Jester Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2003 şu post kasma vakalarından sora üstüme yapılan baskılardan dolayı yeni acc'um ile karşınızdayım. işte haklarım:D Bu forumlarda aklına gelebilecek hemen hemen herşey hakkında konuşabilir, tartişabilir, copy/paste yapabilir, bilgi alabilirsin; ama öncelikle Forum Kurallarını ve FAQ'i okumanı öneririm. Paticik Ana Sayfasından UO, WoW, AO, DC, DAoC, EVE, NwN, SWG ve Shadowbane ile ilgili pek çok bilgiye ulaşabilir, Edebiyat ve UltimaTR Sözlük bölümlerine girebilir, eger sphere ile ilgileniyorsan ve kendi dünyanı yaratmaya çalışıyorsan Sphere Script Veritabanına ugrayıp sana faydalı olacak scriptleri seçebilir ve aklına takılan bir şey olursa forumların ilgili bölümlerinde diğer üyelerden yardım isteyebilirsin. Biraz eğlenmek istersen komik bölümünde bir gezinti yapabilir veya müzikle ilgileniyorsan Müzik Bölümüne ve Lyrics veritabanımıza bir göz atabilirsin. Eğer radyo dinlemeyi tercih ediyorsan, forumları okurken bir yandan Pepelek Radyoyu takip etmeni önerebilirim. otomobil,motorsports,modifiye ile ilgileniyor isen Patinaj bölümü tam sana göre.. İyi Eğlenceler.. Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2003 zuhah adam direk copy past yapmıs lem ahah yarıldım[hline] Durmak ölüm, taklit uşaklıktır; çalışmak ve yetişmek ise hayat ve özgürlüktür. L.Y. Rauch Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jester Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2003 biri balonlarımı patlatsın :D[hline] arcane, 05 August 2003 02:22 tarihinde demiş ki: bu günden sonra sen Mustafa infected'sın :P infected, 07 August 2003 17:49 tarihinde demiş ki: arcane babuş ii güzel de sen benim adımın mustafa olduğunu nerden bilion Paticik Anti-Post Kasanlar Derneği Başkanı Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2003 Püh, yazık oldu, gitti o kadar post.Hem uzun süredir kasıyodun 1000 için baya olmuştu.Neyse artık sağlık olsun[hline]ymumcuoglu / Saeros Lúinwë Even the smallest person can change the course of the future... Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jester Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2003 dalga geçme shock :D dağılın bakem shock the biskit geldi :D ema apladan shock'a yapılan uygulamanın aynısını istesem görmemişlik yapmam herhalde?[hline]Paticik Anti-Post Kasanlar Derneği Başkanı arcane, 05 August 2003 02:22 tarihinde demiş ki: bu günden sonra sen Mustafa infected'sın :P infected, 07 August 2003 17:49 tarihinde demiş ki: arcane babuş ii güzel de sen benim adımın mustafa olduğunu nerden bilion Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2003 yaparsın[hline] Durmak ölüm, taklit uşaklıktır; çalışmak ve yetişmek ise hayat ve özgürlüktür. L.Y. Rauch Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2003 Ayy, görmemiş.[hline]ymumcuoglu / Saeros Lúinwë Even the smallest person can change the course of the future... Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jester Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2003 kim yaptıysa güzel oldu :)[hline]Paticik Anti-Post Kasanlar Derneği Başkanı arcane, 05 August 2003 02:22 tarihinde demiş ki: bu günden sonra sen Mustafa infected'sın :P infected, 07 August 2003 17:49 tarihinde demiş ki: arcane babuş ii güzel de sen benim adımın mustafa olduğunu nerden bilion Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Emaleth Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2003 ben yaptım, iyi yaptım. yarın kaldırırım. hayırlı olsun. Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jester Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2003 saol apla :D dursaydı aslında bikaç hafta :P[hline]Paticik Anti-Post Kasanlar Derneği Başkanı arcane, 05 August 2003 02:22 tarihinde demiş ki: bu günden sonra sen Mustafa infected'sın :P infected, 07 August 2003 17:49 tarihinde demiş ki: arcane babuş ii güzel de sen benim adımın mustafa olduğunu nerden bilion Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
infected Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2003 kim bu ya ben diilim fln :D eski nickle bi post kasayım dedim 999'sa 1000 olsun :) neyse. hadi ben yeni nickime logon olim. zaten eskinin şifresini unuttum cookie ile geçiniyoduk :D[hline]http://www.frp-tr.net Craven, 17 June 2003 14:23 tarihinde demiş ki: biz metalciyiz kötüyüz adiyiz siyah giyer kedi keser satanistçilik oynarız içinde gitar olan bütün herşeyi dinler deli gibi kafa sallarız.bu böyle biline Head, 25 July 2003 11:39 tarihinde demiş ki: ben bi kere tükürmüştüm böyle öyle bi madde çıktıki anlatamam sümük ile balgam arası bişey bide büyük böyle acıttı dedim beynim mi koptu geldi Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Emaleth Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2003 boşuna uğraşıyorsun, zaten 307 mesajın vardı sadece :P bi daha bu acc ile mesaj atma, hatta dur ben bunu banliim de karışıklık olmasın :) Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jester Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2003 307 mi?!?!?! ben 850'lerde die biliodum! neyse artık. *kafasına terlik yemediği için mutludur*[hline]Paticik Anti-Post Kasanlar Derneği Başkanı arcane, 05 August 2003 02:22 tarihinde demiş ki: bu günden sonra sen Mustafa infected'sın :P infected, 07 August 2003 17:49 tarihinde demiş ki: arcane babuş ii güzel de sen benim adımın mustafa olduğunu nerden bilion Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sorders Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2003 ehuhe[hline]Sørdêrs Icq UIN : 100182070 i hate my self and i want do die[b] - Kurt Cobain.[/i] Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jester Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2003 post kasan b@b the k3nk'lere çok sadist cezalar uygulayacaz bu arada haberiniz olsun :) viva la anti-post kasanlar :D[hline]Paticik Anti-Post Kasanlar Derneği Başkanı metboy, 08 August 2003 17:04 tarihinde demiş ki: infected reloaded Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ceday Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2003 Infected deil "infected" idi gözüme carptı da :) Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2003 said: Infernal_Reborn, 08 August 2003 17:49 tarihinde demiş ki: post kasan b@b the k3nk'lere çok sadist cezalar uygulayacaz bu arada haberiniz olsun :) viva la anti-post kasanlar :D once kendınden basla o zaman[hline] Durmak ölüm, taklit uşaklıktır; çalışmak ve yetişmek ise hayat ve özgürlüktür. L.Y. Rauch Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
thanatos Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2003 moda oldu bu yaw bendemi degi$sem :p[hline]XaYd3r , 10.08.2003 tarihinde demi$ki;. derler ya istanbulun dağı taşı altın diye nebulanında dağı taşı lamer Laraok Deadsoul Kay's sexy necromancer [Bu mesaj thanatos tarafından 08 August 2003 19:37 tarihinde değiştirilmiştir] Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2003 Olmaz bab postların gider, ben farkettim uzun zamandır kasıyosun, hem sen şimdi 1000'ede yaklaşmışındır.[hline]ymumcuoglu / Saeros Lúinwë Even the smallest person can change the course of the future... Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2003 baydınız ama yeter[hline] Durmak ölüm, taklit uşaklıktır; çalışmak ve yetişmek ise hayat ve özgürlüktür. L.Y. Rauch Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
blue_demon Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2003 Her umutsuz vakada bu mesaj tarafımdan compile edilip üzerinize salınacaktır.[hline] mantık:=0 düşünce:=0 zeka:=0 Begin If mesaj < mallık sınırı then Begin Kullanıcı:=dayak Account:=yörünge dışı End; End.[hline]Your RPG Source - www.rpgcorner.com Tüm inandığım şeyler altüst oldu. Şaftım kaydı. Rot-balans ayarım gitti.Nooooo! Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2003 Frogy abimi duydunuz dağılın!!![hline]Silphatos Iceheart Synthetic Intelligent Lifeform Programmed for Harm/Android Trained for Observation and Sabotage Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sorders Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2003 blue demon ne demek istiyorsun anlıyamadım =b da neyse bu arkadas bu accountuylada msj kasmaya başlamış[hline]Sørdêrs Icq UIN : 100182070 i hate my self and i want do die[b] - Kurt Cobain.[/i] Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2003 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2003 said: Infernal_Reborn, 08 August 2003 16:46 tarihinde demiş ki: 307 mi?!?!?! ben 850'lerde die biliodum! neyse artık. *kafasına terlik yemediği için mutludur*[hline]Paticik Anti-Post Kasanlar Derneği Başkanı arcane, 05 August 2003 02:22 tarihinde demiş ki: bu günden sonra sen Mustafa infected'sın :P infected, 07 August 2003 17:49 tarihinde demiş ki: arcane babuş ii güzel de sen benim adımın mustafa olduğunu nerden bilion anlaşılan garbage e atılan mesajlar sayılmıyor :) *!zekilik taslar*[hline]Grandmaster Hamburger www.dynamick.net Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
blue_demon Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2003 Lan sindirdik adamı bea bi daha uğramaz forumlara falan ben özür diliyom şahsen barış sevgi mutluluk çiçek bitki börtü bürtü.[hline]Your RPG Source - www.rpgcorner.com Tüm inandığım şeyler altüst oldu. Şaftım kaydı. Rot-balans ayarım gitti.Nooooo! Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar
Muhabbete Katıl
Şimdi mesaj gönderip sonrasında kayıt olabilirsiniz. Eğer hesabınız varsa giriş yapın ve hesabınızla mesaj gönderin.