Ractamainus Mesaj tarihi: Kasım 19, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 19, 2005 çok alakasız yere, alakasız bir script koymuşsun :) [typedef t_corpse] // çanta ve kutular içinde t_container yapacaksın. vendorlarınki de çantalar içine giriyor. on=@dclick if ( > 1) && ( < 6) // plevel 2,3,4,5 src.sysmessage @55 Bunu yapamazsiniz. src.sysmessage @55 Yaptiginiz islem dosyasina Kaydedildi... serv.writefile logs.txt "Tarih: - i acmaya calisti." return 1 endif yazmıyım yazmıyım dedim ama sonunda :D ama başta da belirttim, bu durumda staff üyesi kendi backpack'ini de açamaz. buna bir sorgu gerekir de nasıl bir sorgu bilmiyorum...[signature][hline]is all that we see or seem but a dream within a dream? Edgar Allan Poe
Chernobel Mesaj tarihi: Kasım 19, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 19, 2005 typedef le falan ugrasmaya gerek yokki arkadaslar staffa verilen eventta on=@itemdclick triggerına if () && () if (==21) && () src.sysmesasge @035 npclerin cantasini acamazsiniz // istedigin kodları buraya yaz return 1 endif endf if (==t_corpse) src.sysmessage @035 cesetlere bakamazsin // istedigin kodları buraya yaz return 1 endif [Bu mesaj Chernobel tarafından 19 Kasım 2005 20:10 tarihinde değiştirilmiştir]
Sharlock Mesaj tarihi: Kasım 19, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Kasım 19, 2005 chernobel senin yazdinla cesedlere bakamiyorum o tamam oldu yanlız genede serv.writefile istedim dosya içine yazmiyor yapti işlemi birde playerlarin çantasinin açılmamasi için napılır vendor menüleride açılıyor buarada
Chernobel Mesaj tarihi: Kasım 19, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 19, 2005 playerların cantası olayı için bu satırı if (==21) && () böyle yap. if (==21) && (() || (==1)) writefile olayına gelince daha önce hiç kullanmadım o komutu.. [Bu mesaj Chernobel tarafından 19 Kasım 2005 20:29 tarihinde değiştirilmiştir]
Sharlock Mesaj tarihi: Kasım 19, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Kasım 19, 2005 cesedler ve playerlarin çantasi tamam sadece vendor menüleri kaldi onu nasıl halledecem vendora 2 tıkladımı açmasın
Chernobel Mesaj tarihi: Kasım 19, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 19, 2005 spherechars_human.scp ye gir vendorların scplerinde on=@dclick buy falan yazar.. eger yeni bir vendor menu ise dialog d_xx yazar orayı sil acılmaz. hatta on=@dclick i komple sil.. (tüm vendorlarda yapıcaksın bunu)
Sharlock Mesaj tarihi: Kasım 19, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Kasım 19, 2005 tamamda :D ozaman player nasil açacak vendor menülerini ben sadece stafflar için dedim
Chernobel Mesaj tarihi: Kasım 19, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 19, 2005 hea :p on=@dclick if ( >1) return 1 endif burdan devam edicek scp.
Ractamainus Mesaj tarihi: Kasım 19, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 19, 2005 said: Chernobel, 19 Kasım 2005 20:10 tarihinde demiş ki: typedef le falan ugrasmaya gerek yokki arkadaslar staffa verilen eventta typedef zaten o, event değil, staff'a da verilmiyordu :)[signature][hline]is all that we see or seem but a dream within a dream? Edgar Allan Poe
Ractamainus Mesaj tarihi: Kasım 20, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 20, 2005 yani benim orada yazdığım script başlı başına istenilen görevi yerine getiriyor zaten, bir event altında falan değildi. t_corpse ve t_container type'larına sahip her item'a atanıyordu... staff'a verilen bir event yoktu, bunu demek istemiştim ;)[signature][hline]is all that we see or seem but a dream within a dream? Edgar Allan Poe
Chernobel Mesaj tarihi: Kasım 20, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 20, 2005 biliyorum işte doğru anlamışım en başta. Sen event kullanmadan typedef lere triggerları koyarak yaptın bende type kullanmadan eventlara triggerları koyarak yaptım....
Sharlock Mesaj tarihi: Kasım 20, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Kasım 20, 2005 charnobel yanlız abi senin yaptında bütün stafflar için ona plevel ekleyeyim dimi yoksa hiçbir staff açamıyor çantalari birde vendorlari napca z
Chernobel Mesaj tarihi: Kasım 20, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 20, 2005 plevel kaça uygulamak istiyosan istedigin şekilde check yapabilirsin.. vendor olayını da önceki msjlarımda söyledim ama görmedin heralde.. vendorun on=@dclick triggerına if ( >1) return 1 endif bunları ekle. plevel 1 den yüksekler vendoru acamazlar.. [Bu mesaj Chernobel tarafından 20 Kasım 2005 15:27 tarihinde değiştirilmiştir]
Öne çıkan mesajlar