trapt Mesaj tarihi: Kasım 5, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 5, 2005 Linkin park diyosunuz dogru da... En azindan Turkiye'de boyle bi ozentilik ciksin..poptan iyidir zamanla daha kaliteli gruplar cikar..[signature][hline]It's a lie. A kiss with opened eyes. And she's not breathing back. Anything but bother me. It takes my pain away
Pessimist Mesaj tarihi: Kasım 5, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 5, 2005 said: trapt, 05 Kasım 2005 12:31 tarihinde demiş ki: Linkin park diyosunuz dogru da... En azindan Turkiye'de boyle bi ozentilik ciksin..poptan iyidir zamanla daha kaliteli gruplar cikar.. +1[signature][hline]-Optimist Style-
arina Mesaj tarihi: Kasım 5, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 5, 2005 linkin parkında suyu çıktı be.grup olarak değil ama şimdi herkes onları dinliyo.bi moda oldu gençlik arasında bu aralar en çok duyduğum grup adı.hiç alakasız insanların bile linkin parktan sanki uzunz amandır dinliyolarmış gibi bahsettiklerini duyunca dumur oluyorum her seferinde.he ben dinliyomuyum onları.hayır.şimdi böyle moda olunca hele hiç dinlemicem.conversler gibi oldu linkin park.herkesde var. peki bunun manga feat göksel'le alakası varmı.yok=)[signature][hline]asla aptallarla tartışma!!!seni önce kendi seviyelerine çeker,sonrada tecrübeleriyle yenerler... [url]www.robbiewilliams-tr.com[url]
Hollow-Man Mesaj tarihi: Kasım 5, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 5, 2005 Ben yaptığınız eleştirilere tamamen katılmıyorum.. Sonuçta birbirinin aynı türü yapan sayısız yabancı grup var ve hepimiz cogunu seviyoruz dinliyoruz onlara aynı eleştiriyi yapmıyoruz.. Ayrıca her yeni çıkan grup illa yeni bir tür yaratmak zorunda mı sizce? O zaman grup sayısı kadar tür olurdu sanırım.. Ayrıca böyle böyle Tr de müzik piyasası gelişicek daha özgün gruplar çıkıcak kanımca.. Birde Manga'nın ünlü olmadan önceki halini bilseniz keşke..Benim duyduğum kadarıyla onlarda bu hallerinden memnun değiller mecbur kaldıkları için böyle olmak zorundalar..[signature][hline]www.kalforum.com Martıların Buluşma Noktası
Sabrina Mesaj tarihi: Kasım 5, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 5, 2005 Onların başına da "mainstream" hedesi geldi galiba.[signature][hline]-Gerçek efsane topik! -Nasıl Post Kasılır? -by Sabrina- -El es mi compañero del alma, -Nos encenderemos por siempre..
Predator Mesaj tarihi: Kasım 5, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 5, 2005 Mangaya linkin park özentisi demek müzikten zerre anlamamakla eşdeğer bişey olsa gerek. Bi kere manganın linkin park özentisi gibi bi durumu olamaz çünkü manga linkin parkttan öncede bulunan bi grup. Adamların müzik kariyeri bir kadın çizeceksinle başlamış değil. Önce bunları bi öğrenelim. İkincisi nedir bu her manga topicine gelip önce özentilikten kurtulsunlar demek ya ? Batan bişey mi var adamların müziğinde ? Bu kadar kısa sürede birilerinin güzel bişeyler yapması nedense çok rahatsız ediyo birilerini. Hadi anlıcamda bu topic mangayı tartışma topici olsa ama göksel-dursun zaman coverı nasıl denmiş ? Buna cevap vermeyip illa heryerde manga şöyle böyle demesi bana farklı sebepler ima ediyo nedense. Manga-Linkin park benzerliği nedir biri açıklasın bana cidden ? Vokaller ayrı , ezgiler ayrı ... ne aynı ? Turntable mı sadece? Ee bir sürü grup var bunun kullanan herkez mi özenti ? Yok anladım Türk olunca özenti oluyo pardon... İnşalla bigün bizim milletimizde kendi sanatçısına sahip çıkmayı bilecek.
Sabrina Mesaj tarihi: Kasım 5, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 5, 2005 Sahip çıkmasını da biliriz.Yazdıklarının içinden cevap verecek kısım olarak sadece bunu buldum.[signature][hline]-Gerçek efsane topik! -Nasıl Post Kasılır? -by Sabrina- -El es mi compañero del alma, -Nos encenderemos por siempre..
Pingu Mesaj tarihi: Kasım 5, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 5, 2005 zaten lp manga ozentisi tersini iddia eden yok ki[signature][hline]Got some death! To DO!
AthleT Mesaj tarihi: Kasım 5, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 5, 2005 Güzel hoşuma gitti. Şarkıyı sevdim, mangayla işim olmaz =)[signature][hline]| ~ Radio ~ | : Wj ErgenekoN | ~ ForuM ~| : KolayForum | ~Ultima~ | : Payla$ım malik, 03 Kasım 2005 08:37 tarihinde demiş ki: neyse anamda yaptı kadayıf dolmalarını.. çok yicez valla yine..Erzurum Gaf'ı
Helcaraxe Mesaj tarihi: Kasım 5, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 5, 2005 Butun herkes linkin park ozentisi ne guzel memleket :D limp bizkit de ozenti ozamn butun nu-metal grupları lp ozentisi.[signature][hline]You cannot change your fate...noman can
Krmz Mesaj tarihi: Kasım 6, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 6, 2005 hiç fena deil , gayet başarılı. Yine konuyu "linkin park özentiliği" olayına çekmeyi başarmak da bir başarı tabi..[signature][hline]...
Penthesilea Mesaj tarihi: Kasım 19, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 19, 2005 Nefret ediyorum bu heriflerden ama sarki cok güzel olmus ya : / Göksel'den de nefret ediyorum Manga'dan da, elleri sürcmüs heralde[signature][hline]WoW EU - Magtheridon Penthesilea, Night Elf Priestess, proud member of Pain Train Emilo, Gnome Warrior
Christoph_Vassel Mesaj tarihi: Kasım 19, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 19, 2005 linkin park'ı hedesini hödösünü bi kenara bırakırsak bence çok başarılı bir çalışma olmuş..en azından sözler anlamlı ve güzel ve bunun yanında göksel'le de birleşince dinlenebilitesi çok yüksek bence[signature][hline]Don't you know the snow is getting colder, And I miss you like hell... And I'm feeling the stars... I miss your laugh, I miss your smile, I miss everything about you...
kayip_cocuk Mesaj tarihi: Kasım 19, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 19, 2005 Manganin cd si cıktığı zaman almıştım cd lerini.. tek tek dinlemeye başladım.. ve ilk olarak dikkatimi Dursun zaman çekmişti.[signature][hline] '' Herkes bir prensesi severmiş ama ; Prensesler hep prens ile evlenirmiş ''
kayip_cocuk Mesaj tarihi: Kasım 19, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 19, 2005 hatta ben gökseli şebnem ferah sanmıştım yaw..[signature][hline] '' Herkes bir prensesi severmiş ama ; Prensesler hep prens ile evlenirmiş ''
RaidenXelRu Mesaj tarihi: Kasım 19, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 19, 2005 said: Predator, 05 Kasım 2005 14:15 tarihinde demiş ki: Mangaya linkin park özentisi demek müzikten zerre anlamamakla eşdeğer bişey olsa gerek. Bi kere manganın linkin park özentisi gibi bi durumu olamaz çünkü manga linkin parkttan öncede bulunan bi grup. Adamların müzik kariyeri bir kadın çizeceksinle başlamış değil. Önce bunları bi öğrenelim. İkincisi nedir bu her manga topicine gelip önce özentilikten kurtulsunlar demek ya ? Batan bişey mi var adamların müziğinde ? Bu kadar kısa sürede birilerinin güzel bişeyler yapması nedense çok rahatsız ediyo birilerini. Hadi anlıcamda bu topic mangayı tartışma topici olsa ama göksel-dursun zaman coverı nasıl denmiş ? Buna cevap vermeyip illa heryerde manga şöyle böyle demesi bana farklı sebepler ima ediyo nedense. Manga-Linkin park benzerliği nedir biri açıklasın bana cidden ? Vokaller ayrı , ezgiler ayrı ... ne aynı ? Turntable mı sadece? Ee bir sürü grup var bunun kullanan herkez mi özenti ? Yok anladım Türk olunca özenti oluyo pardon... İnşalla bigün bizim milletimizde kendi sanatçısına sahip çıkmayı bilecek. offf çok pis lafı soktun hocam helal olsun +999 bakalım pati halkı sımdı ne dıo :)[signature][hline]no signature...
RaidenXelRu Mesaj tarihi: Kasım 19, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 19, 2005 millet kendini amerikalı fln sanıo :) kendinize gelin Turksunuz :)[signature][hline]no signature...
fede Mesaj tarihi: Kasım 19, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 19, 2005 bence gayet güzel olmuş[signature][hline]Ayağa kalk, uyumak için önümüzde sonsuzluk var.. --------------- Kim demiş haram nedir bilmez Hayyam? Ben haramı helalı karıştırmam: Seninle içilen şarap helaldir, Sensiz içtiğimiz su bile haram
pediculus Mesaj tarihi: Kasım 19, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 19, 2005 lp özentisimidir bilmiyorum ama şunu söyleyeyim lpyide sevmiyorum mangayıda sevmiyorum ama kötü demem dinleyen çok vardır demekki bu kadar insanın ilgisini çekmişler özenti olsalar bile[signature][hline]Likely or not, it's a dream that we keep and at odds with our senses we'll climb But if faith is the answer, we're already reached it And if spirit's a sign then it's only a matter of time
Penthesilea Mesaj tarihi: Kasım 19, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 19, 2005 said: kayip_cocuk, 19 Kasım 2005 11:10 tarihinde demiş ki: hatta ben gökseli şebnem ferah sanmıştım yaw.. agir bi sekilde taklit etmis cünkü bu sarkida[signature][hline]WoW EU - Magtheridon Penthesilea, Night Elf Priestess, proud member of Pain Train Emilo, Gnome Warrior
vaniLLe Mesaj tarihi: Kasım 19, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 19, 2005 Herkes bu gruba önyargi ile yaklasir oldu. yok bebeler dinliyor , yok linkinpark hede... Sirf bu nedenlerden dolayi ; sarki ne kadar kaliteli olsa bile soguk yaklasiliyor olaya. Müzigini begenirsen , dinlersin . Gerisi pek önemli degil sanki. Ve evet bu sarki gercekten cok iyi.. Yalanda dinlenilesi , etkileyici cinsten bir sarki : ).[signature][hline]These words remain silent My mouth will not give them life So they come creeping back to me To tear my heart to shreds But I would not forgot this pain... lylide..
RaidenXelRu Mesaj tarihi: Kasım 19, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 19, 2005 linkin park rulz :O[signature][hline]no signature...
Todesengel Mesaj tarihi: Kasım 19, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 19, 2005 Şarkıyı bende beğendim Manga zaten güzel şarkı yapıyor[signature][hline]PetLine Veteriner Kliniği a.k.a. Joe Tıklama[/b]
oZeNc Mesaj tarihi: Kasım 19, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 19, 2005 superr[signature][hline]"ölene kadar" diye söz verilmi$tir ama "ölüm yolunda" ba$ka tercihler belirmi$tir.. -------------------------------------------meLtem says: bak istersen sendn özür dilesin meLtem says: bn eşeim desin?;) ...ÕzeN¢... says: i iiih...
Predator Mesaj tarihi: Kasım 20, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 20, 2005 Şarkıyı dinledim göksel gerçekten süper bi uyum göstermiş ya
Öne çıkan mesajlar