kumbaraci Mesaj tarihi: Kasım 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2005 http://forum.paticik.com/view.php?id=156999 şu topici ben açmıştım ama şuan uplayamıyorum arkadaş dediki anakartın 8x destekliosa ve ekran kartın 16x ise belki ondandır diye bundan dolayı olabilir mi takılma sorunlarım? çünkü artık gun bile kasıyor deliricem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Kasım 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2005 kim demiş onu göremedim[signature][hline] Müthiş Site Prudent a.k.a Sorrowful İnternet'in En Oynak Sitesi. Coming Soon... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mumu Mesaj tarihi: Kasım 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2005 bi kere fx 5200 ün 16x olmak gibi bi sansi yok cünkü agp bütün 5200 ler.. pci-x ler 16x tir ve zaten 16x bi ekran kartini 8x destekleyen anakartina takamazsin cünkü pci-x slotu yoktur o anakartin.. yani o yanlista.. temiz bi format atıp herseyi bastan denemeni tavsiye ederim..[signature][hline] Sex Machine Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kumbaraci Mesaj tarihi: Kasım 19, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2005 benim bi ark dedide peki şey oldu bende sesten dolayı anakart yanmıştı o sırada ekran kartım hasar görmüş olabilir mi ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mumu Mesaj tarihi: Kasım 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2005 hic sanmam öyle zincirleme bi hasar olusacagini.. en iyisi format dene sonra olmadi bi bilgisayarciya(mümkünse aldiin yere) servise götür..[signature][hline] Sex Machine Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kumbaraci Mesaj tarihi: Kasım 19, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2005 ama formatlada birşey değişmezki bilgisayar tertemiz trojan fln yok yani arattırdım hep herşey düzgün gözüküyor oyuna girene kadar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mumu Mesaj tarihi: Kasım 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2005 bi kere ekran kartin cok dandik .. o ekran kartiyla fifa 2006 cok kasti arkadaslarda.. bu bir. bundan olabilir. son driverını cek yükle. directx 9.0c yi yükle.. tekrar dene[signature][hline] Sex Machine Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kumbaraci Mesaj tarihi: Kasım 19, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2005 cektim gene değişen birşey yok birde 256 mb ram ekran kartı nesi dandik hala anlamadımkine Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kumbaraci Mesaj tarihi: Kasım 19, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2005 bu arada anakartın ne oldugunu nereden öğrenebilirim? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar