bilge Mesaj tarihi: Kasım 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2005 bildiğiniz gibi günümüzde ilişkiler içersinde aldatılmk baya bi çoğaldı. (alllhtan hiç başıma gelmedi :D) eer çok sewiiyorsanız we çok sewildiğinizi hissediosanız ama malesef altatılnığınızı öğrendiğinzde napardınız ?? a)ikisinide orada öldürürdünüz b)sewiyorsanız onun mutlu olması içn orayı terk ederdiniz c)sewginizi alıp giderdiniz, d)sadece yasa bürünüp ağlayıp sızlanırdınız e)hepsi:))[signature][hline]love is the stupid game for you... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sabrina Mesaj tarihi: Kasım 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2005 Giderdim valla bırakıp.Napabilrim ki o saatten sonra.[signature][hline]-Yirim ben bu aşkımı.. -İnternete resim yüklemek -by Sabrina- -Im waiting the sunrise; -Make me feel like a sinner.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Misafir Guest Mesaj tarihi: Kasım 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2005 fururum[signature][hline]Ex Malruthion... All I imagine is heaven on earth, I know it's you Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oZeNc Mesaj tarihi: Kasım 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2005 d..c nin tersi..b nin tersi..;)[signature][hline]"ölene kadar" diye söz verilmi$tir ama "ölüm yolunda" ba$ka tercihler belirmi$tir.. -------------------------------------------meLtem says: bak istersen sendn özür dilesin meLtem says: bn eşeim desin?;) ...ÕzeN¢... says: i iiih... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pingu Mesaj tarihi: Kasım 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2005 isterse affederdm =)[signature][hline]..// you .// me //_ll_ death ....ll god Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Syn Mesaj tarihi: Kasım 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2005 Kafama takmam.Kız mı yok memlekette..[signature][hline][b]Fellichita 182[b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoubleW Mesaj tarihi: Kasım 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2005 Bırakıp giderdim napabilirim ki öldürsem nolcak onun bana verdiği zarardan daha fazlasını kendime vermiş olurum..Ama yine de o anı yaşamadan konuşmak bu durumda biraz cılız kalır.Çıldırınca kimbilir neler yaparız.[signature][hline]Mephistoooo STyle>>>>Querezma mephistoooo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Diablo Mesaj tarihi: Kasım 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2005 açık soyluyorum kızın agzını burnunu kırardım cocuga bişi demezdim cunku kız beni seviosa sevdim diosa cocukla ne işi var.cocugn gunahı ne.dişi kuyruk sallamazsa hesabı var bide.. agzını burnunu kırarım.sora.aylarca kendime gelemem herhalde.alkole veririm kendimi tabi şuan aşık oldugum insna yaparsa bunu.yoksa normal cıktıgım kız yapsa de get derim[signature][hline]"Far away is a place where I hide the truth that have to be locked away" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
VipeR Mesaj tarihi: Kasım 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2005 seçenekler yetersiz olmuş! en iyisi çıkıp biraz hava almaktır bence bide su içmek![signature][hline]DIDO! No one ever die from wanting too much! «::: V :::» .«::: I :::» .«::: P :::» .«::: E :::» .«::: R :::» Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lexius Mesaj tarihi: Kasım 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2005 kafama sıkar giderim...[signature][hline]Viva La SémiH irin, 09 Ekim 2005 14:58 tarihinde demiş ki: EVERYTHİNG OUT!LEXİUS İN !! bLackcha0s, 09 Ekim 2005 02:54 tarihinde demiş ki: kaç kişi lexius a yazılıyor ? anlamadım ben bunu herkes aşık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Kasım 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2005 Dinler dinler en sonunda nedenini sorarım sadece meraktan. Sonra tepkisizce peki derim ve giderim. Bir daha da asla arkama bakmam ne o anda ne ileride...[signature][hline]Kalın odun zırh içindeki şovalye ruhu... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Kasım 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2005 de hadi s**in gidin ne haliniz varsa görün derim 3 gün çekerim ( acısını :D ) geçer sonra[signature][hline]Ayağa kalk, uyumak için önümüzde sonsuzluk var.. --------------- Kim demiş haram nedir bilmez Hayyam? Ben haramı helalı karıştırmam: Seninle içilen şarap helaldir, Sensiz içtiğimiz su bile haram Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Kasım 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2005 offf ya benzer başlıklar açmaktan nasıl bi haz alıyorsunuz çok merak ettim.bugünlerde herkes boyle yaa. biri bi başlık sallıyor otaya sonra on tane öznesi yüklemi farklı amacı aynı olan başlık cıkıyor.. yapmayın abicim bari burada yapmayın ya..[signature][hline]cuytherock bir zamanlar burdaydı [Bu mesaj oper tarafından 20 Kasım 2005 01:31 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Siena Mesaj tarihi: Kasım 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2005 zaten başıma geldi böyle bir olay,hatta 2 gün önce öğrendim ve bitTİ.Değmezmiş verdiğim sevgiye,ben ona çok fazlaymışım,tanıdığım insanın aslında hiç tanımadığım bambaşka biri olduğunu öğrendim.sadece çok yazık...[signature][hline]Do not follow where the path may lead. Go instead where there is no path and leave a trail... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Kasım 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2005 said: bizsiziarariz, 19 Kasım 2005 22:52 tarihinde demiş ki: fururum nihah bu guzelmiş[signature][hline]- when life gets you down, know what you got to do? - l don't want to know. - Just keep swimming.What do we do?We swim, swim - Dory, no singing. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar