Albert Mesaj tarihi: Kasım 20, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 20, 2005 Merhaba arkadaslar, biraz arama yaptim, thread'lerden sonuc alamadim, sorun su, shard'a staff karakterden cikip, player karakter ile girmeye calistiginda 'account blocked' hatasi aliyorum. inceledigim thread'lerden birinde arkadasin teki demis uo.cfg'i silince duzelir fakat boyle birsey yok. konsolda da said: 00:09:ERROR:f8:Bad Login 2 00:09:f8:Client disconnected [Total:0] ('85.xx.xx.xx' 0/0) 00:10:f8:Client connected [Total:1] ('85.xx.xx.xx' 1/1) yukaridaki sekilde bad login hatasi aliyorum. bu veya bunun gibi bir hatayla karsilasip duzeltebilen var ise paylasabilirmi. bu arada sphere dedicated server uzerinde ve versiyonu r4.0.2. p.s: yeni thread acmamin sebebi 1 yildan eski basliklara mesaj atamamiz :p, birazdan bir iki tanesi cikip neden arama yapmadin demesin.[signature][hline]'Halk icinde muteber bir nesne yok, devlet gibi, Olmaya devlet cihanda bir nefes, sihhat gibi.'
thelegbra Mesaj tarihi: Kasım 20, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 20, 2005 ben bu olayın plevelı yüksek accountların güvenliği amacıyla hardcoded olarak gerçekleştiğini düşünmüştüm. yine de sphere login sisteminde buglar var, 56bde bazıları düzeltildi, birkaç tane daha var report sitesinde, onlar da düzeltilir heralde.[signature][hline]Legbra ::.. The interpreter øf gøds. Only he can translate peøples prayers and transmit them tø the invisible pøwers.
Albert Mesaj tarihi: Kasım 20, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Kasım 20, 2005 yani bizlerin scriptsel olarak yapabilecegi birsey yok diyorsun. peki bildigim kadariyla sende shard'in da r4.0.2 kullaniyorsun. sende de bu tip bir problem varmi legbra?[signature][hline]'Halk icinde muteber bir nesne yok, devlet gibi, Olmaya devlet cihanda bir nefes, sihhat gibi.'
Öne çıkan mesajlar