BeIlow Mesaj tarihi: Kasım 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2005 Evet yoktum geri geldim şöyle bi güzel haberle geliyim. Pokemon onlineı görenler biraz gaz almış sanırım blue ve green görüntülerini biraz geliştirip ruby e geçmişler ve çok tatlı olmuş :) . Bu kısa sürede çıkıcak inşallah bekliyoruz bakalım.http://www.robbieshields.net/pokeonline/index.php[signature][hline][i]Yeni mmorpg sitemiz : www.sindarin.gen.trBir şeker bir şekere gel beraber bire berber şeker meker salla demiş, diğer şeker katil olmuş. [Bu mesaj bir Undead büyüsü tarafından 17 Temmuz 2004 00:50 tarihinde değiştirilmemiştir] [i] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NeroWarden Mesaj tarihi: Kasım 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2005 Buna benzer bişeyi yapmışlardı.Gerçi o nintendo içindi galiba.[signature][hline]Palantis Moderatör İmza İcat OLdu MertLik BozuLdu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nameless Mesaj tarihi: Kasım 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2005 renkli halini hiç oynamamıştım bi beta filan çıkarsınlarda oynıyalım ya :)[signature][hline]...rrue... gizli lamer Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_JackaL Mesaj tarihi: Kasım 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2005 evet evet ben nintendo da hala oynamaktayim (yaws universiteyim biraz astim mi acaba :P)[signature][hline]Forever Black & Trance Maksat yaşamak değil yaşadıklarını unutmamaktır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lethious Mesaj tarihi: Kasım 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2005 pokemen forever[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar