Bone Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2003 İstanbul'a geliyorum. Ama ne zaman olcak onu bilmiyorum. Oraya varınca ne yapçağımı da bilmiyorum. Ailemle mi gelcem, yalnız mı, bilmiyorum. Ama oraya varınca birçok şey yapmak istiyorum. Özellikle yemek yerlerini dolaşçam. Gerekli şeyler'i görmek ve birkaç şey almayı düşünüyorum. Ayrıca Atılgan Cult Shop'a da uğruycam. "Senle buluşuruz" "Seni gezdiririm" "Şurda kalabilirsin" "Şuraya gidebilirsin, adresi de:" "İstanbul'dan şunu yemeden dönme" Diyenler varsa yazsın, ya da sonsuza kadar sussun.[hline]Bone Bo ne Bu ne Sana ne Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Elexa Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2003 istanbul trafiiyle ünlüdür watan caddesi trafiine girmeden gitme istanbuldan istiklali gez ortam gör caddeyi gez tiki gör kadıkoyu gez muhteşemlik gör fln ne diim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Selamon Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2003 Bonecrusher ben paintball için Ankara'ya gelmiştim belkim hatırlarsın... Ha işte orda görüpde beni bir insana benzettiysen (yani benle dolaşmak istersen) gel İstanbul'da ki her tür ortama karışalım senle. Taksim, Kadıköy, v.s heryere gidebiliriz hiç dert değil bana. Yetrki sen İsntanbul'a gel...[hline]''Ben ilk lanetlenmiş olanım; zamanın başlangıcından sonuna ve hatta zamanın ötesinde sonsuza kadar.Ben kardeşinin etini ilk tatmış olanım.İlk kanı ben akıttım, ilk defa ben kıskandım.Çılgınlığın boşluğundayım...bir ruhum yok benim.Ne insan, ne melek, ne de şeytan.Ben...vampir'' Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2003 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2003 zaman denk gelirse biz haftada bi tophaneye nargileye gidiyos takılırsın bize :)[hline]Grandmaster Hamburger www.dynamick.net Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Prawler Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2003 olm parmaya gidin kıçınız sığmasın sandalyelere[hline]mix edebiyat & oyun sitesi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aente Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2003 gel gez gör arpacık.. wlla pek tanısmıoz ama ihtiyacın olursa mesaj at itinayla gezdirim anadolu yakası kısmını,karsı tarafta pek mekan bilmem..[hline]aente is alone on this way.. aente:Adventurous Effective for Nocturnal Troubleshooting and Excursionist Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Prawler Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2003 avrupada fazla bişi yok zaten bi tophane bi de taksim war[hline]mix edebiyat & oyun sitesi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2003 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2003 asıl avrupa yakasında hersey var :)[hline]Grandmaster Hamburger www.dynamick.net Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Selamon Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2003 yav şu tophane buluşmalarına birgün bende katılabilir miyim ? Hem deli tavla oynarım, sıkıda nargile içerim :) [anadolu yakası nargile işi için pek iyi değil, güzel konsept sunan bir yer yok][hline]''Ben ilk lanetlenmiş olanım; zamanın başlangıcından sonuna ve hatta zamanın ötesinde sonsuza kadar.Ben kardeşinin etini ilk tatmış olanım.İlk kanı ben akıttım, ilk defa ben kıskandım.Çılgınlığın boşluğundayım...bir ruhum yok benim.Ne insan, ne melek, ne de şeytan.Ben...vampir'' Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
metboy Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2003 bende istanbul a gitmek feci istiorum şu aralar.[hline]Cyre2k, 22 July 2003 01:17 tarihinde demiş ki: Dolay1s1yla sizinde 50 tane kar1n1z olsa 103 cocuk pek zor deil! Sly-One, 22 July 2003 01:18 tarihinde demiş ki: ı ya basmak yerine 1 e basmak daha mı kolay yoksa çok mu k3nk birisin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2003 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2003 siz gelmek biz sizi burda karşılamak nargileye götürmek istemek bizde :)[hline]Grandmaster Hamburger www.dynamick.net Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mercenary Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2003 kadıköyde patsos yemeden dönme hatta Tiamo da 3.500 milyon a sınırsız kola var ii doyuyorsun(şişiyorsun)[hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2003 Yarın akşam veya cumartesi yola koyulcam büyük ihtimalle. benle gezmek isteyen kim olursa olsun, ayırt etmem kimseyi, memnun kalırım. Büyük ihtimalle Üsküdar'da bir yerde kalcam..[hline]Bone Bo ne Bu ne Sana ne Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mumu Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2003 praw'ın doum günü nerde ne zaman yapiosunuz la? aehoh.. bende geliorm heycan ariorum ben.. bone benide say dolancam senne ehe[hline] Wannodo sakka jitio hatto winning elevongo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Prawler Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2003 off bone off bone[hline]mix edebiyat & oyun sitesi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Antimodes52 Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2003 Prawler'ın doğum günü bizim evde olacak. Beklerim gelebildiğine gelin de gelen içki de getirsin yada giriş fiyatı yapalım =)[hline]Antimodes a.k.a Bhaal Pheles. UIN: 123455555 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Prawler Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2003 yok doğum günü falan özel partidir dağılın[hline]mix edebiyat & oyun sitesi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pawliger_Asgard Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2003 Bırakın Prawleri Adam Belki ozel biriyle ozel party yapacak. AaAaaAAaAa :)[hline]I Kill People For Money But You Are My Friend I Will Kill You Free.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Antimodes52 Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2003 Beyler özel partidir afedersiniz prawler'ın yaş günü istediğini çağıracak ben karışmam.[hline]Antimodes a.k.a Bhaal Pheles. UIN: 123455555 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Elexa Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2003 ewt kadıkoyde patsos yemeden gitme kadıkoyun yarısı ordan yer Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jankis Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2003 mmm patsos[hline]things you own end up owning you (tyler durden) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2003 said: BonePART, 31 July 2003 22:57 tarihinde demiş ki: pezocrusher lamn insna onceden soler hazırlık yaparız benimsin olm kimsey esoz verme ne hazırlık yapçan ya ehehe. dün karar verdim gelmeye.. ha daha iki gün vaktin var.. Pazar istanbulda olacakmışım (mışız) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2003 sen gel hele takılıtrz :)[hline]I know that the spades are swords of a soldier I know that the clubs are weapons of war I know that diamonds mean money for this art But that's not the shape of my heart Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2003 büyük ihtimalle bu akşam yola çıkcam. (cuma) yarın sabah yalovaya varcam. (cumartesi) o gece çınarcık'ta kalcam. (cumartesi) sabaha istanbula varcaz. (pazar) Pazar belki tüm gün komşularla olurum bilemiyorum. Ama Pazartesi %95 boş olucam. Buluşmak isteyen varsa beni arar (bende telefonu kayıtlı olmayanlar önce mesaj çeksin nick ve isimle birlikte...). İstanbul'u bilmiyorum biraz harita çalışıyım, ama siz yine de fazla umut beklemeyin benden...[hline]Bone Bo ne Bu ne Sana ne Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2003 telefonu vermemişim bak. 05332463551 ev fenerbahçedeymiş.[hline]Bone Bo ne Bu ne Sana ne Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar