Frensa Mesaj tarihi: Kasım 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2005 arkadaşlar , benim bir sorunum olacaktı , arkadaşlarım buraya danışırsam gerekli cevabı almamın mümkün olduğunu söyledir , umarım alırım şimdi şöyle bir soru soracaktım , wow accountuna sahip biriyim , ancak cdler elimde olmadığı için bu bilgisayara netten çekmek istiyorum . fakat ne mule'da ne de torrent vs de oyunun hem europe hemde english versiyonunu bulamadım. eğer oyunun fransızca yada almanca versiyonunu indirirsek ingilizceye dönüş yapamıyormuyuz? bunu soracaktım teşekkür ederim iyi günler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeMiRMaSKe Mesaj tarihi: Kasım 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2005 Oyunu eğer almanca ya da fransızca kurarsan ingilizceye çevirme şansın yok.[signature][hline]TABU Kelime: Kırbaç Anlatan: Adam dövmekte kullanılır. Ayrıca Sextede kullanılır. Anlayan: MALA.... MUŞTA... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Frensa Mesaj tarihi: Kasım 19, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2005 herhangi bir path ya da vs ilede mi yolu yok? illaki eng versiyonumu lazım? :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Delidumrul Mesaj tarihi: Kasım 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2005 ed2k://|file|World%20Of%20Warcraft%20Dvd.iso|2760042496|0519A0A98D7DAA395B2C2B10D92C1004|/ Nasil arattin da bulamadin anlamadim.[signature][hline]:NSRq:üXrüt:irht:kök Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeMiRMaSKe Mesaj tarihi: Kasım 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2005 delidana şey pardon delidumur her eve lazım bundan bir tane bulamadığınız her şeyi 2 dakkada bulur.[signature][hline]TABU Kelime: Kırbaç Anlatan: Adam dövmekte kullanılır. Ayrıca Sextede kullanılır. Anlayan: MALA.... MUŞTA... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Frensa Mesaj tarihi: Kasım 19, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2005 bu link'in europe oldugundan nasıl emin oldunuz peki? onu anlamadım , bunu görmüş fakay us / eu yazmıyor diye indirmemiştim. bu arada birşey daha sorayım , şu an wow kurmasamda sadece tüm patchlerini çeksem bir dosya içinde , wowgelene kadar , sonrasında da direk kursam sorun olurmu? bu şekilde bu güne kadar yayınlanmıs son patchîn full ü varmı acaba? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Frensa Mesaj tarihi: Kasım 19, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2005 birde ek olarak "iso" uzantısını hangi programla açacağım eğer e-mule'daki biterse? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Kasım 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2005 daemon tools[signature][hline]Icq: 50896214 / Msn & E-Mail: [email protected] Kane | Level 60 | Orc Warrior | Magtheridon | Grimsoul Legion Nepenthe| Level 20 | Undead Mage| Frostwhisper Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeMiRMaSKe Mesaj tarihi: Kasım 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2005 Frensa, eğer tanıdığın birisinde kurulu EU versyon wow varsa hdd'ni sök git ondan kopyala eve gel ve güzelcene oyna. Wow'un güzel yanı oyunu oynamak için kurmak zorunda değilsin kopyalamanda yeterli.[signature][hline]TABU Kelime: Kırbaç Anlatan: Adam dövmekte kullanılır. Ayrıca Sextede kullanılır. Anlayan: MALA.... MUŞTA... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Frensa Mesaj tarihi: Kasım 19, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2005 onu biliyordumda da , öyle biriside yok şu anda :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Head Mesaj tarihi: Kasım 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2005 ben bunu zamanında çok sormuştum ama cevap alamamıştım ; işte cevap! blizzardın sitesinde account management'ten different languange? diye bir yer var. 750 mblik bir patch çekerek oyunu ingilizceye dönüştürebiliyorsun[signature][hline]valandil ownz j0o! sparta prag bu ayakları. WoW - Xrzug/The Maelstrom Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Frensa Mesaj tarihi: Kasım 19, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2005 hazır soru sorarken birşey daha ekleyim , bazı torrentlerde 100-200 tane 14mblık .rar dosyaları bulunuyor. neden böyle? güvenlimi? güvenliyse bile nasıl çalıştıracağım? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Delidumrul Mesaj tarihi: Kasım 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2005 said: Head, 19 Kasım 2005 17:21 tarihinde demiş ki: ben bunu zamanında çok sormuştum ama cevap alamamıştım ; işte cevap! blizzardın sitesinde account management'ten different languange? diye bir yer var. 750 mblik bir patch çekerek oyunu ingilizceye dönüştürebiliyorsun 750 mb lang pack yapan zihniyetin ben to gozunu seviyim.... @Frensa Us/Uk farketmez. Her ikiside ingilizce(!) ve her ikisiylede us yada eu da oynayabiliyorsun realm dosyasini deyishtirerek. Virtual drive (iso ivir ziviri acmak icin) yanlish hatirlamiyorsam linki buydu. http://www.daemon-tools.com/ Patch olayina gelince once bir oyunu cek sonra patchlersin. [signature][hline]:NSRq:üXrüt:irht:kök [Bu mesaj Delidumrul tarafından 19 Kasım 2005 20:51 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar