Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

aceh olarak ben de ayrılıyorum hepinize teşekkürler

managerx

Öne çıkan mesajlar

bu kadar ayrılan adamı hele ulubatli ile iorfayi
bu oyun çok gerçekçiydi çok üzüldüm sevindim sinirlendim
dostlarim arkadaşlarım oldu
nge içine etti tabi tüm emeklerin, beklentilerin
bu işin tek iyi tarafi bu kadar zamanimi alan bir faaliyetin son bulması
artık evlenirim herhalde
hepinize çok teşekkür ederim 26 kasıma kadar oyuna girerim arada
ulubatli ya famive iorfa ya harun a resit e reave ye alante ye euca uya ve unuttugum onlarca arkadaşıma başarılar teşekkürler[signature][hline]there is only one thing thats nothing
Sosyal ağlarda paylaş

herseyden once bana bu gune kadar cok yardim ettin :) cok tessekur ediyorum bu yardimlarin icin yavas yavas butun dostlarimin gittini gormek aci veriyo cidden..kal saglicakla...kendine cok iyi bak...[signature][hline]SWG - Anron - Gene Buralardayim... - High Elder & Milita Member Of ShadowKnights
SWG - Eclipse -Zanakdorufen Northstar - Demir Alma Zamani Gelmisse Bu Limandan.Mechule Giden Bir Gemi Kalkar Bu Limandan..
Wow - Dashe - Baydim...
MxO - Dashe - E Bundanda Baydim..
Guild Wars - Zanakdorufen - Beklemede Kalin..
Sosyal ağlarda paylaş

said:
chimera-tr, 17 Kasım 2005 23:39 tarihinde demiş ki:
artik darısı basımıza!

ole gozukuyo yakinda bizde gideriz..bi hafta daha bekliyorum bakalim nolucak..[signature][hline]SWG - Anron - Gene Buralardayim... - High Elder & Milita Member Of ShadowKnights
SWG - Eclipse -Zanakdorufen Northstar - Demir Alma Zamani Gelmisse Bu Limandan.Mechule Giden Bir Gemi Kalkar Bu Limandan..
Wow - Dashe - Baydim...
Sosyal ağlarda paylaş

wow a geçecem a.k[signature][hline]Shewky Goldbreaker-----Elder Bounty Hunter-----FRF
How many pieces of Bounty Hunter Armor did Boba Fett have to collect to get his complete set of Mandalorian Armor?
If Luke and Leia can fire blasters and jump from their speeders, why do I have to get off my bike just to punch someone?
How many skills did Luke Skywalker have to master before he became a Jedi?
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Gwindon, 17 Kasım 2005 23:42 tarihinde demiş ki:
wow a geçecem a.k

wow'da bi b*k var sanki[signature][hline]SWG - Anron - Gene Buralardayim... - High Elder & Milita Member Of ShadowKnights
Wow - Dashe - Baydim...
Sosyal ağlarda paylaş

Herşey için teşekkürler... çok iyi bir ortaktın!...
Şu dandik jedi yi kale alıp duel ettiğin için bile teşekkürler...
Duel lerimizi çok özleyecem...
Genosian Lab, NS&SMC, Fort Krayt, Akuan Cave, Necrosis, Imp Prison (JK,JM) ve daha nice yerleri beraber arşınlamiştik...
Nerde hareketlilik orada biz... İttifakımız aslında daha güçlüydü fakat bizim kadar bu işe gönül veren az kişi vardır...
Düşün oncan işin içinde.. akşama kadar iş yerinde çalış çabala.. sona eve gel otur bilgisayarın başına ne yapacaktık. ha tamam 5 defa necro keselim 10 tane de krayt.. pearl leri şöyle yaparız.. tissue leri şöyle..ha parayı şu kadar yapalım şunları alırız. vendora şunu koyalım şu fiyata gider. ha 3 pearl den birini şu arakdaşa verelim .. ls se si kötü.... kaç paramız var. tamam hadi bekleyelim .. ca larzüelir. pearl ler çıkar yine...
yok FRS çıksın parayı tutalımda paraları harcamayalım. sonra para derdine düşmeyelim.. ok.. bu publisde ne olacka.. ha oldu olmadı.... amma ter döktük ve uykusuz kaldık. hatılarım 3-4 saatlik spawnlarınasılda belkedik... işin komik tarafı üzülerek mi söyleyeyim gülerek mi ağlayarakmı.. nişanlıyım-evleneceğim.. adam hala bilgisayarın başındayım. muhaha... Evlenmişim balayındayım adamımı arıyorum (aceh i) ne yapıyorsun falan filan... adam basıyor fırçayı...
valla şu pre-cu devam etseydim eşimede bir bilgisayar alıp oturtacaktım başına bir twilek accountu (en azından daha çok gürürdüm) HEHE :D.. arkadaş vardı Harun Reşit adamla krayt avlar dık .. o da hem krayta bir darbe hemde anakine bibereon mama hazırlardı( süt yaşında çoçuğu vardı şimdi büyümüştür)..
Neyse uzatmayayım. baydı.. çok teşekkürler.. sana dostum şu ingilizcen olmasaydım belki jedi bile olamazdım ya.. belirteyim....
baktım SWG kadar (eski) komplike oyun yok gibi ama guild wars ve wow la idare edecez galiba...
Bağlantıyı koparmayalım :)..[signature][hline]eclipse
ulubatli hakan
vodo
jedi padawan
noob
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Netcafe, 17 Kasım 2005 23:43 tarihinde demiş ki:
said:
Gwindon, 17 Kasım 2005 23:42 tarihinde demiş ki:
wow a geçecem a.k

wow'da bi b*k var sanki

ok geçmicem.[signature][hline]Shewky Goldbreaker-----Elder Bounty Hunter-----FRF
How many pieces of Bounty Hunter Armor did Boba Fett have to collect to get his complete set of Mandalorian Armor?
If Luke and Leia can fire blasters and jump from their speeders, why do I have to get off my bike just to punch someone?
Sosyal ağlarda paylaş

böhüöhü[signature][hline]Shewky Goldbreaker-----Elder Bounty Hunter-----FRF
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...