Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Freeware C Compiler'ı arıyorum

Mirage

Öne çıkan mesajlar

Efenim C 'ye yeni yeni başladım, dolayısıyla yaptığım programları çok sık compile edip hatalara bakıyorum. Kullanımı basit, arayüzü güzel ve freeware bir compiler'a ihtiyacım var.

* Freeware olsun. Öyle her compile edişimde yada dakka başı gözümün önüne "aha şuraya git 15 dolar ver register et, yoksa tüketirim böyle seni" mesajlari sokmasın. Ne kırmakla uğraşmak istiyorum, ne kırmayı falan seviyorum.

* Arayüzü güzel olsun. Text editor'ü içinde olsun, mouse olsun, copy paste kolay olsun, renkli olsun. Tek tuşla compile edeyim, tek tuşla çalıştırayım.

* User screen 'i de olsun. Her seferinde programı dos'tan çağırıp ekrana gelenlere bakmak zorunda kalmayayım.

Böyle istiyorum programı yazayım, tek tuşa basayım o c compile etsin, bind etsin, link etsin ne yapacaksa yapsın -hata çıkmazsa- önüme user screen'i getirsin. Hata mesajları da anlaşılabilir olursa güzel olur.

Hadi öptüm C canavarları, göreyim sizi. :D[signature][hline]Icq: 50896214 / Msn & E-Mail: [email protected]
Kane | Level 60 | Orc Warrior | Magtheridon | Grimsoul Legion
Nepenthe| Level 20 | Undead Mage| Frostwhisper
Sosyal ağlarda paylaş

Olur da C++'a geçmeyi düşünürsen Borland'ın beleş compilerı var. Freecommandlinetools.exe diye geçiyo ve 8,52MB ama grafik arabirimi yok. Kullanımı çok basit ama bi süre alışmak ve öğrenmek gerekebiliyo.[signature][hline]"I pwned your head with my awp."
"I just pwned your ass noob!"

Murtaza, 10 Kasım 2005 22:57 tarihinde demiş ki:
saklanbaç oynarken 2 abiyle kömürlüğe girdiğin hikayeyi anlatıcaksan anlatma HasMez..
Ahaha
Sosyal ağlarda paylaş

Teşekkürler herkese, Pelles C çok hoşuma gitti. C++ düşünmüyorum şimdilik. Bu pelles C'yi abime gösterdim, "ben de bunun gibi bi java compiler istiyoruum" dedi. Var mı aynı özelliklerde bildiğiniz java compiler? :)[signature][hline]Icq: 50896214 / Msn & E-Mail: [email protected]
Kane | Level 60 | Orc Warrior | Magtheridon | Grimsoul Legion
Nepenthe| Level 20 | Undead Mage| Frostwhisper
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...