SadButcher Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2003 Az önce icqda ciddi kolleksiyonu olan bir arkadaşım gönderdi gruba bak diye gülmekten fenalık geçiriordum. Evet arkadaşlar Tolkien in tüm kahramaları bitti artık çizgi filmlere geçtik Gargamel - Legions Of Ganon (Demo) diye bir grup var.[hline]"Onzac" Clan Martian Artist "Ederan" Clan Fixör "Gafur" Clan Enforcer "Story of SadButcher" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2003 Puahaha yarıldım o ne ya?Bizde kuralım Şirin Baba falan diye, ünlü oluruz valla.[hline]ymumcuoglu / Saeros Lúinwë Even the smallest person can change the course of the future... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zed Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2003 bildiğim kadarıyla gargamel sadece şirinlerdeki bi karakter değil.[hline]open your heart | i'm coming home[/b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2003 Zed hakli; Gargamel bi oyku de evil bir karakterdi diye hatirliyorum. Lakin grubun hangisini baz alarak isim sectigi mechul... :-P[hline]The clash of honor calls to stand when others fall Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SadButcher Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2003 Ben bilmiyorum bilen varsa anlatabilirmi. Sözlüktede böyle söylenmiş web de aradım taradım rastlamadım böyle bir karaktere.[hline]"Onzac" Clan Martian Artist "Ederan" Clan Fixör "Gafur" Clan Enforcer "Story of SadButcher" [Bu mesaj SadButcher tarafından 09 August 2003 15:46 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar