten haberleşiriz.[signature][hline]Bu alemde 2 büyük var. Beşiktaş ve 70lik rakı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Kasım 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2005 1-) alınganlığı ben yapmıyorum. Herkesin buluşabileceği makul bir saatte yapılır buluşmalar. Bilmemek ayıp değil öğrenmemek ayıp. 2-) benim gibi dershanesi olan bir çok pati arkadaşım var. Hatta patiden arkadaşım olanların hepsinin dershanesi var. Ben sabahçıyken onlar öğlenci, ben öğlenciyken onlar sabahçı olabiliyorlar. Bunu göz önüne alarak bir buluşma saati düzenlenmelidir. 3-) Sevinç önü gayette buluşma yapılabilecek bir yerdir. Biz 10-15 kişi elimizde PATİCİK =0= yazılı bir kağıtla gezip adam toplamışızdır.. Burada toplaşılan en büyük pati buluşmasından elimizde kalan tek emaneti görüyorsunuz. 4-)Biz böyle yaptık böyle uygun gördük budur tarzı bir üslupla anca 3-5 kişi toplarsınız. Saygılar hörmetler...[signature][hline] M"etket"oonZİstanbul'dan çıkar teli.. Ardıç ağacından kolu.. BE allah'ın Sersem kulu... Şeytan bunun neresinde? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Kasım 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2005 "hepinizi mi?"[signature][hline]baa baa black sheep, have you any wool? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redogski Mesaj tarihi: Kasım 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2005 abi şubattada olur buluşma bunada gelebilen gelir.[signature][hline]Bu alemde 2 büyük var. Beşiktaş ve 70lik rakı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-alatariel- Mesaj tarihi: Kasım 9, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2005 ya ben öyle bi uslüp kullandıysam özür dilerim ama sabahtan beri yırttık kendimisi dediim gibi dersaneda öğlense akşam çıkışta gelebilir öğlenci patiler ??? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Kasım 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2005 dayanın len biras daha 15tatile dayanın. bütün köklü İzmir üyelerinin dersanesi zartı zurtu var yaa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-alatariel- Mesaj tarihi: Kasım 9, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2005 yaa ben derdimi annatamıomuyuum,?? dediiim gibi deersanesi sabahtan olanlar 3'te öğlen olanlar akşam çıkışta gelebilirler!ayrıca şubat tatilindede millet yok bis tatile çıkcas bilmemne dicek gne olmıcak 1-2 saatçiğinizi ayırıp uğrasanız ne kaybedersinizki???bende öss'ye hazırlanıom ayrıca boş geziom sanmaın... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dagger Mesaj tarihi: Kasım 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2005 gelirsem payro gibi yuvarlak olayım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar