tonguz Mesaj tarihi: Kasım 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2005 Bende artık accountları kapatıyom. Mnm 694 max 842 gün gördügüm accounlarımı kapatıyorum. Çok üzgünüm ama elden gelen bişi yok, küfür etmeyeceğim, ağlamayacağım. Gönül isterdiki Pre-Cu, Post-Cu, NGE vs vs kavgalarını yapmadan SW evreninde takılalım, arkadaşlarımız ile güzel vakit geçirelim. İsim saymadan (unutmaktan nefret ederim) herkese iyi oyunlar diliyorum. Tonguz 80 "Elder" Ranger Rifleman PS. NGE den bi güzellik gördüm Enako/Ainas oyuna girdi :)[signature][hline]Tonguz Eclipse Proud to be a member of FrF M Ranger / M Rifleman Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Kasım 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2005 Oof of. Kaç kişi oldu ayrılan bizim guilddan ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
alante Mesaj tarihi: Kasım 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2005 Oyuna girmesem de forumlara bakmadan edemiyorum. Şu an Silkroad takılıcam. RF Online download bitince de bu oyuna başlıyorum. Rf online Msn: [email protected] Oyunda kimi kırdıysam affola. Hakkınızı helal edin.[signature][hline]Alante / Arliyn SWG - Eclipse Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nuwanda Mesaj tarihi: Kasım 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2005 ii bak kendine tonguz..[signature][hline]Othmobast Orz'wase (Twi'lek) FrF Elder Brawler, Teras kasi elder, elder fencer, elder pikeman.. ya da kısaca melee lover.. NGE respec jedi Kötü SWG yoktur az votka vardır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
emr00 Mesaj tarihi: Kasım 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2005 Tonguz kendine çok iyi bak, umarım başka oyunlarda yeniden karşılaşırız[signature][hline]Emrellius Rapiel Zato Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar