bozii Mesaj tarihi: Kasım 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2005 ok kapatalım bi daha lafını bilde konuş! öle n00b gibi atlama herşeye! poli bu arada cyperda car actım c1 deim sende gel nick _ChoCoLatE_ asdasd bekliorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_50cent_tr Mesaj tarihi: Kasım 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2005 said: NightHunter666, 19 Kasım 2005 21:04 tarihinde demiş ki: pfff kimse kizmasin ama bu türklerde gercektende anlama sorunu war kimbupislik'in clandan adamlar gelir durmadan atak verir patriottan adamlar gelir durmadan atak verir ne bu ya 1 saat oldu ii ki makarasina bi sey söyledik bizim 2vs1 yalan olacak galba... ares kaç ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NightHunter666 Mesaj tarihi: Kasım 19, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2005 a1[signature][hline]Sana boynumuzu egeriz sanma...Hakkimizi gelir aliriz zorla...Saklayacak yüzüm yok yok...Rüyanda görsen inanma!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_50cent_tr Mesaj tarihi: Kasım 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2005 kapışcek siniz yani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NightHunter666 Mesaj tarihi: Kasım 19, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2005 hayir ben cay demledim kimbupisklikte pastaneden bi pasta aldi piknik yapios...[signature][hline]Sana boynumuzu egeriz sanma...Hakkimizi gelir aliriz zorla...Saklayacak yüzüm yok yok...Rüyanda görsen inanma!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NsaNc Mesaj tarihi: Kasım 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2005 demin a2 ydi bea[signature][hline]Nick ::NsaNc:: Server Ares Nation Karus Class Shadow Wain Level 60 Clan __UNITED__ Np 17xxx Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_50cent_tr Mesaj tarihi: Kasım 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2005 ii bende sigaraları getiryom Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NightHunter666 Mesaj tarihi: Kasım 19, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2005 said: NsaNc, 19 Kasım 2005 21:22 tarihinde demiş ki: demin a2 ydi bea a2ye girmio[signature][hline]Sana boynumuzu egeriz sanma...Hakkimizi gelir aliriz zorla...Saklayacak yüzüm yok yok...Rüyanda görsen inanma!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_50cent_tr Mesaj tarihi: Kasım 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2005 beyler belli olmuyo ki nereye girip nereye gi,recegi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aradriel Mesaj tarihi: Kasım 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2005 bende geliom Informer 10 vs 1 kapışırız senle afdeafafda :D[signature][hline]satıyorum ytl bazında almak istermisin? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_50cent_tr Mesaj tarihi: Kasım 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2005 sonunda a1 e girdim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeBuffAndHeal Mesaj tarihi: Kasım 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2005 eee sonuş nedir[signature][hline]www.cafegeveze.com bu site manyak bütün diez orda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NightHunter666 Mesaj tarihi: Kasım 19, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2005 hala daha yapacas :D daha dorusu 3 kere yaptik 2sinde ben kazandim 1inde onlar benim kazandiklarimda kimbupislik ve marlona extra dmglar gelmis onlarin kazandiginda da kimbupislik'in yaninda bi tip wardi z 'ye alamadim uzun bi süre onlar kazandi :-)[signature][hline]Sana boynumuzu egeriz sanma...Hakkimizi gelir aliriz zorla...Saklayacak yüzüm yok yok...Rüyanda görsen inanma!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NightHunter666 Mesaj tarihi: Kasım 19, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2005 son sonuc ::Ujio:: ownz :D:D:D[signature][hline]Sana boynumuzu egeriz sanma...Hakkimizi gelir aliriz zorla...Saklayacak yüzüm yok yok...Rüyanda görsen inanma!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Informer Mesaj tarihi: Kasım 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2005 video yu ayarlıyom şimdi link vercem[signature][hline]Name: ::Informer:: Clan: Owned_By Server : Ares LvL: 66 Nation: Karus Job: Warrior Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_50cent_tr Mesaj tarihi: Kasım 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2005 beyler kapıya guard olun abys olayındaki gibi kimise içeriye giremez hadi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
beyogullari Mesaj tarihi: Kasım 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2005 mıstık yığdınmı lan herifi:D:D[signature][hline]Name: beyogullari Clan: Turkishtown Class: arch mage Nation: el morad Server: ares Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NightHunter666 Mesaj tarihi: Kasım 19, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2005 said: beyogullari, 19 Kasım 2005 21:50 tarihinde demiş ki: mıstık yığdınmı lan herifi:D:D mistik yigildi kaldi :D[signature][hline]Sana boynumuzu egeriz sanma...Hakkimizi gelir aliriz zorla...Saklayacak yüzüm yok yok...Rüyanda görsen inanma!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
beyogullari Mesaj tarihi: Kasım 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2005 allah canını almasın senin emi konuşturoyun adamı tüüüüüü:D:D:D:[signature][hline]Name: beyogullari Clan: Turkishtown Class: arch mage Nation: el morad Server: ares Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liquid_SnaKe Mesaj tarihi: Kasım 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2005 hadi video nun linkini werinde izleyelim :)[signature][hline]Nick: Liquid_SnaKe Server:Ares Job:Kasar Hood Lwl:63 Clan:Alan olmadı daha Np:1xxxxx Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
beyogullari Mesaj tarihi: Kasım 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2005 azönceki gibi bi polemil yaratalım. Sen ne demek istiyodun lan mıstığa o benim arkadaşım cz de size bişeymi yaptı yoksa::D:D azını yırtarım senin saçını başını yolarım::D[signature][hline]Name: beyogullari Clan: Turkishtown Class: arch mage Nation: el morad Server: ares Np : Kasıyorum işaret çıkacak:D:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NightHunter666 Mesaj tarihi: Kasım 19, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2005 said: beyogullari, 19 Kasım 2005 22:03 tarihinde demiş ki: azönceki gibi bi polemil yaratalım. Sen ne demek istiyodun lan mıstığa o benim arkadaşım cz de size bişeymi yaptı yoksa::D:D azını yırtarım senin saçını başını yolarım::D zuahhahahahah[signature][hline]Sana boynumuzu egeriz sanma...Hakkimizi gelir aliriz zorla...Saklayacak yüzüm yok yok...Rüyanda görsen inanma!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NightHunter666 Mesaj tarihi: Kasım 19, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2005 said: Liquid_SnaKe, 19 Kasım 2005 21:59 tarihinde demiş ki: hadi video nun linkini werinde izleyelim :) info hazirlio :)[signature][hline]Sana boynumuzu egeriz sanma...Hakkimizi gelir aliriz zorla...Saklayacak yüzüm yok yok...Rüyanda görsen inanma!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
beyogullari Mesaj tarihi: Kasım 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2005 haala sinirimi alamadım ya:D pis karus yeşil yaratık. sülün gibi mıstığa nasıl kıydın. bak bi daha hatırlatıyım o benim arkadaşım:D[signature][hline]Name: beyogullari Clan: Turkishtown Class: arch mage Nation: el morad Server: ares Np : Kasıyorum işaret çıkacak:D:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xXCuRiousXx Mesaj tarihi: Kasım 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2005 DEniz kimbupislik ve ben 2 vs 1 oke ? :D[signature][hline]NicK : TaLkative ARkayı kurtardık gene koL yaniir :D Np :>> 225 k Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar