NightHunter666 Mesaj tarihi: Kasım 19, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2005 yalan mi söylüom yani ben :D:D:D tam dötünün dibinde clansiz bi rogue wardi z'ye basinca ona geliodu :D:D:D hayir yani adamin clani olsa ölüp gidecekti ama :pPp[signature][hline]Sana boynumuzu egeriz sanma...Hakkimizi gelir aliriz zorla...Saklayacak yüzüm yok yok...Rüyanda görsen inanma!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bozii Mesaj tarihi: Kasım 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2005 nayss :D:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KiMBUPiSLiK Mesaj tarihi: Kasım 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2005 Saka maka iyisin Baya 67 midi 70 olunca Bilmiorum Yaneee :D[signature][hline]n00b Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NightHunter666 Mesaj tarihi: Kasım 19, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2005 ver gazi 70'e direk ucayim :D:D:D:D[signature][hline]Sana boynumuzu egeriz sanma...Hakkimizi gelir aliriz zorla...Saklayacak yüzüm yok yok...Rüyanda görsen inanma!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KiMBUPiSLiK Mesaj tarihi: Kasım 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2005 said: NightHunter666, 19 Kasım 2005 23:02 tarihinde demiş ki: ver gazi 70'e direk ucayim :D:D:D:D UcarSin bizde ucan ayi Görmüs oluruz :D[signature][hline]n00b Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NightHunter666 Mesaj tarihi: Kasım 19, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2005 zuahahahhaah[signature][hline]Sana boynumuzu egeriz sanma...Hakkimizi gelir aliriz zorla...Saklayacak yüzüm yok yok...Rüyanda görsen inanma!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RuneLaFey Mesaj tarihi: Kasım 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2005 KE izin verirse gelicem bende arenaya ama :s devamli düsüyorum :S[signature][hline]Class:Mage Level:62>61 Clan:KittiesT_T Np:45k+ Our evil is inherited from our innocence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Informer Mesaj tarihi: Kasım 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2005 said: KiMBUPiSLiK, 19 Kasım 2005 23:04 tarihinde demiş ki: said: NightHunter666, 19 Kasım 2005 23:02 tarihinde demiş ki: ver gazi 70'e direk ucayim :D:D:D:D UcarSin bizde ucan ayi Görmüs oluruz :D :D[signature][hline]Name: ::Informer:: Clan: Owned_By Server : Ares LvL: 66 Nation: Karus Job: Warrior Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NightHunter666 Mesaj tarihi: Kasım 19, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2005 said: RuneLaFey, 19 Kasım 2005 23:07 tarihinde demiş ki: KE izin verirse gelicem bende arenaya ama :s devamli düsüyorum :S arena olayi kapandi gec kaldin talkative kimbupislik ile ben olayim dedi ama sonradan sesi cikmadi :D:D:D eger istiolarsa yeni bir 2vs1 yapariz yeni isinmaya basladim :P[signature][hline]Sana boynumuzu egeriz sanma...Hakkimizi gelir aliriz zorla...Saklayacak yüzüm yok yok...Rüyanda görsen inanma!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KiMBUPiSLiK Mesaj tarihi: Kasım 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2005 2 paper de Degisir iste :D[signature][hline]n00b Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xXCuRiousXx Mesaj tarihi: Kasım 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2005 said: NightHunter666, 19 Kasım 2005 23:09 tarihinde demiş ki: said: RuneLaFey, 19 Kasım 2005 23:07 tarihinde demiş ki: KE izin verirse gelicem bende arenaya ama :s devamli düsüyorum :S arena olayi kapandi gec kaldin talkative kimbupislik ile ben olayim dedi ama sonradan sesi cikmadi :D:D:D eger istiolarsa yeni bir 2vs1 yapariz yeni isinmaya basladim :P :O Exp kasıyom şu an ^^ bekle beni DEniz :D :D[signature][hline]NicK : TaLkative ARkayı kurtardık gene koL yaniir :D Np :>> 225 k Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NightHunter666 Mesaj tarihi: Kasım 19, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2005 bekleriz :D[signature][hline]Sana boynumuzu egeriz sanma...Hakkimizi gelir aliriz zorla...Saklayacak yüzüm yok yok...Rüyanda görsen inanma!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marl0_on Mesaj tarihi: Kasım 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2005 zuahuzhuah ben arenadan anca cikiom kac saat olmus yav xD[signature][hline]o_0 _________________________ Gorillaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NightHunter666 Mesaj tarihi: Kasım 19, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2005 said: Marl0_on, 20 Kasım 2005 00:33 tarihinde demiş ki: zuahuzhuah ben arenadan anca cikiom kac saat olmus yav xD :D:D:D:D:D[signature][hline]Sana boynumuzu egeriz sanma...Hakkimizi gelir aliriz zorla...Saklayacak yüzüm yok yok...Rüyanda görsen inanma!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marl0_on Mesaj tarihi: Kasım 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2005 olm bu video da ujio yu kestigimiz yok ? 3 kere yapmadik mi ? 2~1 yalan olduk diye gitti dediydik ama doru ujio beni 1 e 1 ezerkenki video bu :D[signature][hline]o_0 _________________________ Gorillaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Informer Mesaj tarihi: Kasım 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2005 o sayılmaz dediniz ya be kardeşim karar verin sizde aaaaa[signature][hline]Name: ::Informer:: Clan: Owned_By Server : Ares LvL: 66 Nation: Karus Job: Warrior Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marl0_on Mesaj tarihi: Kasım 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2005 keske o sayilsaydi mizikci ujio iste yok z secmemis bilmemnetmemis mizikcisin olm[signature][hline]o_0 _________________________ Gorillaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NightHunter666 Mesaj tarihi: Kasım 19, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2005 asadasda ondan öncekilerde sayilsin o zaman siz miziktiniz en basta yok baskasi atak verio yok bilmem ne diye asadasada[signature][hline]Sana boynumuzu egeriz sanma...Hakkimizi gelir aliriz zorla...Saklayacak yüzüm yok yok...Rüyanda görsen inanma!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marl0_on Mesaj tarihi: Kasım 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2005 ee olm senle birlikte 2 sin daha daldi oncekinde kim sana damage vurdu sen adami oldurdun ustune bi de laf soluo xD[signature][hline]o_0 _________________________ Gorillaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Informer Mesaj tarihi: Kasım 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2005 :horace:[signature][hline]Name: ::Informer:: Clan: Owned_By Server : Ares LvL: 66 Nation: Karus Job: Warrior Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NightHunter666 Mesaj tarihi: Kasım 19, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2005 said: Marl0_on, 20 Kasım 2005 00:42 tarihinde demiş ki: ee olm senle birlikte 2 sin daha daldi oncekinde kim sana damage vurdu sen adami oldurdun ustune bi de laf soluo xD buna kim sahit ??? alla alla mizmizlanmayin kardesim 2 kere baskasi daldi diye saymayan sizsiniz 1 kerede ben miziksam nolucak :D:D:D[signature][hline]Sana boynumuzu egeriz sanma...Hakkimizi gelir aliriz zorla...Saklayacak yüzüm yok yok...Rüyanda görsen inanma!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CaDoBaBa Mesaj tarihi: Kasım 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2005 gaddar uijo yu halt edebilceklermi :D hehe video güzel olmuş marlon gene ii dayanmış ama kimbupislik daha başlangıçta yatmış :D[signature][hline]NaMe:CaDo__ LvL:69 %98.92.32 CLaN:--- SeRVeR:Olympia :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marl0_on Mesaj tarihi: Kasım 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2005 varya kukumav yavrusu olcakmisin da yarim kalmis ujio[signature][hline]o_0 _________________________ Gorillaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Informer Mesaj tarihi: Kasım 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2005 en sonda yazmadım ama yönetmen benim :-)[signature][hline]Name: ::Informer:: Clan: Owned_By Server : Ares LvL: 66 Nation: Karus Job: Warrior Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marl0_on Mesaj tarihi: Kasım 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2005 orda scream tutmasa video daha uzun olabilirmis :<[signature][hline]o_0 _________________________ Gorillaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar