Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Farklı dillerdeki Wow'lar hakkında bir problem / lütfen yardım

Frensa

Öne çıkan mesajlar

arkadaşlar , benim bir sorunum olacaktı , arkadaşlarım buraya danışırsam gerekli cevabı almamın mümkün olduğunu söyledir , umarım alırım

şimdi şöyle bir soru soracaktım , wow accountuna sahip biriyim , ancak cdler elimde olmadığı için bu bilgisayara netten çekmek istiyorum . fakat ne mule'da ne de torrent vs de oyunun hem europe hemde english versiyonunu bulamadım.

eğer oyunun fransızca yada almanca versiyonunu indirirsek ingilizceye dönüş yapamıyormuyuz? bunu soracaktım

teşekkür ederim iyi günler
Sosyal ağlarda paylaş

bu link'in europe oldugundan nasıl emin oldunuz peki? onu anlamadım , bunu görmüş fakay us / eu yazmıyor diye indirmemiştim.

bu arada birşey daha sorayım , şu an wow kurmasamda sadece tüm patchlerini çeksem bir dosya içinde , wowgelene kadar , sonrasında da direk kursam sorun olurmu?

bu şekilde bu güne kadar yayınlanmıs son patchîn full ü varmı acaba?
Sosyal ağlarda paylaş

Frensa, eğer tanıdığın birisinde kurulu EU versyon wow varsa hdd'ni sök git ondan kopyala eve gel ve güzelcene oyna. Wow'un güzel yanı oyunu oynamak için kurmak zorunda değilsin kopyalamanda yeterli.[signature][hline]TABU Kelime: Kırbaç
Anlatan: Adam dövmekte kullanılır. Ayrıca Sextede kullanılır.
Anlayan: MALA.... MUŞTA...
Sosyal ağlarda paylaş

ben bunu zamanında çok sormuştum ama cevap alamamıştım ; işte cevap!

blizzardın sitesinde account management'ten different languange? diye bir yer var.
750 mblik bir patch çekerek oyunu ingilizceye dönüştürebiliyorsun[signature][hline]valandil ownz j0o!
sparta prag bu ayakları.
WoW - Xrzug/The Maelstrom
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Head, 19 Kasım 2005 17:21 tarihinde demiş ki:
ben bunu zamanında çok sormuştum ama cevap alamamıştım ; işte cevap!

blizzardın sitesinde account management'ten different languange? diye bir yer var.
750 mblik bir patch çekerek oyunu ingilizceye dönüştürebiliyorsun

750 mb lang pack yapan zihniyetin ben to gozunu seviyim....

@Frensa
Us/Uk farketmez.
Her ikiside ingilizce(!) ve her ikisiylede us yada eu da oynayabiliyorsun realm dosyasini deyishtirerek.
Virtual drive (iso ivir ziviri acmak icin) yanlish hatirlamiyorsam linki buydu.
http://www.daemon-tools.com/

Patch olayina gelince once bir oyunu cek sonra patchlersin.

[signature][hline]:NSRq:üXrüt:irht:kök

[Bu mesaj Delidumrul tarafından 19 Kasım 2005 20:51 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...