Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Lütfen yardım msn hacklendi

heracles1986

Öne çıkan mesajlar

heracles bi sie[signature][hline][b]porsuk, 03 Ekim 2005 23:10 tarihinde demiş ki:
herkez kopmuş yarılmış iptal olmus ama biz ingilizce bilmiyoz
bu ne kültür boyle. bu nasıl bir bilimsellik bu nasıl evrensel yaklaşım bu nasıl yitirilmemiş felsevi birikim betime uyum ahenk lisan skuhut u fosforik cümle kapitalitik osturafyon
[/b]
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Whiskey, 19 Kasım 2005 22:25 tarihinde demiş ki:
:yapma:
Abi ayıptır ya tamam adamın sorusu ezik ama bu kadar gitmeyin üzerine iyi niyetle sormuş işte hala eziyosunuz adamı ...
iyi niytle soruyo ama allahın salağı demesini biliyo beyfendi neyse akşam akşam..[signature][hline]Ex Malruthion...
All I imagine is heaven on earth,
I know it's you
Sosyal ağlarda paylaş

said:
heracles1986, 19 Kasım 2005 22:30 tarihinde demiş ki:
said:
PrudenT, 19 Kasım 2005 22:29 tarihinde demiş ki:
hiç önemli değil, çayler nerde

bravo çok komik bi espri yanlız bi sorun var ben gülmedim..
nolur gül allaaaşkına gül prudent çok üzülür sonra[signature][hline]Ex Malruthion...
All I imagine is heaven on earth,
I know it's you
Sosyal ağlarda paylaş

said:
PrudenT, 19 Kasım 2005 22:33 tarihinde demiş ki:
said:
heracles1986, 19 Kasım 2005 22:30 tarihinde demiş ki:
bravo çok komik bi espri yanlız bi sorun var ben gülmedim..

yıkıldım, hayır, nasıl olur, gülmemiş
böhüeüeeee :( :( :( :(

ya bırakın adam kendi yaptığı espriye kendisi gülsün varmayın üstüne
Sosyal ağlarda paylaş

numune misiniz siz? 3 sayfa boyunca espiri falan yapıp eğlenmişsiniz. dingonun ahırı mı burası?

bir insanın bilgisiz olması ya da sizin bulunduğunuz ortama ait gelenek/görenekleri bilmiyor olması haddinizi aşabileceğiniz anlamına gelmez.

birisi bir hata yapsın, siz de forumu bok edin. bu mu yani?[signature][hline]Forumlarımızda kullanılan imzanız:
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Mum_Chamber, 19 Kasım 2005 22:35 tarihinde demiş ki:
numune misiniz siz? 3 sayfa boyunca espiri falan yapıp eğlenmişsiniz. dingonun ahırı mı burası?

bir insanın bilgisiz olması ya da sizin bulunduğunuz ortama ait gelenek/görenekleri bilmiyor olması haddinizi aşabileceğiniz anlamına gelmez.

birisi bir hata yapsın, siz de forumu bok edin. bu mu yani?

çok teşekkür ederim :)
Sosyal ağlarda paylaş

biyerde bunu buldum

Bir gün her zamanki gibi bilgisayarınızın karşısına geçtiniz, internete bağlandınız. E-maillerinizi kontrol etmek istediniz fakat belki de aylardır kullandığınız şifreniz artık oturum açmıyor. Bir daha, bir daha deniyorsunuz ama sonuç yok. Sonra doğal olarak "I forgot my password" linkini tıklıyorsunuz. Ülke, şehir vs. bilgileri girdikten sonra gizli sorunuzun değiştiğini gördünüz.
Hiç panik yapmayın. Gayet normal bir şekilde aklınıza gelen kelimeleri veya rakamları, gizli sorunuzun cevap kısmına yazın. 4. Denemeden sonra, hotmail hesabınızın geçici olarak kapandığını yazacak. Burada sakın ama sakın "continue" butonuna tıklamayın. Butonun hemen üstündeki linki tıklayın ve açılan sayfada istenilen bütün bilgileri tam olarak doğru bir şekilde giriniz. Orada size ait 2. bir e-mail adresi istenecektir.

Bu e-mail adresine 24 saat içinde eğer verilen bilgilerde bir yanlışlık yoksa, size yeni şifreniz gönderilecektir.

İşte bu kadar. E-mail adresi hacklenen arkadaşlara geçmiş olsun.Cümleten[signature][hline]İnternet'in en oynak sitesi açıldı!
Prudent a.k.a Sorrowful

[Bu mesaj PrudenT tarafından 19 Kasım 2005 22:49 tarihinde değiştirilmiştir]

[Bu mesaj PrudenT tarafından 19 Kasım 2005 22:49 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Mum_Chamber, 19 Kasım 2005 22:35 tarihinde demiş ki:

birisi bir hata yapsın, siz de forumu bok edin. bu mu yani?
içimden geçenleri demişsin. sadece ilk mesaj olsa, başlık büüyk harflerle açılmaz denebilir, özel mesaj ile uyarılabilir. fakat ne bu, saçma sapan laflar söylemişsiniz.
ayrıca bu konu hackinge de girmez, adam kendi msn adresini nasıl geri alabileceğini sormuş. bunun için önce www.passport.net e girip, şifremi unuttum kısmından gerekli sorulara cevap vermen lazım. hiç şifremi unutmadım ya da çaldırmadım onun için msn için bu kısımlara girmem gerekmedi. ama sonuç alabileceğin yer varsa orasıdır. onun dışında bir yöntemle alman zor..[signature][hline]oasis.gen.tr
Mail/MSN: [email protected] , ICQ:6254196
Sosyal ağlarda paylaş

walla gülsem mi kızsam mı karar veremedim[signature][hline]Düşmanını yenmen için, onu detaylıca tanımak en büyük silahındırrrrrr...
severken kararlı sevilirken yeterli ol
her ikisini de kaybettiginde sabırlı ol

[Bu mesaj tipitip tarafından 19 Kasım 2005 23:43 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

• Admin
Bazı arkadaşlar espri yapıcam diye kasmışlar. Neyse forumlarda caps lock acık yazmak pek hoş karşılanmaz o nedenle daha dikkatli olursun artık.

hack konusmak yasak fakat arkadaş magdur durumda ve nasıl msn i geri alacagını soruyor. kendisi hack girişimi yapmak için bilgi istemiyor. Bu konuda yardımcı olacak bilgiler vermek yasak degil. başlıgı düzeltiyorum.[signature][hline]*
Sosyal ağlarda paylaş

Hotmail sifrenizi Caldirmak istemiyorsanız Daha asagida anlattigim seyleri bir okuyun.

ADIM ADIM Anlattım ..

Hotmail.com 'a gir. kullanıcı adını yazdıgın yerde SAG ustte YARDIM (help) yazıyor ona bas.
Yeni bir explorer penceresi acılacak. Ekranın en sagında acilan bu pencereden En asagida Lutfen bize basvurun yaziyor onu seç. (eger yoksa arama bolumunde bir arama yapin geliyo)

Yeni bir sayfa daha acilacak. ===>> http://support.msn.com/eform.aspx?productKey=passport&page=support_home_options_form_byemail&ct=eformts

Turkce Destegi olmadigi icin ingilizceyi secmek gerekiyor.
Eger internet Explorer kullaniyorsaniz ingilizceyi secsenizde O sizin turkiye oldugunuzu bildigi icin Turkce sayfayi getirmeye calisacaktir. Firefox kullanin ya da adres satirinin en basindaki tr. yazisini silin.

KARSINA GELEN formu tam olarak doldur.

Tam oturum açma adı : Sifresi calinan email.

Yanıtın hangi e-posta adresine gönderilmesini istersiniz?
halen kullanmakta oldugun her hangi bir email adresini yaz. (yahoo,gmail,hotmail vs.)

acilir menuden sırasıyla 1. yi 1.yi ve 1.yi secebilirsiniz.

Reset password by sending email

Alttaki Metin Alanı kısmı cok onemli. buraya ingilizce olarak

Eskiden bana ait olan [email protected] adresi HACK lenmistir.
bu yuzden bu email adresi icin Bana yeni bir sifre gondermenizi istiyorum.

ilgilendiginiz icin sagolun.

([email protected] was My .NET account. but it's hacked.

Please new password send to me.) ingilizcem cok iyi degil ama. buna benzer bisey veya daha iyi bir anlatım olsa daha iyi olur.

Yaz ve gonder.

Bir kac saat icinde(bazen 20 dk.) bir email gelecek. Şu bilgileri istiyor olacak emailde.

ADI
soyadı
dogum tarihi
ulke
Sehir
Posta kodu
Kayıt olus tarihi (emailini aldıgın tarih)
En son ne zaman emiline girdin
Eski Sifrelerin
Eski Gizli Soruların
Eski gizli sorularının cevapları
emaile klasor olusturdun mu? isimleri nedir?
IP adresin (www.whatismyip.com dan bakabilirsin)[signature][hline]
Laugh and the world laughs with you. Weep and you weep alone.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...