Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

sewgilimi aldattim

femina

Öne çıkan mesajlar

said:
femina, 18 Kasım 2005 23:40 tarihinde demiş ki:
kasar????ohaaaaaaa.....bye paticik!

Bence de oha. Ilgili mesajı bulup sahibini süresiz olarak banleyeceğim bölümden mesajımı atar atmaz.

@femina;
Çok vicdan azabı çekmeni gerektirecek birşey olduğunu düşünmüyorum. Ilişkiler iki kişiliktir, hiç kimse (özellikle de bir hatun kişi, biz biraz daha meyilliyiz kabul =]) durup dururken, herşey iyi giderken diğerini aldatmaz. Eğer böyle birşey yaşadıysan ikiniz de hatalısınız, sadece sen veya sadece o değil.

Yine de bence bunu paylaşmalısın onunla, muhtemelen ilişkiniz biter, ama eğer seviyor ve saygı duyuyorsan paylaşmamak, açılmamak seni uzun vadede çok rahatsız edecektir. Konuş, anlat, çözebiliyor ve hazmedebiliyorsanız karşılıklı devam edin, olmadı bitirin ilişkiyi birbirinizi yıpratmadan.

Aldatmaktan çok aldattığını söylememek asıl haksızlıktır bence karşındakine ve kendine.
Sosyal ağlarda paylaş

@femina:
korkma seni taşlamayacağım...
senin yaşadığın şey şu..(ne kadar kabul etmeyecek olsan da)
öncelikle onu sevdiğini söylüyorsun ama aslında bunun bittiğinin farkında değilsin. bu hep olur kadınlar için bu tarz konular daha yoğun ve acı verici olur.
yaşını bilmiyorum o yüzden çok fazla da derine girmak istemiyorum. Bence aynı şeyi tekrar yapmaktan korkuyorsan, ondan ayrıl. Zaten flört ettiğin diğer insanlar boşluğunu çabuk dolduracaklar, en fazla 1/2 hafta bir eksiklik hissedersin. INAN BANA... Eğer bu uzun süreli bir ilişkide ise, ayrılman daha da kesinleşir. ama ayrılırken " ben seni aldattım bu yüzden aldatmak istiyorum" deme.. bu sadece onu yaralar. özellikle onun seni sevdiğine bu kadar eminsen...
Herhangi birine olmadan önce kendine dürüst ol. aldatmanın her zaman bir eksiklik veya fazlalıktan doğduğunu unutma ve inkar etme. Aldattığın sevgilinde olmayıp diğerlerinde ne vardı bunu düşün ve bu eksik ve fazlalar doldurulamayacak bişi ise sadece ayrıl. eğer doldurulup, çabalayarak iyileştirilebilecek bir şeyler ise onunla dürüst ol, aldattığını ve nedenlerini söle.. Sonucuna da katlan... Ama Sevgilin seni affetse de, büyük bir ihtimal bu sürekli yüzüne vurulacak ima edileceği için bir süre sonra koparsınız sanırım...
üzme kendini boşver...[signature][hline]"la fée aimée"
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Syn, 19 Kasım 2005 00:41 tarihinde demiş ki:
Burası itiraf.com diil ama community feeling olayı gelcek paylaşcak yoksa neden açıldıki burası?

@itiraf.com değil diyen arkadaşlar; bu mesajı bu bölüme atacağınız her posttan önce ve sonra birer doz okumanızı öneriyorum.
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Nefr, 19 Kasım 2005 10:27 tarihinde demiş ki:
Bence de oha. Ilgili mesajı bulup sahibini süresiz olarak banleyeceğim bölümden mesajımı atar atmaz.

@femina;
Çok vicdan azabı çekmeni gerektirecek birşey olduğunu düşünmüyorum. Ilişkiler iki kişiliktir, hiç kimse (özellikle de bir hatun kişi, biz biraz daha meyilliyiz kabul =]) durup dururken, herşey iyi giderken diğerini aldatmaz. Eğer böyle birşey yaşadıysan ikiniz de hatalısınız, sadece sen veya sadece o değil.

Yine de bence bunu paylaşmalısın onunla, muhtemelen ilişkiniz biter, ama eğer seviyor ve saygı duyuyorsan paylaşmamak, açılmamak seni uzun vadede çok rahatsız edecektir. Konuş, anlat, çözebiliyor ve hazmedebiliyorsanız karşılıklı devam edin, olmadı bitirin ilişkiyi birbirinizi yıpratmadan.

Aldatmaktan çok aldattığını söylememek asıl haksızlıktır bence karşındakine ve kendine.

Şimdi Nefr, hani o yakıştırmayı yapan kişinin yaptığı saygısızlık tamam. Ama kız da ne demiş? Sevgilisini aldattığını ve bunu "çok çok kez" yaptığını söylemiş. Bir kez hadi 2 kez yapsa neyse ama çok kez yapılmasında ben iki tarafta değil tek tarafta suç görürüm artık. Çünkü 1-2 kez kontrol kaybıdır, ya da arada sorun olmasından kaynaklanan boşluk veya intikam güdüsü falandır. Ama çok kez ise bağımlılık ve umursamazlıktır. Ve hani arada iki taraftan kaynaklanan bir sorun bile olsa gelen reaksiyonun bu olması sadece tek tarafın karakterinden(?) kaynaklanmıştır. Yani burada iki taraf da suçlu dert etme demek biraz avutma mantığı buna gerçekten inanmak da biraz fazla polyannacılık, saflık bence. Bundan dolayı bu kişinin kalkıp sevgisini ilan etmesi bana artık anlamsız gelir. Dediğin tek aldatma olayında belki doğruydu. Ama bu tür bir durumda pişmanlık bir şeyi değiştirmez bence. Yani terbiyesizce yakıştırmalar yapmaya gerek yok ama kimse kusra bakmasın ben sevgilim dediği birisini "çok çok" aldatan birinde ister erkek olsun ister kız karakter sorunu olduğunu düşünürüm ve öyle birinden de olabildiğince uzak durmaya çalışırım, sırf sevgili olarak değil arkadaş olarak da.[signature][hline]Kalın odun zırh içindeki şovalye ruhu...

[Bu mesaj Rewendor tarafından 19 Kasım 2005 13:01 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

hic tasvip etmedim..cik cik..;)

bi de utanmadan cook aldattim dioo...[signature][hline][b]"ölene kadar" diye söz verilmi$tir
ama "ölüm yolunda" ba$ka tercihler belirmi$tir..

---------------------------------------------
[b]hep aglardm ben sen uyurken..
hep saklandin sen kendi dunyana..
affet nefret ettim senden....
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Davion, 19 Kasım 2005 19:31 tarihinde demiş ki:
Arıza biri sevgili aldatıo bizim paticik bu konu üstünde 10 sayfa yorum yapıo. Helal valla ha şöle topluca çıksak siyaset meydanına "a" harfi üstüne bile saatlerce tartışabiliriz. O kabiliyet var yani forumda.

ota boka a harfi dion sende biraz ilerle[signature][hline]..// you
.// me
//_ll_ death
....ll god
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...