Ractamainus Mesaj tarihi: Kasım 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2005 çok alakasız yere, alakasız bir script koymuşsun :) [typedef t_corpse] // çanta ve kutular içinde t_container yapacaksın. vendorlarınki de çantalar içine giriyor. on=@dclick if ( > 1) && ( < 6) // plevel 2,3,4,5 src.sysmessage @55 Bunu yapamazsiniz. src.sysmessage @55 Yaptiginiz islem dosyasina Kaydedildi... serv.writefile logs.txt "Tarih: - i acmaya calisti." return 1 endif yazmıyım yazmıyım dedim ama sonunda :D ama başta da belirttim, bu durumda staff üyesi kendi backpack'ini de açamaz. buna bir sorgu gerekir de nasıl bir sorgu bilmiyorum...[signature][hline]is all that we see or seem but a dream within a dream? Edgar Allan Poe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chernobel Mesaj tarihi: Kasım 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2005 typedef le falan ugrasmaya gerek yokki arkadaslar staffa verilen eventta on=@itemdclick triggerına if () && () if (==21) && () src.sysmesasge @035 npclerin cantasini acamazsiniz // istedigin kodları buraya yaz return 1 endif endf if (==t_corpse) src.sysmessage @035 cesetlere bakamazsin // istedigin kodları buraya yaz return 1 endif [Bu mesaj Chernobel tarafından 19 Kasım 2005 20:10 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sharlock Mesaj tarihi: Kasım 19, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2005 chernobel senin yazdinla cesedlere bakamiyorum o tamam oldu yanlız genede serv.writefile istedim dosya içine yazmiyor yapti işlemi birde playerlarin çantasinin açılmamasi için napılır vendor menüleride açılıyor buarada Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chernobel Mesaj tarihi: Kasım 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2005 playerların cantası olayı için bu satırı if (==21) && () böyle yap. if (==21) && (() || (==1)) writefile olayına gelince daha önce hiç kullanmadım o komutu.. [Bu mesaj Chernobel tarafından 19 Kasım 2005 20:29 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sharlock Mesaj tarihi: Kasım 19, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2005 cesedler ve playerlarin çantasi tamam sadece vendor menüleri kaldi onu nasıl halledecem vendora 2 tıkladımı açmasın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chernobel Mesaj tarihi: Kasım 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2005 spherechars_human.scp ye gir vendorların scplerinde on=@dclick buy falan yazar.. eger yeni bir vendor menu ise dialog d_xx yazar orayı sil acılmaz. hatta on=@dclick i komple sil.. (tüm vendorlarda yapıcaksın bunu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sharlock Mesaj tarihi: Kasım 19, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2005 tamamda :D ozaman player nasil açacak vendor menülerini ben sadece stafflar için dedim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chernobel Mesaj tarihi: Kasım 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2005 hea :p on=@dclick if ( >1) return 1 endif burdan devam edicek scp. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ractamainus Mesaj tarihi: Kasım 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2005 said: Chernobel, 19 Kasım 2005 20:10 tarihinde demiş ki: typedef le falan ugrasmaya gerek yokki arkadaslar staffa verilen eventta typedef zaten o, event değil, staff'a da verilmiyordu :)[signature][hline]is all that we see or seem but a dream within a dream? Edgar Allan Poe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chernobel Mesaj tarihi: Kasım 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2005 ne demek istediğini anlamadım... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ractamainus Mesaj tarihi: Kasım 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2005 yani benim orada yazdığım script başlı başına istenilen görevi yerine getiriyor zaten, bir event altında falan değildi. t_corpse ve t_container type'larına sahip her item'a atanıyordu... staff'a verilen bir event yoktu, bunu demek istemiştim ;)[signature][hline]is all that we see or seem but a dream within a dream? Edgar Allan Poe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chernobel Mesaj tarihi: Kasım 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2005 biliyorum işte doğru anlamışım en başta. Sen event kullanmadan typedef lere triggerları koyarak yaptın bende type kullanmadan eventlara triggerları koyarak yaptım.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sharlock Mesaj tarihi: Kasım 20, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2005 charnobel yanlız abi senin yaptında bütün stafflar için ona plevel ekleyeyim dimi yoksa hiçbir staff açamıyor çantalari birde vendorlari napca z Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chernobel Mesaj tarihi: Kasım 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2005 plevel kaça uygulamak istiyosan istedigin şekilde check yapabilirsin.. vendor olayını da önceki msjlarımda söyledim ama görmedin heralde.. vendorun on=@dclick triggerına if ( >1) return 1 endif bunları ekle. plevel 1 den yüksekler vendoru acamazlar.. [Bu mesaj Chernobel tarafından 20 Kasım 2005 15:27 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar