Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Nero Ile 700 mb lık cd ye 900 mb yazdırmak

Davion

Öne çıkan mesajlar

said:
SoulCube, 18 Kasım 2005 20:04 tarihinde demiş ki:
daviona laf atmaktan zevk alanlar klübü

Bide bana post kasıosun dio ya o laf atanlar soul uyuz oluyorum. Akıllarınca benim attığım her topicte bana sataşıp karizma yapmaya post kasmaya kasıo arkadaşlar. Ya siz kimsiniz ki bana yok onu yapma bunu yapma kimsiniz merak ediyorum. Altı üstü sizde benim gibi üyesiniz. Ne siz bana karışabilirsiniz nede ben size. Adamlar burayı mafya gibi parsellemiş. Aman birinin açığını bulalımda saralım hemen yönetimin gözüne girelim belki bize bi yetki verirler.[signature][hline]BFG (Big Fucking Gun)
Ücretsiz .com domaini için tıkla
Sosyal ağlarda paylaş

Iyi gzel yapiyosun davionda bu kadar rahatsiz oluyosan insanlarin laf soylemesinden koy siteyi yada siteleri alin arkadaslar buralarda cok guze tutoriallar var bakin bakin yararlanin diye kurtul. ha yok ben tek tek topic acacam diyosan bilemicem. ayrica cok agresif davraniyosun.[signature][hline]Oh baby you want me ?
Well you can get this lap dance here for free.
Sosyal ağlarda paylaş

valla davion haklı bence, gelip ukalaca bi şekilde maydonoz olmaları can sıkıcı açılan topice.[signature][hline]bu ülkede yaşanmaz diyenler, bu ülkeyi yaşanmaz hale getirenlerdir. bu ülkede yaşanmaz diyenlerin suratına tüküresim geliyor.

[Bu mesaj zarek tarafından 19 Kasım 2005 17:38 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

allahım sen bana yardım et, ne laf anlamaz adamsınız yahu. adama ben BİRLEŞTİRSENE TOPİCLERİ APTAL HERİF mi dedim sanki? kibarca söyledim birleştir de demedim birleştirseydin iyi olurdu dedim adam böğürüyor siz de savunuyorsunuz[signature][hline] Müthiş Site
Prudent a.k.a Sorrowful

İnternet'in En Oynak Sitesi. Coming Soon...

[Bu mesaj PrudenT tarafından 19 Kasım 2005 22:20 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...