Voys Mesaj tarihi: Kasım 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2005 4-5 tane kısacık cümle var. onları türkçeye çevirmemiz lazımda. bilen varsa ( ileri seviyeye bile gerek yok ) özel mesaj atarsa sevinirim.[signature][hline]Voic3 RamsesII, 26 Eylül 2005 14:20 tarihinde demiş ki: bazı travestilere hasta oluyorum,çok güzel ve sexi oluyorlar... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Kasım 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2005 4-5 taneyse yazıverseydin :)[signature][hline]D'akmor so 80's İnanmıyorum Mike!Gerçekten karın kaslarını mı çalıştırıyor? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lonly_restless Mesaj tarihi: Kasım 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2005 yazarsan yardımcı olmaya çalışırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Stifler Mesaj tarihi: Kasım 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2005 yaz hadi[signature][hline]Stifler,2.filmde lezboların evindeyken demiş ki: holy shit dude i found a dildo! Its Stiflers Time, Baby! Aytunchawish - Recursion - Virologist Hacker - MXO Lvl 10 ( yawaş yawaş ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gerab Mesaj tarihi: Kasım 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2005 söle benim peder biliyo cümlelerde bi yamukluk yoksa yaz sorim söliyim :)[signature][hline]We all shine like stars Then we fade away Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Kasım 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2005 yardımcı olmaya çalışırım özel mesajla falan yolla istersen ya da buraya yaz..[signature][hline]Kalın odun zırh içindeki şovalye ruhu... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Voys Mesaj tarihi: Kasım 20, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2005 Stutttgart Die Wiege mit automobils Köln Die stadt der guten laune Gelsenkirchen Die heimat des fussballs Dortmund Das herz des reviers frankurt Die drehscheibe am main Leipzig Der Ausgamspunkt der rovalution Kaiserslautern Die hölle in der pfalz[signature][hline]Voic3 RamsesII, 26 Eylül 2005 14:20 tarihinde demiş ki: bazı travestilere hasta oluyorum,çok güzel ve sexi oluyorlar... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lonly_restless Mesaj tarihi: Kasım 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2005 stuttgart otomobil beşiği(aşağı yukarı bu anlam) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lonly_restless Mesaj tarihi: Kasım 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2005 köln güzel huylu,iyi mizaçlı şehir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Stifler Mesaj tarihi: Kasım 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2005 Gelsenkirchen Die heimat des fussballs futbolun ana vatanı Kaiserslautern pfalzdeki cehennem Dortmund district neyse onun kalbi işte =)[signature][hline]Stifler,2.filmde lezboların evindeyken demiş ki: holy shit dude i found a dildo! Its Stiflers Time, Baby! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lonly_restless Mesaj tarihi: Kasım 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2005 gelsenkirchen futbolun anavatanı,memleketi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gaming Mesaj tarihi: Kasım 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2005 http://babelfish.altavista.com/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Kasım 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2005 Köln- Iyi Morallerin sehri Stuttgart - Arabalarin Besigi. Gelsenkirchen- Futbol ülkesi. Dortmund - KArakollarin kalbi. Frankurt- Main'daki döner platform. Leipzig- Der Ausgangspunkt der revolution - Devrim'in cikis noktasi. Kaiserslautern- Pfalzdaki Cehennem.[signature][hline]These words remain silent My mouth will not give them life So they come creeping back to me To tear my heart to shreds But I would not forgot this pain... lylide.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Misafir Guest Mesaj tarihi: Kasım 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2005 stuttgart otomobilin beşiği köln mutlu insanların şehri Gelsenkirchen futbolun anavatanı dortmund bölgenin kalbi FRANKFURT merkezdeki pikap(müzik olayı heralde) leipzig Ausgamspunkt devrimi Kaiserslautern pfalzdaki cehennem[signature][hline]Ex Malruthion... All I imagine is heaven on earth, I know it's you Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lonly_restless Mesaj tarihi: Kasım 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2005 leipzig der .... in çıkış noktası,kapısı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lonly_restless Mesaj tarihi: Kasım 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2005 oldumu?bak ne kadar şanslısın aynı anda kaç kişi birden yazdı...ama bence aklın varsa almancaya hiç bulaşma derim:)beni rammstein gaza getirmişti bu konuda:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Voys Mesaj tarihi: Kasım 20, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2005 benim değil ya, ben lise 1'de bi sene görmüştüm. ondan sonra almancadan kaçabildiğim kadar kaçmaya karar verdim zatende. kuzenime ödev vermişler bunları çevirin diye bulamadık nette böyle yardım alayım dedim. yardım eden herkese teşekkürler.[signature][hline]Voic3 RamsesII, 26 Eylül 2005 14:20 tarihinde demiş ki: bazı travestilere hasta oluyorum,çok güzel ve sexi oluyorlar... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar