Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

1 kuruşların kabul edilmemesi

Christoph_Vassel

Öne çıkan mesajlar

ben nasıl iştir anlamıyorum , devletin kendi ürettiği ve geçerliliği olan bir parayı sırf değeri çok düşük diye yine o devletin insanları "o geçmiyor" olarak tanımlıyor..

geçen sabah fırından ekmek almaya giderken 10kuruş yerine 10 tane birikmiş 1kuruşları aldım yanımda , annem "almıyorlar onları boşuna alma" dedi , "heralde gıcığın tekine denk gelmiştir adam niye almasınki parayı?" şeklinde düşündüm, gittim..

ciddende kabul etmedi , "geçmiyor onlar" deyip tekrar bana verdi , birde ekledi "sonra 10kurus getirirsin önemli değil.."

nasıl iştir yahu , o parayı bana verdiğim paranın üstü olarak veriyorsa aynı ülkenin insanı neden alırken kabul etmiyor? saçma..

birtek BİM bugüne kadar bu konuda hiç uyuzluk çıkarmadı..para üstünü son kuruşuna kadar verip yine aynı kuruşları kabul eden sanırım birtek orası var..anlamadım gitti..[signature][hline]Don't you know the snow is getting colder,
And I miss you like hell...
And I'm feeling the stars...
I miss your laugh, I miss your smile,
I miss everything about you...

[Bu mesaj Christoph_Vassel tarafından 20 Kasım 2005 08:54 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

evet ya çok garip ve uyuz bi olay.güzel yere parmak bastın[signature][hline]yeni geldin ve hiçbişi bilmiyosan buraya alalım sizi
bana bişimi dicen koçum
[u]beni buralarda bulabilirsiniz

1-2-3-4
-5
ama en çok burda bulabilirsiniz
herkezin bi efsane topiği vardır
ben, 10 Kasım 2005 16:38 tarihinde demişimki ki:
kadınlar çiçektir en kaktüsünden

ve son söz
yakın olmak için uzak dur (ne alaka deme)
Sosyal ağlarda paylaş

Ben neden 1 kuruş çıkardıklarına anlam veremedim zaten. Sanki YTL'ye geçmeden önce 10 bin TL kullanılıyordu.
YTL'ye geçtikten sonra 1 kuruş görünce ilk çok şaşırdım sonra baktım ki millet 5 kuruş yerine 1 kuruş vererek kandırmaya çalışıyor.
Kabul etmemeleri de ayrı bi salaklık ben olsam her türlü kabul ettirirdim sen biraz iyi niyetli davranmışsın.[signature][hline]| tóqqíé || sadece.gen.tr |
| drum-tr || tama || víc fírth |
Sosyal ağlarda paylaş

said:
toggie, 20 Kasım 2005 09:25 tarihinde demiş ki:
Ben neden 1 kuruş çıkardıklarına anlam veremedim zaten. Sanki YTL'ye geçmeden önce 10 bin TL kullanılıyordu.
YTL'ye geçtikten sonra 1 kuruş görünce ilk çok şaşırdım sonra baktım ki millet 5 kuruş yerine 1 kuruş vererek kandırmaya çalışıyor.
Kabul etmemeleri de ayrı bi salaklık ben olsam her türlü kabul ettirirdim sen biraz iyi niyetli davranmışsın.

açıkçası sabahın 7.30unda tartışmaya halim yoktu :)

yarın otobüste deneyeceğim , bakalım neler olacak[signature][hline]Don't you know the snow is getting colder,
And I miss you like hell...
And I'm feeling the stars...
I miss your laugh, I miss your smile,
I miss everything about you...
Sosyal ağlarda paylaş

O 1 kuruşları böyle milletin kafasına kafasına at diye bastılar...

Tek başlarına pek ağır değiller ama avcuna doldurup "HUELAAYN" diye bağırarak hepsini aynı anda fırlatırsan baya can yakıolar

Başka bi işe yaradığını düşünemiyorum...[signature][hline]beybin, 02 Kasım 2005 20:51 tarihinde demiş ki:
hep dedim dinsizlikte bir din olmalı.

sir, 06 Kasım 2005 23:15 tarihinde demiş ki:
"allahın sopası yok" lafı cuk oturuyo ama kafiriz be abi lol
Sosyal ağlarda paylaş

1 kuruş ilk cıktıgı zaman heryere 100 bin lira diye veriyordum. hepsi de kabul ediyordu:) gerçeği öğrenince dumur olmustum[signature][hline]Horrible bir gün demiş ki:
ben kavga ettiydim.. dayak yedim, ama bende bikere vurdum!!

"Burn all the bridges i've passed..."
Sosyal ağlarda paylaş

para kabul etmemenin hapis cezası var ya öyle şey olur mu ? geçer tabi. nereye şikayet edildiğini bilen vardır bi açıklasın bi zahmet.[signature][hline]bu ülkede yaşanmaz diyenler, bu ülkeyi yaşanmaz hale getirenlerdir. bu ülkede yaşanmaz diyenlerin suratına tüküresim geliyor.
Sosyal ağlarda paylaş

reklamıda koymus 'bim' :P bende anlamam verirken iyi alırken kalktı bunlar[signature][hline][b]porsuk, 03 Ekim 2005 23:10 tarihinde demiş ki:
herkez kopmuş yarılmış iptal olmus ama biz ingilizce bilmiyoz
bu ne kültür boyle. bu nasıl bir bilimsellik bu nasıl evrensel yaklaşım bu nasıl yitirilmemiş felsevi birikim betime uyum ahenk lisan skuhut u fosforik cümle kapitalitik osturafyon
[/b]
Sosyal ağlarda paylaş

ahue, guzel fantastik bi kola olurdu denemeliyim, bizim burda da durum aynı, bakkal abi almıyor onları. zaten 2 bina yanda oldugu için "sonra verirsin" diyor ben de hiç vermiyorum zararda olan o oluyor, halbuki alsa.. dimi ama..[signature][hline]- when life gets you down, know what you got to do?
- l don't want to know.
- Just keep swimming.What do we do?We swim, swim
- Dory, no singing.
Sosyal ağlarda paylaş

ben buyüzden aypoda kasiyerle kavga ettim =) dedim kadına para üstümü alabilirmiyim(3 kuruş) kadın dedi sen bana iki kuruş ver ben sana 5 kuruş veriyim 1 kuruşumuz yok dedi bende ozaman bana 5 kuruş verceniz dedim ya 3 kuruş ya 5 kuruş karar sizin dedim kadında "de s..tir git ya küçücük boyunla töbe töbe" dedi bende kızıdm sonra 5 kuruş verdi çektim gittim :D
burada unutmayacağımız şey:
ordaki amacım 3 kuruş 5 kuruş olayı deildi. dolandırıcılığın adı herzaman dolandırıcılıktır. birini 3 kuruş dolandırmakda 1 milyar dolandırmakta aynı şey benim gözümde...
edit:imla
[signature][hline]For Tomorrow...

[Bu mesaj Padi tarafından 20 Kasım 2005 13:03 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

ben seker alcaktım 25 tane verdim bunlardan kıllık cıkarmadı adam valla aldı[signature][hline]oper, 09 Kasım 2005 00:07 tarihinde Hakansukurun 10 dk kızlarla ilgili 10 topic acmasından sona demiski:
olm senin sorunun mu var kızlarla?? istedin de vermediler herhalde.. ??
-------------------------------
Haumarush-Tauren-WArrior-Zaptiye
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Giovanni, 20 Kasım 2005 13:10 tarihinde demiş ki:
1 kuruş abi marketlerde 7.99 diye fiyat yaratabilmek içindir sadece.

vermeyene gidip hepsini 1 kuruşla ödicen gıcıklık olsun. 799 tane 1 kuruş.[signature][hline]unholy ownz u
*dont throw rocks when u r living in a house of glass.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...