Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

eğer sewgiliniizn sizi aldattığını öğrenseydiniz napardınız?

bilge

Öne çıkan mesajlar

bildiğiniz gibi günümüzde ilişkiler içersinde aldatılmk baya bi çoğaldı. (alllhtan hiç başıma gelmedi :D) eer çok sewiiyorsanız we çok sewildiğinizi hissediosanız ama malesef altatılnığınızı öğrendiğinzde napardınız ??
a)ikisinide orada öldürürdünüz
b)sewiyorsanız onun mutlu olması içn orayı terk ederdiniz
c)sewginizi alıp giderdiniz,
d)sadece yasa bürünüp ağlayıp sızlanırdınız
e)hepsi:))[signature][hline]love is the stupid game for you...
Sosyal ağlarda paylaş

d..c nin tersi..b nin tersi..;)[signature][hline]"ölene kadar" diye söz verilmi$tir
ama "ölüm yolunda" ba$ka tercihler belirmi$tir..

-------------------------------------------meLtem says:
bak istersen sendn özür dilesin
meLtem says:
bn eşeim desin?;)
...ÕzeN¢... says:
i iiih...

Sosyal ağlarda paylaş

açık soyluyorum kızın agzını burnunu kırardım
cocuga bişi demezdim cunku kız beni seviosa sevdim diosa cocukla ne işi var.cocugn gunahı ne.dişi kuyruk sallamazsa hesabı var bide..

agzını burnunu kırarım.sora.aylarca kendime gelemem herhalde.alkole veririm kendimi

tabi şuan aşık oldugum insna yaparsa bunu.yoksa normal cıktıgım kız yapsa de get derim[signature][hline]"Far away is a place where I hide
the truth that have to be locked away"
Sosyal ağlarda paylaş

offf ya benzer başlıklar açmaktan nasıl bi haz alıyorsunuz çok merak ettim.bugünlerde herkes boyle yaa. biri bi başlık sallıyor otaya sonra on tane öznesi yüklemi farklı amacı aynı olan başlık cıkıyor.. yapmayın abicim bari burada yapmayın ya..[signature][hline]cuytherock bir zamanlar burdaydı

[Bu mesaj oper tarafından 20 Kasım 2005 01:31 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

zaten başıma geldi böyle bir olay,hatta 2 gün önce öğrendim ve bitTİ.Değmezmiş verdiğim sevgiye,ben ona çok fazlaymışım,tanıdığım insanın aslında hiç tanımadığım bambaşka biri olduğunu öğrendim.sadece çok yazık...[signature][hline]Do not follow where the path may lead. Go instead where there is no path and leave a trail...

Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...