unity100 Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2003 holey turk rebel pa kuralim. yasasin ozgurluk.[hline]referanslar : www.mizzah.com www.tokaci.com(oscommerce customization) turkiye.bookturkey.com aaa bunu unutmusum pek severim: www.bookturkey.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Narbonzar Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2003 abi biraz ayrinti verirsen[hline] Wisdom, clear my eyes. Honor, guide my step. Passion, fire my heart. Darkness, hide my fear. Life, be my shield. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sadATS2 Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2003 bak buda guzel fikir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arnaviscaa Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2003 Varim.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2003 şşt daalın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EarS Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2003 *!Flamethrower'ı çıkarır*[hline]-Oh my God,I found a penny. -You bastard. Cicio Bor-Eclipse [Bu mesaj EarS tarafından 07 August 2003 17:16 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
codmaster Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2003 Yanlız şu da varki Eclipse'de rebel olmak kolaya kaçmaktır.Rebellerle savaşlarda 3 e 1 kalıyor imperialler.Ayrıca rebellerde şerefin kırıntılarını bile bulmak zor,arkadan vurmak,med center basmak,cantina basmak vs vs her türlü pis iş rebellerde.Ama ilerde şerefle nasıl savaşıldığını göstereceğiz... ;)[hline]Eaglef Ifock of Eclipse,Dark Legion Contact: [email protected] Web: www.darklegion.gen.tr Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EarS Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2003 ayrıca petle pvp yapmakda rebellerde[hline]-Oh my God,I found a penny. -You bastard. Cicio Bor-Eclipse Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arnaviscaa Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2003 said: EarS, 07 August 2003 20:29 tarihinde demiş ki: ayrıca petle pvp yapmakda rebellerde[hline]-Oh my God,I found a penny. -You bastard. Cicio Bor-Eclipse Pet olayina GENEL olarak bende karsiyim adamlar 2 tankla dolasiyor resmen... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EarS Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2003 ben sadece pvpde karşıyım pet'lere.avda fln çok işe yarıyorlar.[hline]-Oh my God,I found a penny. -You bastard. Cicio Bor-Eclipse Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sufi Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2003 oyundaki rebelian anlayışının, orjinal sw hikayesindeki akımla uzaktan yakından alakası yok. en çok oynamayı istediğim taraftı. tamamen vazgeçtim.[hline]Her hakkı mahfuzdur. © 1970-2003 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
odchu Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2003 biraz bahset sufi .. daha ayrıntılı .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sufi Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2003 roleplay ile rollplay'in farkını bilmeyen, uo'da mc yarışı yapan "kılıçlı counter" oyuncusu tipleri bilir misin? bunlar daha çok rebel olmayı tercih etmişler. üstelik aynı zihniyeti koruyarak... kişisel gözlemim.[hline]Her hakkı mahfuzdur. © 1970-2003 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeamoN Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2003 bence önec herkes bir arada olsun ki gelişme çabuk olsun bi noktadna sonra herkes istedii yola gider şimdlik empire en iyisi.[hline]En güzel deniz: henüz gidilmemiş olandır En güzel çocuk: henüz büyümedi En güzel günlerimiz: henüz yaşamadıklarımızdır ve Sana söylemek istediğim en güzel söz: henüz söylememiş olduğum sözdür. Nazım Hikmet Ran Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sadATS2 Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2003 said: Sufi, 08 August 2003 03:18 tarihinde demiş ki: roleplay ile rollplay'in farkını bilmeyen, uo'da mc yarışı yapan "kılıçlı counter" oyuncusu tipleri bilir misin? bunlar daha çok rebel olmayı tercih etmişler. üstelik aynı zihniyeti koruyarak... kişisel gözlemim.[hline]Her hakkı mahfuzdur. © 1970-2003 zevkler ve renkler tartisilmaz, counterin nesi varmis, yasadıgın gercek dunyada bole ınsanlar yokmukı roleplay de olmasın, neden bu dunyada bır paralı asker, bır katıl yada baska bısı olmamı engelleyen bısı mı var.farkli bısı istesem gıder sımcıty oynardım. heleki sw:g vahsi bir evren ve bır muzısyen veya danscı bıle sılah kullanmak zıorundaysa bu evren de ne yanı sıddetın roleplayı olamazmı. ayrıca nıe sen rebel dıılsın dıe rebellere bole bı yakıstırma yaptıgınıda anlayamadım, haaaaaa doru dusmanız sen emperial sin ve roleplayıne devam edıyosun ok sımdı anladım. dur bende yapıım susun ımparatorun usakları yasasın ozgurluk kahrolsun feodalizm falan filan eheheheheh hepinizi kesecez. (:)) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sufi Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2003 sadats biraderim :) öncelikle imperial değilim. ha imperial olurdum, eğer emparor ben olsaydım... bunu geçelim o yüzden :) rebelian'lara bir yakıştırma yapmadım. yanlış anlaşıldım sanırım. tabi ki her iki faction'ı da seçen her türden oyuncu vardır. benim söylemek istediğim uo'daki cinnet geçirmiş pk (:)) rolü oynayan(!) kişilerin daha çok rebel olmayı tercih ettiği idi. yoksa rebelian'lar genelde böyledir demek istemedim. söylediklerinin çoğuna da itiraz etmiyorum zaten. elbette şiddetin de roleplayi olur. hatta en favori alan da bu zaten roleplay konusunda :D ama cafelerdeki kesik kelle sayısı şampiyonası yapan pre-lise gençlerin roleplay yaptığını da söylemek güç :) çok ağır bir roleplay ile oynadığımı iddia etmiyorum zaten. ama uzun bir uo tecrübesiden sonra bu bahsettiğim anlayıştan nasıl rahatsız olduğumu belirtmeden geçmeyeyim dedim. her ne sürç-i lisan etmişsem affola. :utaniem:[hline]Her hakkı mahfuzdur. © 1970-2003 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madturk Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2003 Rebellerle Imperialler arasindaki tek fark ama tek fark, birisi kirmizi otekisi mor. Bu kadar.[hline]Madturk Novice Combat Medic Eclipse Yildirim lvl 50 Paladin Eci Shailan lvl 60 Necro Eci Madturk lvl 60 Cleric Eci Kilborn lvl 50 Hunter Morgan Le Fay Madturk lvl 50 Theurg Mordred Sultan 7gm mage Atlantic Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
unity100 Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2003 biz oyle olmiycaz iste. empirenin kotu yuzunu gorunce alliance ye katilmis kisiler olucaz. yanimiza pet alip kantin arka sokaklarinda adam kesmiycez, empire hedeflerine amacli ve planli baskinlar duzenliycez. ilerde space pack gelince ayni organizasyonla ayni muhabbeti uzayda yapicaz. oyunu bi suredir oynayan rebel ruhlu tecrubeli arkadaslar fikirlerini yazsin ufak ufak calismaya baslayalim.[hline]referanslar : www.mizzah.com www.tokaci.com(oscommerce customization) turkiye.bookturkey.com aaa bunu unutmusum pek severim: www.bookturkey.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sadATS2 Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2003 yok be suficim ne surci lisanı takılıyoz guluyoz olesıne, oyunu sanırım buradakı herkes cok sevdıgı ıcın kendısıyle bı sekılde butunluyor bence her turlu karakter olmalı, ben oyunda bayaa sakın ve sogukkanlı bı karakterım o yuzden bulasılmadıgı surecede huzurluyum ama dıer taraftan bulasanada cevap verebılecek sevıyeye geldım artık. oyunun bellı koruyucu ozellıklerı var o yuzden herkes her ıstedıgıne saldıramıyo bu da gusel yenıler ıcın en azından. freelancer oynarken yoktu mesala adam son sıstemıyle ve parasıyla gelıp senı ezıp gıdıyodu. tabıkı kotuydu ama burada o pek yok gıbı. o yuzden ben keserım dıe ortada dolasanlar da pek cesur olamıyolar.en son gecenlerde mos espada arnayla bardaydık lavuk bı arkadas (yabancı) geldı arnaya duel yapalım dedı arnada ok ledı , tam da isimiz vardi evlerimize gidicektik, neyse kanka 2 sn bekle geliyom ben dedı ve elemanı oldurdu. nedenmı cunku eleman composıte armor cekmıstı uzerıne marksman master olmustu ve herkesı oldurebılecegını sanıyodu. bizim gibi lavuklarda isminin altını professionunu gosteren bisi yazmadigi icin bizi newbee sandi , daldi ve 30 sn sonrada hakkın rahmetıne kavustu. ben cok eglendım valla elemanın dedıgıne gore armoruda yenı almıs fukara havasını bıle atamadı. yardıma ıhtıyacı olan herkese yardım acık tell edın gelırım elımden geldıgınce yanınızda olurum. senın dedıgın durum overt oldugunda hakkaten cok can sıkıcı olabılır o noktada sana katılmamak mumkun degıl. haklısın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arnaviscaa Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2003 hatirladim onu , yaw isin ilginci o adam bir onceki gün gözümün onunde 500k verdi o armora... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madturk Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2003 Nesi ilginc? 500k kazanmak uc gun suruyor eger devamli oynuyorsan ve ne yaptigini biliyorsan.[hline]Madturk Master Doctor/ Novice Creature Handler/ Novice Pistoleer Eclipse Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
unity100 Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2003 arkadaslar rebel pa konumuza dikkat cekmek istiyorum. farkinda degilseniz galaksimizde bir hastalik gibi yayilan kara bir leke var. bu lekenin adi da empire. bunun kokunu kazimamiz lazim.[hline]referanslar : www.mizzah.com www.tokaci.com(oscommerce customization) turkiye.bookturkey.com aaa bunu unutmusum pek severim: www.bookturkey.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sadATS2 Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2003 sevdim bu elemanı heyacanı benı bıle etkıledı. kuralım anasını satıım bı pa rebel ıcın, kazıyalım kokunu emperialin varim bu ıste. ya mad ole demısınde gorev gorev adamın canı sıkılıyor. bızım oralardakı gorevler pek paralı degıl be abı , varsa crafttan baska bı yol kolay kazanmak ıcın solede bızde nasıplenelım be yahu ayrıca sureklı nası oynıcaz baba gercek hayattada para gerekıyo malum ıs guc calısmak lazım. yakında komaya gırecem uykusuzluktan. 1 aydır gunde 3 saat uyku , okuz gıbı yemek yıyom yınede 5 kılo verdım dayanamıyom gayri. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
unity100 Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2003 sistemli planli bi sekilde gidicez hortlak olmamiz gerekmiycek her gece. amaclarimizi hedeflerimizi tespit edicez, her bir hedefe, amaca proje seklinde bir plan yururluge kurarak ilerliycez. aramizda anlasip is bolumu yapicaz.[hline]referanslar : www.mizzah.com www.tokaci.com(oscommerce customization) turkiye.bookturkey.com aaa bunu unutmusum pek severim: www.bookturkey.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kumadam Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2003 said: unity100, 08 August 2003 15:24 tarihinde demiş ki: biz oyle olmiycaz iste. empirenin kotu yuzunu gorunce alliance ye katilmis kisiler olucaz.yanimiza pet alip kantin arka sokaklarinda adam kesmiycez, empire hedeflerine amacli ve planli baskinlar duzenliycez. ilerde space pack gelince ayni organizasyonla ayni muhabbeti uzayda yapicaz. oyunu bi suredir oynayan rebel ruhlu tecrubeli arkadaslar fikirlerini yazsin ufak ufak calismaya baslayalim. Hernekadar oyunu oynamdan sadece forumalrından ve sitelerden takip ediyor olsam da, Ben eğer rebel olsaydım düzenli bir ordu ile asla göğüs göğüese çarpışmazdım. Gerilla taktiği iles bazılarına göre sinsince çarpışmak "Rebel" kavramı için en uygunu. Ben burada bir terslik göremiyorum. Bu açıdan düşündüğünüzde belki o itham ettiğiniz asler tam adreslerinde role play yapıyorlardır. Tabi bu nekadar önemli ise, Sıkmayın canınızı, bir Sith lord'u olmayı herkes ister ama oyunu bunu sunmuyorsa, asi kalalım anasını satayım..[hline].:. RES TANTUM VALET QUANTUM VENDI POTEST.:. "Birşeyin değeri ancak başka kimselerin ona vereceği bedel kadardır" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar