Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

manga feat göksel-dursun zaman

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Linkin park diyosunuz dogru da...
En azindan Turkiye'de boyle bi ozentilik ciksin..poptan iyidir
zamanla daha kaliteli gruplar cikar..[signature][hline]It's a lie. A kiss with opened eyes.
And she's not breathing back.
Anything but bother me.
It takes my pain away
Mesaj tarihi:
said:
trapt, 05 Kasım 2005 12:31 tarihinde demiş ki:
Linkin park diyosunuz dogru da...
En azindan Turkiye'de boyle bi ozentilik ciksin..poptan iyidir
zamanla daha kaliteli gruplar cikar..

+1[signature][hline]-Optimist Style-
Mesaj tarihi:
linkin parkında suyu çıktı be.grup olarak değil ama şimdi herkes onları dinliyo.bi moda oldu gençlik arasında bu aralar en çok duyduğum grup adı.hiç alakasız insanların bile linkin parktan sanki uzunz amandır dinliyolarmış gibi bahsettiklerini duyunca dumur oluyorum her seferinde.he ben dinliyomuyum onları.hayır.şimdi böyle moda olunca hele hiç dinlemicem.conversler gibi oldu linkin park.herkesde var.
peki bunun manga feat göksel'le alakası varmı.yok=)[signature][hline]asla aptallarla tartışma!!!seni önce kendi seviyelerine çeker,sonrada tecrübeleriyle yenerler...
[url]www.robbiewilliams-tr.com[url]
Mesaj tarihi:
Ben yaptığınız eleştirilere tamamen katılmıyorum..

Sonuçta birbirinin aynı türü yapan sayısız yabancı grup var ve hepimiz cogunu seviyoruz dinliyoruz onlara aynı eleştiriyi yapmıyoruz..

Ayrıca her yeni çıkan grup illa yeni bir tür yaratmak zorunda mı sizce? O zaman grup sayısı kadar tür olurdu sanırım..

Ayrıca böyle böyle Tr de müzik piyasası gelişicek daha özgün gruplar çıkıcak kanımca..

Birde Manga'nın ünlü olmadan önceki halini bilseniz keşke..Benim duyduğum kadarıyla onlarda bu hallerinden memnun değiller mecbur kaldıkları için böyle olmak zorundalar..[signature][hline]www.kalforum.com

Martıların Buluşma Noktası
Mesaj tarihi:
Mangaya linkin park özentisi demek müzikten zerre anlamamakla eşdeğer bişey olsa gerek. Bi kere manganın linkin park özentisi gibi bi durumu olamaz çünkü manga linkin parkttan öncede bulunan bi grup. Adamların müzik kariyeri bir kadın çizeceksinle başlamış değil. Önce bunları bi öğrenelim.

İkincisi nedir bu her manga topicine gelip önce özentilikten kurtulsunlar demek ya ? Batan bişey mi var adamların müziğinde ? Bu kadar kısa sürede birilerinin güzel bişeyler yapması nedense çok rahatsız ediyo birilerini. Hadi anlıcamda bu topic mangayı tartışma topici olsa ama göksel-dursun zaman coverı nasıl denmiş ? Buna cevap vermeyip illa heryerde manga şöyle böyle demesi bana farklı sebepler ima ediyo nedense.

Manga-Linkin park benzerliği nedir biri açıklasın bana cidden ? Vokaller ayrı , ezgiler ayrı ... ne aynı ? Turntable mı sadece? Ee bir sürü grup var bunun kullanan herkez mi özenti ? Yok anladım Türk olunca özenti oluyo pardon...

İnşalla bigün bizim milletimizde kendi sanatçısına sahip çıkmayı bilecek.
Mesaj tarihi:
hiç fena deil , gayet başarılı. Yine konuyu "linkin park özentiliği" olayına çekmeyi başarmak da bir başarı tabi..[signature][hline]...
  • 2 hafta sonra ...
Mesaj tarihi:
linkin park'ı hedesini hödösünü bi kenara bırakırsak bence çok başarılı bir çalışma olmuş..en azından sözler anlamlı ve güzel ve bunun yanında göksel'le de birleşince dinlenebilitesi çok yüksek bence[signature][hline]Don't you know the snow is getting colder,
And I miss you like hell...
And I'm feeling the stars...
I miss your laugh, I miss your smile,
I miss everything about you...
Mesaj tarihi:
Manganin cd si cıktığı zaman almıştım cd lerini.. tek tek dinlemeye başladım.. ve ilk olarak dikkatimi Dursun zaman çekmişti.[signature][hline]
'' Herkes bir prensesi severmiş ama ;
Prensesler hep prens ile evlenirmiş ''
Mesaj tarihi:
said:
Predator, 05 Kasım 2005 14:15 tarihinde demiş ki:
Mangaya linkin park özentisi demek müzikten zerre anlamamakla eşdeğer bişey olsa gerek. Bi kere manganın linkin park özentisi gibi bi durumu olamaz çünkü manga linkin parkttan öncede bulunan bi grup. Adamların müzik kariyeri bir kadın çizeceksinle başlamış değil. Önce bunları bi öğrenelim.

İkincisi nedir bu her manga topicine gelip önce özentilikten kurtulsunlar demek ya ? Batan bişey mi var adamların müziğinde ? Bu kadar kısa sürede birilerinin güzel bişeyler yapması nedense çok rahatsız ediyo birilerini. Hadi anlıcamda bu topic mangayı tartışma topici olsa ama göksel-dursun zaman coverı nasıl denmiş ? Buna cevap vermeyip illa heryerde manga şöyle böyle demesi bana farklı sebepler ima ediyo nedense.

Manga-Linkin park benzerliği nedir biri açıklasın bana cidden ? Vokaller ayrı , ezgiler ayrı ... ne aynı ? Turntable mı sadece? Ee bir sürü grup var bunun kullanan herkez mi özenti ? Yok anladım Türk olunca özenti oluyo pardon...

İnşalla bigün bizim milletimizde kendi sanatçısına sahip çıkmayı bilecek.

offf çok pis lafı soktun hocam helal olsun +999

bakalım pati halkı sımdı ne dıo :)[signature][hline]no signature...
Mesaj tarihi:
bence gayet güzel olmuş[signature][hline]Ayağa kalk, uyumak için
önümüzde sonsuzluk var..
---------------
Kim demiş haram nedir bilmez Hayyam?
Ben haramı helalı karıştırmam:
Seninle içilen şarap helaldir,
Sensiz içtiğimiz su bile haram
Mesaj tarihi:
lp özentisimidir bilmiyorum ama şunu söyleyeyim lpyide sevmiyorum mangayıda sevmiyorum ama kötü demem dinleyen çok vardır demekki bu kadar insanın ilgisini çekmişler özenti olsalar bile[signature][hline]Likely or not, it's a dream that we
keep and at odds with our senses we'll climb
But if faith is the answer, we're already
reached it
And if spirit's a sign
then it's only a matter of time
Mesaj tarihi:
said:
kayip_cocuk, 19 Kasım 2005 11:10 tarihinde demiş ki:
hatta ben gökseli şebnem ferah sanmıştım yaw..
agir bi sekilde taklit etmis cünkü bu sarkida[signature][hline]WoW EU - Magtheridon
Penthesilea, Night Elf Priestess, proud member of Pain Train
Emilo, Gnome Warrior
Mesaj tarihi:
Herkes bu gruba önyargi ile yaklasir oldu.
yok bebeler dinliyor , yok linkinpark hede...
Sirf bu nedenlerden dolayi ; sarki ne kadar kaliteli olsa bile soguk yaklasiliyor olaya.
Müzigini begenirsen , dinlersin . Gerisi pek önemli degil sanki.

Ve evet bu sarki gercekten cok iyi.. Yalanda dinlenilesi , etkileyici cinsten bir sarki : ).[signature][hline]These words remain silent
My mouth will not give them life
So they come creeping back to me
To tear my heart to shreds
But I would not forgot this pain...

lylide..
Mesaj tarihi:
superr[signature][hline]"ölene kadar" diye söz verilmi$tir
ama "ölüm yolunda" ba$ka tercihler belirmi$tir..

-------------------------------------------meLtem says:
bak istersen sendn özür dilesin
meLtem says:
bn eşeim desin?;)
...ÕzeN¢... says:
i iiih...

• Yeni Oluştur...