Dorn Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2003 Selamlar bir anda corellia'da yannizliktan baymamla beraber baslayan, buldugum ilk gemiyle Naboo - Theed'e kendimi atmamla devam eden Ve Eaglef'le bulusup Dark Legion'a girmemle yeni boyutlara at kosturan sw:g hayatim bir anda renkleniverdi. Asagida dun gecenin ss'li hikayesini bulacaksiniz yanniz sabirli olun myhosting serverlari yavaslayabiliyor bu aralar. 1. Eaglef ile guzel Naboo gezegeninin Theed kentinde bulustuk ve beraberce PA binasinin oldugu, yeni evim olan deniz kenarinda, tropik agaclar arasindaki sahane arazimize gittik. PA toplantisina henuz zaman vardi. Eaglef de (sagolsun) PA'ya katilim islemlerimden sonra oturup bana combat ile alakali genel bir newbie brifingi verdi, sorularimi yanitladi: 2. Bu forumlarda "hani nerde ss'ler? atiyonuz olm yok sizin PA binaniz" :) felan tarzi geyikler donuyodu. Buyrun bu da binanin distan gorunumu. Guzel bir mimari, harika bir lokasyonla birlesmis ve Dark Legion'in kalbinin attigi bu eser ortaya cikmis: 3. Bu da Binanin girisindeki genis hol. Toplanti oncesi mekana varan PA uyeleri sohbet halinde: 4. Burasi da toplanti odamiz. Enaxa saolsun toplanti masasi ve sandalyeler hazirlamis toplantilar icin. Ancak dun gece beklenenin cok ustunde bir katilim olunca ayakta kalanlar bile oldu :) Toplanti cok keyifliydi. Kurucular Enaxa ve Eaglef'ten PA'nin kurulus hikayesini dinledik. Daha sonra herkes kendini tanitti ve amaclari uzerine kisaca konustu. Son olarak da sehirlesmemiz konusunda fikir alisverisinde bulunup bazi onemli kararlar aldik: 5. Toplantidan sonra genis terasimizda parti vardi. Havai fisek gosterileri gormeye degerdi: 6. Toplantidan sonra bir grup Dark Legion uyesi olarak ava ciktik. Amac herkese yeni evleri icin gerekli parayi toplamak ve yeni savascilara deneyim kazandirmakti. Bakiniz nasil da cikiyoruz ava: 7. Avdan bir enstantane. Ekip ilk defa beraber calisiyor olmasina ragmen cok iyi bir takim calismasi ornegi gosterdi. Uyeler arasinda koordine ve birbirine guven hat safhadaydi: 8. Herkes grup lideri Eaglef'in taktiklerini tam olarak uyguladi. Hicbir hedef karsimizda uzun sure dayanamadi: 9. Bu basarili avda gruptan hic kayip vermedik. Herkes bolca deneyim ve yeni evlere yetecek kadar para kazandi. Sonra merkezin yolu tutuldu. Enaxa evlerimizi hazirlamis, muzaffer ekibimizin donmesini bekliyordu: 10. PA merkezine varildi ve evler dikilmeye baslandi. Bakiniz bu benim evim. Evim evim guzel evim: 11. Evlerin dikim asamasindan sonra Enaxa bize yeni yasam duzenimiz hakkinda bazi bilgiler verdi. Yerlesim duzeni ve evlerin bakimi gibi konulari ogrendik: Daha sonra Enaxa onderliginde ufak bir av partisi daha duzenledik ve bazi taktikler uzerinde calistik. Saat sabahin altisi olmustu ve herkes yorgundu. Ertesi gun bulusmak uzere ayrilirken herkesin uzerinde kisa zamanda cok is yapmis olmanin verdigi tatli yorgunluk ve keyif vardi...To be continued...Raj'Asta Krinn Eclipse[Bu mesaj OguzAmca tarafından 06 August 2003 23:55 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
codmaster Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2003 Hehe gerçekten çok güzel hazirlamişsin SSler falan,tebrikler :)[hline]Eaglef Ifock of Eclipse,Dark Legion Contact: [email protected] Web: www.darklegion.gen.tr Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sLog Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2003 böühühühühühühühüh!!! *!kacar*[hline]m@dm@n23 (11:11 PM) : benim kucukken bompali su tufegimden astalavista baby sesi cikardi suyu cikarinca uhahua Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
observer Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2003 en sonunda PA yı dıştan görebildim Teşekkür :D[hline]Observing the world on a dragon... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Levent Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2003 Bu ss ler senin yazilarinla birlesince icimden guzel gecen dun gece hakkinda aslinda dusundugumdende verimli ve guzel gecmis demek geliyor. Tebrikler hakkaten guzel olmus.[hline]Eclipse - Enaxa Wise ' Novice Architect & Weaponsmith ' Dukkan : Naboo-Theed ( -5501 3377 ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EarS Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2003 havai fişekler kadar güzelide yok hani[hline]-Oh my God,I found a penny. -You bastard. Cicio Bor-Eclipse Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Narbonzar Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2003 PA binasi güzel gözüküyor[hline] Wisdom, clear my eyes. Honor, guide my step. Passion, fire my heart. Darkness, hide my fear. Life, be my shield. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DA2019 Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2003 Valla, sslar çok güzel olmuş... Ama ben hala pek inanmış diilim, madem o gördüğümüz hall DL hall'u, neden kapının üzerinde cola turka reklamlı bi isim tabelası yok ya da nerde göndere çekilmiş türk bayrağı!!! Dur bakalım ben şu oyuna bi giriyim, hepsini yaptıracam. :-) Bu arada, bana guild hall'un etrafı biraz yavan geldi. Enaxa biraz çevre düzenlemesi yapsan, bi kaç ağaç, hall etrafına çit falan...[hline]Flavius, 4GM Warrior, Atlantic (formerly) Devin Ki'yyst, Lvl0 Bothan Scout, Eclipse (soon) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Coldwind Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2003 gerçekten güzel olmuş devamını bekliyoruz :)[hline]Fizban (9:08 PM) : şirin demek kız lügatında yakışıklı değil demek Fizban (9:08 PM) : ama hala sana böle bi kanım ısındı demek Fizban (9:08 PM) : kıl olurum şirin diyenlere Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin Virus Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2003 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2003 süper nerde benim oyunum![hline]Você Cría Os Mundos Que Nós Os destruímos Virus,SatanixVirus,Satan-Virus,Virus-Satan,Satanix. Trex DragonSlayerz Paladin of alb/exc Cuce Berserker of mid/pry Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Levent Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2003 Pa hallun yeri zaten sehir planlamasini yaptiktan sonra degistirildi , artik bira daha arkada ve dier evlerle hiza olarak uyum gosteriyor , sehir cok tatlı oluyor cok :)[hline]Eclipse - Enaxa Wise ' Novice Architect & Weaponsmith ' Dukkan : Naboo-Theed ( -5501 3377 ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dojorel Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2003 bayildim, cok guzel olmus.[hline]blinded by fear of life Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunca Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2003 eheh son cıktıgımız avda 12 kisi gidip 3 kisi donduk lok sux[hline]Riruix Fevaxium-ubah zabrak brawler-swg /tell riruix Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2003 sonradan bi tanede wookie geldi.gördüğüm ilk türk wookieydi kendisi[hline].......... Eclipse:Eive Ikeste Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2003 daha hepsi açılmadı gerçi resimlerin ama anladığım kadarı ile matrix pardesüsü oyunda popüler bayaa :D[hline][i]Wow - Swg - Do I really exist? - Begin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sadATS2 Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2003 oyunun ıcınde bınlerce degısık kıyafet ve kullanan var pek te ole populer degıl bence, ama jedı ozentısı hepımızın ıcınde oldugu ıcın bu tur cloak lar sanırım herkeste en azından bır tane var. bı de onlar matrıx pardesosu degıl, (hay allah bole mı yazılıyodu acaba kafam karıstı.) matrix ten cok once onlar starwars ta vardı sadece derı degıldı zaten galaxi de deri olanını gormedım henuz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madturk Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2003 Cok guzel olmus.[hline]Madturk Master Doctor/ Novice Creature Handler/ Novice Pistoleer Eclipse Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sufi Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2003 öyle oyunda yoğunlukla giyilen şeyler falan yok. ileride daha da çeşitleneceğini umduğum bir giysi çeşidi bolluğu var. mesela benim sufi şehir içinde spor dolaşmayı seviyor. :) zaten öyle pelerin falan gibi şeylere gelemez içi daralır hemen :-p[hline]Her hakkı mahfuzdur. © 1970-2003 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2003 [hline]..........Eclipse:Eive Ikeste Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar