Gerab Mesaj tarihi: Kasım 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2005 arkadaşlar elimde premium acc şifreleri var acaba bi şifreyi birden çok kişi kullanabiliyormu kullanıyorsa sakata gelebilirmiyiz bu konu kural dışı olabilir emin değilim[signature][hline]We all shine like stars Then we fade away Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Kasım 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2005 fazla ip'den kullanıldığında auto-block atıyor[signature][hline]İnternet'in en oynak sitesi açıldı! Prudent a.k.a Sorrowful Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sailor Mesaj tarihi: Kasım 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2005 konu kural dışı değil. tam sınırını bilmiyorum ama aynı anda birsürü farklı ip den bağlanılırsa blokluyor diye biliyorum. benim başıma gelmedi gerçi, şifremi bilen arkadaşlarla da zaten genelde aynı ortamda bulunuyoruz :)[signature][hline]oasis.gen.tr Mail/MSN: [email protected] , ICQ:6254196 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alis Mesaj tarihi: Kasım 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2005 ayni ipden baglanamazsin ama ayni makineden ayni adslden birden fazla rapidshare download yapman mumkundur Burda sunu demek istiorum proxy http saglam ssl ipleri kullanarak yapabiliorsun veya bazi re-director siteleri var onlarida kullanarak rapidshareden indirebilirsin ayni anda..[signature][hline]www.inboxhosting.net Sinirsiz iletisim icin sinirsiz hizmet. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gerab Mesaj tarihi: Kasım 20, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2005 hay koyim hayatımızda ilkkez internette illegal bişe kullandık banladılar ne pok yicem ben şimdi :D[signature][hline]We all shine like stars Then we fade away Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alis Mesaj tarihi: Kasım 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2005 banlanmiorsun hic bir zaman .. =)[signature][hline]www.inboxhosting.net Sinirsiz iletisim icin sinirsiz hizmet. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gerab Mesaj tarihi: Kasım 20, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2005 yok indiremiyorum şuan ama modemi açıp kapasam düzelir heralde[signature][hline]We all shine like stars Then we fade away Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pluton Mesaj tarihi: Kasım 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2005 peki bu premium accountunne yararı ne ?[signature][hline]Pluton a.k.a Trible Huor Aldaríon & Alatariel Tasartir 30.07.05 http://www.hadescik.com UNDER COS Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Stifler Mesaj tarihi: Kasım 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2005 said: Pluton, 20 Kasım 2005 15:32 tarihinde demiş ki: peki bu premium accountunne yararı ne ? aynı anda istedigin kadar yukleme bi sınır yok biraz daha hızlı daha seksi yani[signature][hline]Stifler,2.filmde lezboların evindeyken demiş ki: holy shit dude i found a dildo! Its Stiflers Time, Baby! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gerab Mesaj tarihi: Kasım 20, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2005 hani 1 saat içinde belli bi yükleme kapasitesi varya o sınır olmuyo falanda gittik dandik bi şifre kullandık tabi oda yemedi edit:aha yalan olduk modemi açtım kapadım yemedi fraud-detection verdi galiba artık rapidshare e elveda deme zamanı :( [signature][hline]We all shine like stars Then we fade away [Bu mesaj Gerab tarafından 20 Kasım 2005 15:44 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
shadowmaster Mesaj tarihi: Kasım 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2005 kesinlikle banlıyor %100 eminim 2 yada 3ten fazla ip'den bağlantı olursa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sailor Mesaj tarihi: Kasım 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2005 saatlik sınırı boşverin, asıl önemlisi hızı, saniyede 3mb ye kadar çıktığını gördüm ben.[signature][hline]oasis.gen.tr Mail/MSN: [email protected] , ICQ:6254196 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Kasım 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2005 Tehlikeli. Ban yiyebilrsin. Bir daha rapid'den dosya indirememk kötü bişey olur doğal olarak =)[signature][hline]| tóqqíé || sadece.gen.tr | | drum-tr || tama || víc fírth | Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
shadowmaster Mesaj tarihi: Kasım 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2005 sailor 512 o kadar hıza çıkamaz. ayrıca ip'niz statik değilse, komple ban yeme gibi bi olay olamaz. bandan kurtulmanın yolu: 1-) modeme reset at ip değişsin 2-) tüm cookileri sil premium acc açılmaza ama rapidden dosya çekebilirsin ayrıca ip'leri statik olmayanlar bu yöntemle saatbaşı sınırlamadan kurtulabilirler deneyin ve görün. modeme reset yerine bir proxy programıyla sürekli proxy değiştirerek cookie silmek de ayrı bir çözüm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Kasım 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2005 512 o hıza çıkamaz ama 1000mbit ağlardan çıkılır. Ben de okulda 700kb-1mb/sn arası dl yapıyorum rapidshare'den premium hesap olmadan. premium olsa belki 3'e 4'e çıkar saniyede. Alın bir de cgi proxy vereyim size: http://www.gw-tr.com/cgiproxy/nph-proxy.pl Fakat tek ip'li server olduğu için pek bir işe yaramıyor :). fakat bir kendi ip'niz ile bir de bununla aynı anda dl yapabilirsiniz. başka cgi proxyler ile kombo yapıp 30 tane rapidshare dl yapabilirsiniz aynı anda eheh.[signature][hline]Verecek ışığı olmayan, karanlığı sever... Guild Wars Türkiye [Bu mesaj Silphatos tarafından 20 Kasım 2005 16:44 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alis Mesaj tarihi: Kasım 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2005 banlama yok ole fraud dedigi zaman logout olun gecer..[signature][hline]www.inboxhosting.net Sinirsiz iletisim icin sinirsiz hizmet. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar