vimpir Mesaj tarihi: Kasım 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2005 vay be:)Haber[signature][hline]imza! mode: depresif[Bu mesaj vimpir tarafından 19 Kasım 2005 20:56 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Misafir Guest Mesaj tarihi: Kasım 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2005 açılmıştı baksaydın keşke..[signature][hline]Ex Malruthion... All I imagine is heaven on earth, I know it's you Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sabrina Mesaj tarihi: Kasım 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2005 Oldu. [signature][hline]-Yirim ben bu aşkımı.. -İnternete resim yüklemek -by Sabrina- -Im waiting the sunrise; -Make me feel like a sinner.. [Bu mesaj Sabrina tarafından 19 Kasım 2005 20:56 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vimpir Mesaj tarihi: Kasım 19, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2005 said: bizsiziarariz, 19 Kasım 2005 20:55 tarihinde demiş ki: açılmıştı baksaydın keşke.. aradim ama...[signature][hline]imza! mode: depresif Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apeiron Mesaj tarihi: Kasım 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2005 ATV die arattım bu çıktı :)[signature][hline]Sakın üzmesin seni karşılıksız sevgiler Yormasın seni boşa geçen günler Aldatmasın seni çekip de gidenler Sakın arkana dönüp bakma Krallar önde gider!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Misafir Guest Mesaj tarihi: Kasım 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2005 http://forum.paticik.com/view.php?id=157768[signature][hline]Ex Malruthion... All I imagine is heaven on earth, I know it's you [Bu mesaj bizsiziarariz tarafından 19 Kasım 2005 20:58 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vimpir Mesaj tarihi: Kasım 19, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2005 ulan baska bisi lazim desem aramazsiniz varya:) tobe tobee[signature][hline]imza! mode: depresif Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Todesengel Mesaj tarihi: Kasım 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2005 ee yetmedi mi 1500 tane link Alın Size Link O Zaman[signature][hline]PetLine Veteriner Kliniği a.k.a. Joe Tıklama[/b] [Bu mesaj Todesengel tarafından 19 Kasım 2005 21:00 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hulahoppadanayar Mesaj tarihi: Kasım 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2005 said: vimpir, 19 Kasım 2005 20:56 tarihinde demiş ki: said: bizsiziarariz, 19 Kasım 2005 20:55 tarihinde demiş ki: açılmıştı baksaydın keşke.. aradim ama... YALAN atv diye yada ogame diye aratsan çıkardı hatta 7-8 topic aşşada duruyo[signature][hline]FASTRELOAD Msn:[/b][email protected] Gmail:[/b][email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Misafir Guest Mesaj tarihi: Kasım 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2005 said: vimpir, 19 Kasım 2005 20:59 tarihinde demiş ki: ulan baska bisi lazim desem aramazsiniz varya:) tobe tobee hhaha=) hatanı bulcaz ya ondan..kusura bakma da ogame yazdım 2. sırada bu vardı=))[signature][hline]Ex Malruthion... All I imagine is heaven on earth, I know it's you Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vimpir Mesaj tarihi: Kasım 19, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2005 said: fastreload, 19 Kasım 2005 21:00 tarihinde demiş ki: said: vimpir, 19 Kasım 2005 20:56 tarihinde demiş ki: said: bizsiziarariz, 19 Kasım 2005 20:55 tarihinde demiş ki: açılmıştı baksaydın keşke.. aradim ama... YALAN atv diye yada ogame diye aratsan çıkardı hatta 7-8 topic aşşada duruyo evet yalan soledim sucluyum ama 1 sor neden yalan soledim sor bi sorsana[signature][hline]imza! mode: depresif Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Kasım 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2005 niye yalan abey?[signature][hline]Verecek ışığı olmayan, karanlığı sever... Guild Wars Türkiye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hulahoppadanayar Mesaj tarihi: Kasım 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2005 ben biliyorumki eden sölediğini[signature][hline]FASTRELOAD Msn:[/b][email protected] Gmail:[/b][email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vimpir Mesaj tarihi: Kasım 19, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2005 icimden ara vimpir dedim sonra salla ya 2 saat onu aricama aciyim hemen dedim acmaz olaydim:) cok uzgunum suan:-p[signature][hline]imza! mode: depresif Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apeiron Mesaj tarihi: Kasım 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2005 lol :D[signature][hline]Sakın üzmesin seni karşılıksız sevgiler Yormasın seni boşa geçen günler Aldatmasın seni çekip de gidenler Sakın arkana dönüp bakma Krallar önde gider!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Kasım 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2005 off bi de aradım diyiyor 10 konu altta OGAME ATV'de diye konu var ya off bu tipleri 2 gün banlasak iyi olur :D[signature][hline]Eamer, 14 Kasım 2005 01:56 tarihinde demiş ki: Superman'ın neden donunu dışarı giyeceğini ilerki bölümlerde öğrenebilecek miyiz? Tık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vimpir Mesaj tarihi: Kasım 19, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2005 olaya bide su yonden bakin benim actigim topic daha hos durmamismi:) oteki konuda ne resim var nede ambians :D[signature][hline]imza! mode: depresif Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Kasım 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2005 http://forum.paticik.com/view.php?id=157768&page=0 En son bu topicte konuşmuştuk... Hatta aynı sayfada şuanda:D Aramayı filan boşverde aynı sayfadaki topiğidemi görmedin=) Bugünkü ATV haberdede OGame in reklamını yaptılar... Baya saçmaydı... Arka fonda GORA nın müziği çalıyo, zırt pırt Gora nın o "Gemi sola mı çekiyooo" "Doğada bulunan 4 element: Ateş Su Toprak Tahta" geyiklerini gösterdi alakasız bişiydi... Hele 2 tane internet cafe işletmecisini böyle profesörlere bilimsel araştırmalarını anlattırır edasıyla konuşturdular ya bittim ben artık oha dedim... Sanırım aynı reklamı yarında verceklermiş:D[signature][hline]beybin, 02 Kasım 2005 20:51 tarihinde demiş ki: hep dedim dinsizlikte bir din olmalı. sir, 06 Kasım 2005 23:15 tarihinde demiş ki: "allahın sopası yok" lafı cuk oturuyo ama kafiriz be abi lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar