Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

McDonalds mayonezi :(

Zegna

Öne çıkan mesajlar

Big King XXL (en büyük seçim menü), 6'lu chicken tenders ve 2 adet en büyük patates(biri menüden), üstüne de milkshake içmiş biri olarak söyleyebilceğim bunlardı.
Şimdi de McDonalds'taki şeylerle doymaya çalışanların fikirlerini alalım.[signature][hline]"I pwned your head with my awp."
"I just pwned your ass noob!"

Murtaza, 10 Kasım 2005 22:57 tarihinde demiş ki:
saklanbaç oynarken 2 abiyle kömürlüğe girdiğin hikayeyi anlatıcaksan anlatma HasMez..
Ahaha
Sosyal ağlarda paylaş

said:
fastreload, 18 Kasım 2005 18:46 tarihinde demiş ki:
said:
Mathias, 18 Kasım 2005 18:38 tarihinde demiş ki:
mcdonalds'ın bir yerleri FECİ kalkmış. En son McChicken yiyeyim dedim. Pişmemiş eti verdiler, üstüne patates de soğuk çıktı. Ben de " E artık farz olmuş elvada demek " tadında güzel bir küfür söyleyip ayrıldım.

Acil durum olmadığı sürece Burger King gibi kolestrol ve tat kralı varken , Mcdonalds yalandır benim için.

burda mcdonaldsa laf atmanın alemi yok
gidip durumu anlatsaydın sıcak olanını verirlerdi sana

1. Acelem vardı, onlardan yenisi isteyip bekleyeck vaktim bile yoktu. Merak etme diğer hepsinde uyardım/değiştirttim.
2. Son noktayı bu olay koydu demek istedim. Daha öncesinde hem eve servis olsun, hem de restoran da olsun çok sorun yaşatıyorlardı ( yaklaşık 2 senedir )
3. Ayrı bir garezim yok, sadece iyice gıcık etmeye başladılar.[signature][hline]What we do in life, echoes in eternity.
Sosyal ağlarda paylaş

Burger'ı oldum olası tercih ederrdim gittiğim dönemlerde ama
saçma buluyorum ben o kadar para vermeyi artık.

7 mılyonum olursa gidipde onu fastfood hamburgercilere harcamak yerıne şöyle alternatiflerim var:
*Bir markete gidip; ekmek, amerikan salatası, salam, kaşalar alıp sandviç yaparım (4ytl)
*Pizzamax'den (ki pizzahut dan sonra bence en iyisi) 3 malzemeli ufak boy bir pizza alırım. yanında 1lt kola hediye
*2 tane dürüm + 2 tane ayran
*4 patsos 2 milyonlukda içecek.

gidio öyle.[signature][hline]Voic3
RamsesII, 26 Eylül 2005 14:20 tarihinde demiş ki:
bazı travestilere hasta oluyorum,çok güzel ve sexi oluyorlar...
Sosyal ağlarda paylaş

said:
fastreload, 18 Kasım 2005 18:10 tarihinde demiş ki:
mayonez sevmem
seveni severim ama :P
[signature][hline]--Borgır--
[ quote ]zydar, 14 Ekim 2005 11:41 tarihinde demiş ki:

chip var ayağın daha az kokucak. yada daha rahat olucak. e o zmn bu chipten bide götümüze takalım, osur osur kokmasın.. [ /quote ]
Sosyal ağlarda paylaş

said:
fastreload, 18 Kasım 2005 18:16 tarihinde demiş ki:
burgerking
doublewhopper ownz

simdi ismarladim 2 tane menu bi benim icin bide babam icin double menu peynirli ayrıca oy oy agzım sulandı nerde benim burgerlar?!?!?[signature][hline][b]"I can give anything you want,but don't want something that i don't want to give"
MSN
g3nk
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...