Kojiroh Mesaj tarihi: Kasım 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2005 Big King XXL (en büyük seçim menü), 6'lu chicken tenders ve 2 adet en büyük patates(biri menüden), üstüne de milkshake içmiş biri olarak söyleyebilceğim bunlardı. Şimdi de McDonalds'taki şeylerle doymaya çalışanların fikirlerini alalım.[signature][hline]"I pwned your head with my awp." "I just pwned your ass noob!" Murtaza, 10 Kasım 2005 22:57 tarihinde demiş ki: saklanbaç oynarken 2 abiyle kömürlüğe girdiğin hikayeyi anlatıcaksan anlatma HasMez.. Ahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Predator Mesaj tarihi: Kasım 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2005 Whooper her daim yönetsede mcdonaldsın mc royalindeki o çılgın hardal tadıda bitiriyo adamı :) Hoş aynı şekilde burger ın chessburgerlerine koydukları hardal sosuda enfes. Keşke boyutları biraz daha büyük olsa ama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Kasım 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2005 Burger King rulez[signature][hline]| tóqqíé || sadece.gen.tr | | drum-tr || tama || víc fírth | Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
horten Mesaj tarihi: Kasım 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2005 burger king in sarmısaklı mayonezinin üstüne tanımam[signature][hline]hatalarından ders almıyorsan, onlardan zevk al Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BuRiAL_TR Mesaj tarihi: Kasım 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2005 said: toggie, 19 Kasım 2005 01:11 tarihinde demiş ki: Burger King rulez +1[signature][hline]i miss you Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Greeny Mesaj tarihi: Kasım 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2005 Mc in mayonezi iğrenç olmuş ya, zaten bi patatesi için gidiyordum onunda tadı kalmadı. Burger King rulz bu saatten sonra[signature][hline]ABH Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Kasım 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2005 hiçbirini sevmem.mayonezide ayrı bi sevmem.[signature][hline]FİLTHY PLAY Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Kasım 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2005 mayonez güzel de zararlı be[signature][hline]Ayağa kalk, uyumak için önümüzde sonsuzluk var.. --------------- Kim demiş haram nedir bilmez Hayyam? Ben haramı helalı karıştırmam: Seninle içilen şarap helaldir, Sensiz içtiğimiz su bile haram Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gerab Mesaj tarihi: Kasım 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2005 mc donalds ın nesi güzelki zaten köftesi kuru patatesler saman gibi mayonezde lightmış ben çoook uzun zamandır yemiyorum sizde yemeyin gidin dürüm yiyim ulan gece gece yine azım sulandı :)[signature][hline]We all shine like stars Then we fade away Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ancalagan Mesaj tarihi: Kasım 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2005 Long live unlighted heavy Mayonez race!![signature][hline]Davut Vedaoglu says in episode 3: Fezagezer join me beKaos Ay em yor fathır ... FEzAGezer:noooooo Tam bu sıralarda bi ses O Bİ Vanlİ: Yuguz Dı Fors look Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MyDyingBride Mesaj tarihi: Kasım 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2005 mcdonalds sux, adana, urfa kebap salonu rules =)[signature][hline]Through purity and through light And the grace of the night We sing and we dance To our black heart romance Darkness WebPage | msn : [email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shaklaban Mesaj tarihi: Kasım 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2005 Yağli olsa ne olacak onu anlamadım mcdonalds da yiyen adamın lightla işi ne Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mathias Mesaj tarihi: Kasım 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2005 said: fastreload, 18 Kasım 2005 18:46 tarihinde demiş ki: said: Mathias, 18 Kasım 2005 18:38 tarihinde demiş ki: mcdonalds'ın bir yerleri FECİ kalkmış. En son McChicken yiyeyim dedim. Pişmemiş eti verdiler, üstüne patates de soğuk çıktı. Ben de " E artık farz olmuş elvada demek " tadında güzel bir küfür söyleyip ayrıldım. Acil durum olmadığı sürece Burger King gibi kolestrol ve tat kralı varken , Mcdonalds yalandır benim için. burda mcdonaldsa laf atmanın alemi yok gidip durumu anlatsaydın sıcak olanını verirlerdi sana 1. Acelem vardı, onlardan yenisi isteyip bekleyeck vaktim bile yoktu. Merak etme diğer hepsinde uyardım/değiştirttim. 2. Son noktayı bu olay koydu demek istedim. Daha öncesinde hem eve servis olsun, hem de restoran da olsun çok sorun yaşatıyorlardı ( yaklaşık 2 senedir ) 3. Ayrı bir garezim yok, sadece iyice gıcık etmeye başladılar.[signature][hline]What we do in life, echoes in eternity. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zagg Mesaj tarihi: Kasım 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2005 Mc. kesmiyor ne bileyim sevemedim gitti hem pahalı hem iyi yapamıyorlar..[signature][hline]Kafadar olmak dostluğun yalan adı, talan yüzü.. «³¹®¤Z_a¤³_g¤³¹G¯²-» Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ses Mesaj tarihi: Kasım 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2005 Big Kİng XXL yiyipte hala MC'ye giden varmı acaba? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Voys Mesaj tarihi: Kasım 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2005 Burger'ı oldum olası tercih ederrdim gittiğim dönemlerde ama saçma buluyorum ben o kadar para vermeyi artık. 7 mılyonum olursa gidipde onu fastfood hamburgercilere harcamak yerıne şöyle alternatiflerim var: *Bir markete gidip; ekmek, amerikan salatası, salam, kaşalar alıp sandviç yaparım (4ytl) *Pizzamax'den (ki pizzahut dan sonra bence en iyisi) 3 malzemeli ufak boy bir pizza alırım. yanında 1lt kola hediye *2 tane dürüm + 2 tane ayran *4 patsos 2 milyonlukda içecek. gidio öyle.[signature][hline]Voic3 RamsesII, 26 Eylül 2005 14:20 tarihinde demiş ki: bazı travestilere hasta oluyorum,çok güzel ve sexi oluyorlar... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Kasım 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2005 yemeyin mayonez filan hardal ketcap yeter semiyorum ben mayonezi[signature][hline]the truth is out there... Luke: I can't believe that Yoda: That's why you failed FB may the force be with you Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ozkolous Mesaj tarihi: Kasım 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2005 burger kingin sarımsaklı mayonezinin üstüne hiç bir mayonezi tanımam[signature][hline]Mendoza, 03 Şubat 2005 03:58 tarihinde demiş ki: Hayatimda bu kadar "hastalikli" bir film gormedim... kanberdim bi zamanlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shagrath Mesaj tarihi: Kasım 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2005 said: fastreload, 18 Kasım 2005 18:10 tarihinde demiş ki: mayonez sevmem seveni severim ama :P [signature][hline]--Borgır-- [ quote ]zydar, 14 Ekim 2005 11:41 tarihinde demiş ki: chip var ayağın daha az kokucak. yada daha rahat olucak. e o zmn bu chipten bide götümüze takalım, osur osur kokmasın.. [ /quote ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RaidenXelRu Mesaj tarihi: Kasım 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2005 burger king rulz : sarımsaklı mayonez + barbeku sosu[signature][hline]no signature... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Elbrech Mesaj tarihi: Kasım 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2005 bugerking! çünkü: 1. sarımsaklı mayonez (ve daha bi çok çeşitli sos) 2. Chicken Tenders (alternatifi: onion rings) 3. Big king XXL 4. Elma dilim patates bu menü olayı bitiren menüdür[signature][hline]you are the all singing all dancing crap of the world Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pediculus Mesaj tarihi: Kasım 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2005 sigarayı bıraktım günde 8 paket mayoneze başladım..[signature][hline]Likely or not, it's a dream that we keep and at odds with our senses we'll climb But if faith is the answer, we're already reached it And if spirit's a sign then it's only a matter of time Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sabrina Mesaj tarihi: Kasım 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2005 said: MyDyingBride, 19 Kasım 2005 05:21 tarihinde demiş ki: mcdonalds sux, adana, urfa kebap salonu rules =) Evet rulaz.[signature][hline]-Yirim ben bu aşkımı.. -İnternete resim yüklemek -by Sabrina- -Im waiting the sunrise; -Make me feel like a sinner.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CusTodeM Mesaj tarihi: Kasım 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2005 said: fastreload, 18 Kasım 2005 18:16 tarihinde demiş ki: burgerking doublewhopper ownz simdi ismarladim 2 tane menu bi benim icin bide babam icin double menu peynirli ayrıca oy oy agzım sulandı nerde benim burgerlar?!?!?[signature][hline][b]"I can give anything you want,but don't want something that i don't want to give" MSN g3nk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Duff Mesaj tarihi: Kasım 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2005 evet evet forza elma dilimli pattis... harika bişey Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar