Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Resimdeki gözyaşları


can

Öne çıkan mesajlar

Cem Karaca'nın söylediği halini mi istiyosun yoksa Teoman'ın söylemeye çalışıp rezil ettiği halini mi?[hline]''Ben ilk lanetlenmiş olanım; zamanın başlangıcından sonuna ve hatta zamanın ötesinde sonsuza kadar.Ben kardeşinin etini ilk tatmış olanım.İlk kanı ben akıttım, ilk defa ben kıskandım.Çılgınlığın boşluğundayım...bir ruhum yok benim.Ne insan, ne melek, ne de şeytan.Ben...vampir''
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

kazaa'ya bak.

Cem karaca'nın resimdeki gözyaşları çok güzel bir şarkı. Ama Teoman'ın ki rezalet. Adam sanki arabesk/techno yapmış "rock" yaparken göz çıkarmış yani. Oysa zaten Karaca'nınki de rockdı.

Teoman'ı bir türlü kavrayamadım. Adamı ilk gördüğümde sallamıştım. Daha sonra Gemiler şarkısıyla hasta olmuştum. Hatta "papatya" mp3'ü çekip Özlem Tekin'in de sesi sayesinde bayılmıştım adama. Ama sonra 17 gibi şarkıları koyunca iğrenmiştim adamdan. Bir de birşey yapmadan ortalarda "ben rockçıyım" diye dolanınca iğrenmiştim. Arabesk mi yapçak techno mu, rock mı, bir karar verse ne mutlu olcam. Gönülçelen ve İstanbul'da sonbahar gibi gene beğenmediğim parçalardan sonra Sinek Kızı ve Kupa Valesini çıkarınca gene allak bullak oldum. Ben Teoman'ı seviyor muyum sevmiyor muyum?
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...