Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

KimBuPislik ve Marlon'a Hodri Meydan

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
senin arkadasinsa benimde nationdasim tamam mi :D laf söyletmem bak bidaha hatirlatiom senin arkadasinsa benimde nationdasim :D[signature][hline]Nick: Liquid_SnaKe
Server:Ares
Job:Kasar Hood
Lwl:63
Clan:Alan olmadı daha
Np:1xxxxx
Mesaj tarihi:
said:
xXCuRiousXx, 19 Kasım 2005 22:10 tarihinde demiş ki:
DEniz kimbupislik ve ben 2 vs 1 oke ? :D

kimbupislikte öyle demisti marlon paper olsa alirdik seni diye
ok anam kabul :D:D:D[signature][hline]Sana boynumuzu egeriz sanma...Hakkimizi gelir aliriz zorla...Saklayacak yüzüm yok yok...Rüyanda görsen inanma!!!
Mesaj tarihi:
zuahahah senin arkasinsa benimde düsmanim bak tamam mi ?
benimde düsmanim ona göre :D:D:D:D[signature][hline]Sana boynumuzu egeriz sanma...Hakkimizi gelir aliriz zorla...Saklayacak yüzüm yok yok...Rüyanda görsen inanma!!!
Mesaj tarihi:
said:
NightHunter666, 19 Kasım 2005 22:12 tarihinde demiş ki:
zuahahah senin arkasinsa benimde düsmanim bak tamam mi ?
benimde düsmanim ona göre :D:D:D:D

*!masduashds xD*[signature][hline]NicK : TaLkative

ARkayı kurtardık gene koL yaniir :D
Np :>> 225 k
Mesaj tarihi:
sizin canınız kavgamı istiyo lan:D bak ben bi kere pisliğe laf sçletmem:D tekrarlamam gerek yok arkadaşım:D karuslardan nefret ederim :D pis yeşil yaratıklar:D hadi gelin üstüme(poli araya girer) bende söletmem pisliğe laf human da olsa severim onu:D:d:d[signature][hline]Name: beyogullari
Clan: Turkishtown
Class: arch mage
Nation: el morad
Server: ares
Np : Kasıyorum işaret çıkacak:D:D
Mesaj tarihi:
musatafa benim arkadaşım:D:d:D (hatırlatıyım dedim):D:D:D:D:D:DD:D:D:D:D[signature][hline]Name: beyogullari
Mesaj tarihi:
+8 complete giyen beyogullarini buna dahil etmiyorsun dimi buysecim:D:D:D:D(mustafa benim arkadaşım:D:D:D:D)[signature][hline]Name: beyogullari
Mesaj tarihi:
ulan diyenlerde bişeye benzese:D::D biz cz de böcükler geliyo diyoruz. karus magelere:D:D:D (böcük)[signature][hline]Name: beyogullari
Mesaj tarihi:
harika bi benzetme:D:D:D böcük ne demek yaa? böcük işte bildiğin böcük:D:D:D hani şu yere yakın ufacık şeyler varyaa :D:D:D:D böcük işte[signature][hline]Name: beyogullari
Mesaj tarihi:
yaw ama ciddi ciddi çoban gibi. hele complateliler. bi de donları şortlu böyle. elinde asa. çobana benziyor :) paperlar biraz daha adam gibi de aman ya complateli gorunce direk dalıom zaten paperdan korkarım complateliden korkmam. ful lr mage hariç. kitlior namıssız çoban :)

bözük küçüktür ama mide bulandırır :)[signature][hline]ares

lvl 61 e.lord

runingamoks
  • Yeni Oluştur...