Gothic Mesaj tarihi: Kasım 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2005 gelmem bu arada kartımdan 2 aylı kkosp aldım :) yuppi auhauah[signature][hline]Yasama sevincimi kaybettim ve tutkum kalmadi söndü Cevreme kendime baktim inanamadim müskül hayrete düstüm Kaldim yine tek basima bombos dünya ahiret hayata küstüm! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Kasım 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2005 bi 2 milyar daha mı verdin :D[signature][hline]3 yıl oldu ltfn gerçekleşsin artıkın:( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DioNea Mesaj tarihi: Kasım 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2005 said: Gothic, 14 Kasım 2005 18:40 tarihinde demiş ki: gelmem bu arada kartımdan 2 aylı kkosp aldım :) yuppi auhauah gothicccccccccccccccccccccccccccccccccccc WHY???[signature][hline]ALSHARO/cypher 6x 9xxxx HeaveN laviniam.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gothic Mesaj tarihi: Kasım 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2005 bilmiyorum çok oalylarım oldu gerçi hasmezle garbagede iyi aram ama bilmiyom lan işte[signature][hline]Yasama sevincimi kaybettim ve tutkum kalmadi söndü Cevreme kendime baktim inanamadim müskül hayrete düstüm Kaldim yine tek basima bombos dünya ahiret hayata küstüm! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DioNea Mesaj tarihi: Kasım 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2005 gelirsin gelirsin bişi olmaz ben olcam sen gelmicen ha ahahha[signature][hline]ALSHARO/cypher 6x 9xxxx HeaveN laviniam.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gothic Mesaj tarihi: Kasım 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2005 oda dogru[signature][hline]Yasama sevincimi kaybettim ve tutkum kalmadi söndü Cevreme kendime baktim inanamadim müskül hayrete düstüm Kaldim yine tek basima bombos dünya ahiret hayata küstüm! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DioNea Mesaj tarihi: Kasım 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2005 söz +8 enionum olursa sana vercem :D[signature][hline]ALSHARO/cypher 6x 9xxxx HeaveN laviniam.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Milo Mesaj tarihi: Kasım 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2005 n00bz un hali içler acısı ayrıca (bkz: nasıl post kasılır)[signature][hline]K.Mltn Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gothic Mesaj tarihi: Kasım 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2005 http://www.turkbox.com/askdoktoru/?i=60791 [signature][hline]Yasama sevincimi kaybettim ve tutkum kalmadi söndü Cevreme kendime baktim inanamadim müskül hayrete düstüm Kaldim yine tek basima bombos dünya ahiret hayata küstüm! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Necro Mesaj tarihi: Kasım 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2005 doldurmayin!! sonra hepsi gothic in mail e gidioo[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gothic Mesaj tarihi: Kasım 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2005 biri brad pitt yazmış :D[signature][hline]Yasama sevincimi kaybettim ve tutkum kalmadi söndü Cevreme kendime baktim inanamadim müskül hayrete düstüm Kaldim yine tek basima bombos dünya ahiret hayata küstüm! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Emivoz Mesaj tarihi: Kasım 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2005 uhazuhua bradd pitt yazan arakdaşın ismini yazsana foruma =pp bu arada 2 yada 3 tane mage var galiba şu ana göre ne iş bu =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DioNea Mesaj tarihi: Kasım 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2005 said: Gothic, 14 Kasım 2005 19:03 tarihinde demiş ki: biri brad pitt yazmış :D gothic benimkiler nasıl ama[signature][hline]ALSHARO/cypher 6x 9xxxx HeaveN laviniam.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gothic Mesaj tarihi: Kasım 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2005 dur bakarım :) brad yazan sen miydin lan[signature][hline]Yasama sevincimi kaybettim ve tutkum kalmadi söndü Cevreme kendime baktim inanamadim müskül hayrete düstüm Kaldim yine tek basima bombos dünya ahiret hayata küstüm! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HasMez Mesaj tarihi: Kasım 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2005 lan burayıda garbage a çevirdin be adam yazıklar olsun. dur çektiririm ben sana orda.[signature][hline]unholy ownz u *dont throw rocks when u r living in a house of glass. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Reflective Mesaj tarihi: Kasım 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2005 Neti tekrar alıyorum ama sınırlı zamanım olıcak bu süre zarfında eski n00bzdaki gibi ex kasamayacağım için ben yeni servera başlayamıcam :( Clan lideri kim olsun derseniz ben Murtaza derim kasada Unholly bu işi en iyi onlar yapar bence.Hadi kolay gelsin... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DioNea Mesaj tarihi: Kasım 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2005 gothic SE7EN de geliyo inşallah clana gelmeye ikna ederiz[signature][hline]ALSHARO/cypher 6x 9xxxx HeaveN laviniam.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shakkil Mesaj tarihi: Kasım 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2005 said: HasMez, 14 Kasım 2005 19:41 tarihinde demiş ki: lan burayıda garbage a çevirdin be adam yazıklar olsun. dur çektiririm ben sana orda. garbage bölümünden daha garbage bi yer oldu zaten KO forumu[signature][hline]ewq Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RuneLaFey Mesaj tarihi: Kasım 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2005 clan liderinin kim oldugu onemli degil. Kim secilirse secilsin muhim olan disiplinli ilerlemek . hele bir server acilsin tekrarliyorum ben healer acacagim. Priest female ama ismini simdi yazmayacagim. Kaybetmek istemiyorum.[signature][hline]Class:Mage Level:62>61 Clan:KittiesT_T Np:45k+ Our evil is inherited from our innocence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DioNea Mesaj tarihi: Kasım 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2005 iyi iyi bi priest daha geldi yaw SE7EN gm kankası gibi bişi oda gelcekmiş yeni servera zaten şuanki charı edit char bana bu gece 12de açılcak dedi[signature][hline]laviniam.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KnuCkLeS Mesaj tarihi: Kasım 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2005 Ben isim konusunda kararsızım ama bulurum bi isim.. Priest olcam alışık olduğumdan erkek priest olcam xD Bi server açılsın o zaman hallederiz clan başkanlığınıda.[signature][hline]<#>[/b]Candyman<#>[/b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baelithilie Mesaj tarihi: Kasım 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2005 SE7EN kelimesini bugün yoklama kartonunda da görmüştüm... izmirde okuyor olamaz heralde değil mi?[signature][hline]-Haaaapşuuuuu! Sorry i'm alergic to bullshit... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DioNea Mesaj tarihi: Kasım 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2005 said: Baelithilie, 14 Kasım 2005 21:04 tarihinde demiş ki: SE7EN kelimesini bugün yoklama kartonunda da görmüştüm... izmirde okuyor olamaz heralde değil mi? yok koca adam o:D[signature][hline]laviniam.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baelithilie Mesaj tarihi: Kasım 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2005 bi an o diye öyle korkmuştum ki :P[signature][hline]-Haaaapşuuuuu! Sorry i'm alergic to bullshit... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Necro Mesaj tarihi: Kasım 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2005 ayhan abi emezen den bi msj atsana ben listemde göremiyorum yine seni :D[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar