Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

McDonalds mayonezi :(

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Big King XXL (en büyük seçim menü), 6'lu chicken tenders ve 2 adet en büyük patates(biri menüden), üstüne de milkshake içmiş biri olarak söyleyebilceğim bunlardı.
Şimdi de McDonalds'taki şeylerle doymaya çalışanların fikirlerini alalım.[signature][hline]"I pwned your head with my awp."
"I just pwned your ass noob!"

Murtaza, 10 Kasım 2005 22:57 tarihinde demiş ki:
saklanbaç oynarken 2 abiyle kömürlüğe girdiğin hikayeyi anlatıcaksan anlatma HasMez..
Ahaha
Mesaj tarihi:
Whooper her daim yönetsede mcdonaldsın mc royalindeki o çılgın hardal tadıda bitiriyo adamı :) Hoş aynı şekilde burger ın chessburgerlerine koydukları hardal sosuda enfes. Keşke boyutları biraz daha büyük olsa ama
Mesaj tarihi:
mayonez güzel de zararlı be[signature][hline]Ayağa kalk, uyumak için
önümüzde sonsuzluk var..
---------------
Kim demiş haram nedir bilmez Hayyam?
Ben haramı helalı karıştırmam:
Seninle içilen şarap helaldir,
Sensiz içtiğimiz su bile haram
Mesaj tarihi:
mc donalds ın nesi güzelki zaten köftesi kuru patatesler saman gibi mayonezde lightmış ben çoook uzun zamandır yemiyorum sizde yemeyin gidin dürüm yiyim ulan gece gece yine azım sulandı :)[signature][hline]We all shine like stars
Then we fade away
Mesaj tarihi:
Long live unlighted heavy Mayonez race!![signature][hline]Davut Vedaoglu says in episode 3: Fezagezer join me beKaos Ay em yor fathır ...
FEzAGezer:noooooo
Tam bu sıralarda bi ses
O Bİ Vanlİ: Yuguz Dı Fors look
Mesaj tarihi:
said:
fastreload, 18 Kasım 2005 18:46 tarihinde demiş ki:
said:
Mathias, 18 Kasım 2005 18:38 tarihinde demiş ki:
mcdonalds'ın bir yerleri FECİ kalkmış. En son McChicken yiyeyim dedim. Pişmemiş eti verdiler, üstüne patates de soğuk çıktı. Ben de " E artık farz olmuş elvada demek " tadında güzel bir küfür söyleyip ayrıldım.

Acil durum olmadığı sürece Burger King gibi kolestrol ve tat kralı varken , Mcdonalds yalandır benim için.

burda mcdonaldsa laf atmanın alemi yok
gidip durumu anlatsaydın sıcak olanını verirlerdi sana

1. Acelem vardı, onlardan yenisi isteyip bekleyeck vaktim bile yoktu. Merak etme diğer hepsinde uyardım/değiştirttim.
2. Son noktayı bu olay koydu demek istedim. Daha öncesinde hem eve servis olsun, hem de restoran da olsun çok sorun yaşatıyorlardı ( yaklaşık 2 senedir )
3. Ayrı bir garezim yok, sadece iyice gıcık etmeye başladılar.[signature][hline]What we do in life, echoes in eternity.
Mesaj tarihi:
Mc. kesmiyor ne bileyim sevemedim gitti hem pahalı hem iyi yapamıyorlar..[signature][hline]Kafadar olmak dostluğun yalan adı, talan yüzü..
            «³¹®¤Z_a¤³_g¤³¹G¯²-»
Mesaj tarihi:
Burger'ı oldum olası tercih ederrdim gittiğim dönemlerde ama
saçma buluyorum ben o kadar para vermeyi artık.

7 mılyonum olursa gidipde onu fastfood hamburgercilere harcamak yerıne şöyle alternatiflerim var:
*Bir markete gidip; ekmek, amerikan salatası, salam, kaşalar alıp sandviç yaparım (4ytl)
*Pizzamax'den (ki pizzahut dan sonra bence en iyisi) 3 malzemeli ufak boy bir pizza alırım. yanında 1lt kola hediye
*2 tane dürüm + 2 tane ayran
*4 patsos 2 milyonlukda içecek.

gidio öyle.[signature][hline]Voic3
RamsesII, 26 Eylül 2005 14:20 tarihinde demiş ki:
bazı travestilere hasta oluyorum,çok güzel ve sexi oluyorlar...
Mesaj tarihi:
burger kingin sarımsaklı mayonezinin üstüne hiç bir mayonezi tanımam[signature][hline]Mendoza, 03 Şubat 2005 03:58 tarihinde demiş ki:
Hayatimda bu kadar "hastalikli" bir film gormedim...

kanberdim bi zamanlar
Mesaj tarihi:
said:
fastreload, 18 Kasım 2005 18:10 tarihinde demiş ki:
mayonez sevmem
seveni severim ama :P
[signature][hline]--Borgır--
[ quote ]zydar, 14 Ekim 2005 11:41 tarihinde demiş ki:

chip var ayağın daha az kokucak. yada daha rahat olucak. e o zmn bu chipten bide götümüze takalım, osur osur kokmasın.. [ /quote ]
Mesaj tarihi:
bugerking!
çünkü:
1. sarımsaklı mayonez (ve daha bi çok çeşitli sos)
2. Chicken Tenders (alternatifi: onion rings)
3. Big king XXL
4. Elma dilim patates

bu menü olayı bitiren menüdür[signature][hline]you are the all singing all dancing crap of the world
Mesaj tarihi:
sigarayı bıraktım günde 8 paket mayoneze başladım..[signature][hline]Likely or not, it's a dream that we
keep and at odds with our senses we'll climb
But if faith is the answer, we're already
reached it
And if spirit's a sign
then it's only a matter of time
Mesaj tarihi:
said:
fastreload, 18 Kasım 2005 18:16 tarihinde demiş ki:
burgerking
doublewhopper ownz

simdi ismarladim 2 tane menu bi benim icin bide babam icin double menu peynirli ayrıca oy oy agzım sulandı nerde benim burgerlar?!?!?[signature][hline][b]"I can give anything you want,but don't want something that i don't want to give"
MSN
g3nk
  • Yeni Oluştur...