Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

ev yapiminde sorun mouda ??

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
arkadaşlar şimdi spherede evimi yapıyorum en son ortadaki flooru koyuyum .extract evim.txt 1 yapip bir uçtan bir uca
tıklıyorum daha sora mouyu açıyorum load veradata işte bir boş alana benim txt yi kouyuorum daha sorun bunu scripte çevir dediğimde bir hata alıyorum almanca hata şu "datei gicht nefunden " diye hata veriyor herşeyi faustun anllati gibi yapiyorum ama nerede hatam veya neyden kaynaklanıyor ?
Mesaj tarihi:
'datei nicht gefünden' olmasi lazim onun :)
tarih bulunamiyormus.[signature][hline]'Halk icinde muteber bir nesne yok, devlet gibi,
Olmaya devlet cihanda bir nefes, sihhat gibi.'
Mesaj tarihi:
said:
Math-, 19 Kasım 2005 18:36 tarihinde demiş ki:
'datei nicht gefünden' olmasi lazim onun :)
tarih bulunamiyormus.

datei nicht gefunden = veriler (ya da veri deposu) bulunamıyor.
ingilizceden çağrışım olmuş o tarih :)

.debug ile orada bir yerde bir item çıkması lazım, ev o item'a bağlı oluyor. onu silince ev kalkar :)
yok evi deed'e çevirmek diyorsan, tabela'ya çift tıkladığında, evi remove edip, o evden çantanda yeni deed yaratan bir script yazman gerekiyor. [hiç ev scripti incelemedim ama herhalde böyle yapıyorlardır.][signature][hline]is all that we see or seem
but a dream within a dream?

Edgar Allan Poe
Mesaj tarihi:
cidden datei veri demek dogru ya. cok dil bilince karisiyor :p saka bi yana almanca konusmayali 2 sene oldu, biraz hamlamisim.[signature][hline]'Halk icinde muteber bir nesne yok, devlet gibi,
Olmaya devlet cihanda bir nefes, sihhat gibi.'
  • Yeni Oluştur...