Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

İstanbul'a geliyorum

Bone

Öne çıkan mesajlar

İstanbul'a geliyorum.
Ama ne zaman olcak onu bilmiyorum.
Oraya varınca ne yapçağımı da bilmiyorum.
Ailemle mi gelcem, yalnız mı, bilmiyorum.

Ama oraya varınca birçok şey yapmak istiyorum. Özellikle yemek yerlerini dolaşçam. Gerekli şeyler'i görmek ve birkaç şey almayı düşünüyorum. Ayrıca Atılgan Cult Shop'a da uğruycam.

"Senle buluşuruz" "Seni gezdiririm" "Şurda kalabilirsin" "Şuraya gidebilirsin, adresi de:" "İstanbul'dan şunu yemeden dönme"
Diyenler varsa yazsın, ya da sonsuza kadar sussun.[hline]Bone Bo ne Bu ne Sana ne
Sosyal ağlarda paylaş

Bonecrusher ben paintball için Ankara'ya gelmiştim belkim hatırlarsın... Ha işte orda görüpde beni bir insana benzettiysen (yani benle dolaşmak istersen) gel İstanbul'da ki her tür ortama karışalım senle. Taksim, Kadıköy, v.s heryere gidebiliriz hiç dert değil bana. Yetrki sen İsntanbul'a gel...[hline]''Ben ilk lanetlenmiş olanım; zamanın başlangıcından sonuna ve hatta zamanın ötesinde sonsuza kadar.Ben kardeşinin etini ilk tatmış olanım.İlk kanı ben akıttım, ilk defa ben kıskandım.Çılgınlığın boşluğundayım...bir ruhum yok benim.Ne insan, ne melek, ne de şeytan.Ben...vampir''
Sosyal ağlarda paylaş

yav şu tophane buluşmalarına birgün bende katılabilir miyim ? Hem deli tavla oynarım, sıkıda nargile içerim :) [anadolu yakası nargile işi için pek iyi değil, güzel konsept sunan bir yer yok][hline]''Ben ilk lanetlenmiş olanım; zamanın başlangıcından sonuna ve hatta zamanın ötesinde sonsuza kadar.Ben kardeşinin etini ilk tatmış olanım.İlk kanı ben akıttım, ilk defa ben kıskandım.Çılgınlığın boşluğundayım...bir ruhum yok benim.Ne insan, ne melek, ne de şeytan.Ben...vampir''
Sosyal ağlarda paylaş

bende istanbul a gitmek feci istiorum şu aralar.[hline]Cyre2k, 22 July 2003 01:17 tarihinde demiş ki:
Dolay1s1yla sizinde 50 tane kar1n1z olsa 103 cocuk pek zor deil!
Sly-One, 22 July 2003 01:18 tarihinde demiş ki:
ı ya basmak yerine 1 e basmak daha mı kolay yoksa çok mu k3nk birisin
Sosyal ağlarda paylaş

said:
BonePART, 31 July 2003 22:57 tarihinde demiş ki:
pezocrusher
lamn insna onceden soler hazırlık yaparız
benimsin olm
kimsey esoz verme

ne hazırlık yapçan ya ehehe.
dün karar verdim gelmeye..

ha daha iki gün vaktin var.. Pazar istanbulda olacakmışım (mışız)
Sosyal ağlarda paylaş

büyük ihtimalle bu akşam yola çıkcam. (cuma)
yarın sabah yalovaya varcam. (cumartesi)
o gece çınarcık'ta kalcam. (cumartesi)
sabaha istanbula varcaz. (pazar)

Pazar belki tüm gün komşularla olurum bilemiyorum.
Ama Pazartesi %95 boş olucam. Buluşmak isteyen varsa beni arar (bende telefonu kayıtlı olmayanlar önce mesaj çeksin nick ve isimle birlikte...).

İstanbul'u bilmiyorum biraz harita çalışıyım, ama siz yine de fazla umut beklemeyin benden...[hline]Bone Bo ne Bu ne Sana ne
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...