Mirage Mesaj tarihi: Kasım 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2005 Efenim C 'ye yeni yeni başladım, dolayısıyla yaptığım programları çok sık compile edip hatalara bakıyorum. Kullanımı basit, arayüzü güzel ve freeware bir compiler'a ihtiyacım var. * Freeware olsun. Öyle her compile edişimde yada dakka başı gözümün önüne "aha şuraya git 15 dolar ver register et, yoksa tüketirim böyle seni" mesajlari sokmasın. Ne kırmakla uğraşmak istiyorum, ne kırmayı falan seviyorum. * Arayüzü güzel olsun. Text editor'ü içinde olsun, mouse olsun, copy paste kolay olsun, renkli olsun. Tek tuşla compile edeyim, tek tuşla çalıştırayım. * User screen 'i de olsun. Her seferinde programı dos'tan çağırıp ekrana gelenlere bakmak zorunda kalmayayım. Böyle istiyorum programı yazayım, tek tuşa basayım o c compile etsin, bind etsin, link etsin ne yapacaksa yapsın -hata çıkmazsa- önüme user screen'i getirsin. Hata mesajları da anlaşılabilir olursa güzel olur. Hadi öptüm C canavarları, göreyim sizi. :D[signature][hline]Icq: 50896214 / Msn & E-Mail: [email protected] Kane | Level 60 | Orc Warrior | Magtheridon | Grimsoul Legion Nepenthe| Level 20 | Undead Mage| Frostwhisper Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Maleboge Mesaj tarihi: Kasım 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2005 Küçük,güzel.. http://www.smorgasbordet.com/pellesc/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Kasım 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2005 Olur da C++'a geçmeyi düşünürsen Borland'ın beleş compilerı var. Freecommandlinetools.exe diye geçiyo ve 8,52MB ama grafik arabirimi yok. Kullanımı çok basit ama bi süre alışmak ve öğrenmek gerekebiliyo.[signature][hline]"I pwned your head with my awp." "I just pwned your ass noob!" Murtaza, 10 Kasım 2005 22:57 tarihinde demiş ki: saklanbaç oynarken 2 abiyle kömürlüğe girdiğin hikayeyi anlatıcaksan anlatma HasMez.. Ahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rahan Mesaj tarihi: Kasım 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2005 bloodshed dev c[signature][hline]Try Reality! the invisibile and the non-existent look very much alike! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Borntobewild Mesaj tarihi: Kasım 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2005 DEVC++ kullan arat google da çıkar,tavsiye ediyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Kasım 19, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2005 Teşekkürler herkese, Pelles C çok hoşuma gitti. C++ düşünmüyorum şimdilik. Bu pelles C'yi abime gösterdim, "ben de bunun gibi bi java compiler istiyoruum" dedi. Var mı aynı özelliklerde bildiğiniz java compiler? :)[signature][hline]Icq: 50896214 / Msn & E-Mail: [email protected] Kane | Level 60 | Orc Warrior | Magtheridon | Grimsoul Legion Nepenthe| Level 20 | Undead Mage| Frostwhisper Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sailor Mesaj tarihi: Kasım 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2005 miracle c güzeldir.. gayet sade. devc++ pek fazla kullanmadım ama açılışı çok yavaş onun.[signature][hline]oasis.gen.tr Mail/MSN: [email protected] , ICQ:6254196 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrMedia Mesaj tarihi: Kasım 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2005 Borland Turbo 3.1 C++ kullanıyorum kolay kullanım bunu tercih edebilirsin http://www.sds.pe.kr/pds/BORLAND_Turbo_C++_3.1_for_Windows.zip [signature][hline]I Love Liv Tyler | IP Adresim Ne ? | BedaXa | Matrix Code System Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wanderer Mesaj tarihi: Kasım 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2005 lcc win32 rulez d@ a13M :) gui builder i bile var aaabiii, daha ne istionuz hehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tremere Mesaj tarihi: Kasım 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2005 Dev-Cpp kullan derim yeni başlayanlar için kullanıcı dostu bir arabirimi var. Hem de Türkçe kullanabiliyorsun. Derleyici olarak gcc kullanıyor.[signature][hline]yegyee ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar