hellspe Mesaj tarihi: Kasım 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2005 arkadaslar bom die bi ses geldi gittim giydim ustumu koprude cop kovasının içine bomba koymuslar 1 ölü var dioalr orda gittim sordum fln 1 olu fln var dediler cok panikim kapının onunde patlamna oldu nerdeyse yeri solim beylikduzu tatilya koprusun orası[signature][hline]wtf ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hulahoppadanayar Mesaj tarihi: Kasım 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2005 tvye çıkınca haber verin[signature][hline]FASTRELOAD Msn:[/b][email protected] Gmail:[/b][email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Angelotti Mesaj tarihi: Kasım 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2005 haberlerde yok şimdilik[signature][hline]. v a n i l l a . m i x e d . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RabbiT Mesaj tarihi: Kasım 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2005 Bomba olduğu kesin mi ki çünkü bu önemli bi husus.[signature][hline]Rage Against The Machine Lights Out Guerilla Radio Turn That Shit Up!!! MSN:[email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hellspe Mesaj tarihi: Kasım 18, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2005 gittim geldim işte bomba patladı fln dediler durdum 20 dk. fln geldim[signature][hline]wtf ? [Bu mesaj hellspe tarafından 18 Kasım 2005 18:51 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hulahoppadanayar Mesaj tarihi: Kasım 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2005 çöp patlamaz heralde?[signature][hline]FASTRELOAD Msn:[/b][email protected] Gmail:[/b][email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hellspe Mesaj tarihi: Kasım 18, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2005 showu açın beyler bayanlar birasdan cıkcak[signature][hline]wtf ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gerab Mesaj tarihi: Kasım 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2005 ATV de haberlerde söledi şimdi tatilyada dedi 4ü ağar 6 yaralı varmış ölü söylemedi zaman ayarlı parça tesirli bombaymış[signature][hline]We all shine like stars Then we fade away Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mayhem Mesaj tarihi: Kasım 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2005 Geçmiş olsun gerçekse. @fast bu arada seni 3-4 gündür gözlemliyorum söylemeden edemicem =) çok post kasıyorsun yada forumları msn misali cok kullanıyorsun =)[signature][hline]I still feel the pain.. I still feel your love.. I still feel the pain.. I still feel your love.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hulahoppadanayar Mesaj tarihi: Kasım 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2005 @hakan 3-4 gündür sınavlardan patiye girmiyorum bugün girdim bi tek ondada 30 tane mesaj attım topu topu hem sanane[signature][hline]FASTRELOAD Msn:[/b][email protected] Gmail:[/b][email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hellspe Mesaj tarihi: Kasım 18, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2005 beyler ozelden mesajlasn konuyu saptırmayn[signature][hline]wtf ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hulahoppadanayar Mesaj tarihi: Kasım 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2005 özelden konuşuyoduk zaten buraya yazdığını görünce cevap verdim[signature][hline]FASTRELOAD Msn:[/b][email protected] Gmail:[/b][email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
korNNN Mesaj tarihi: Kasım 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2005 kes yok öyle bişey sallama ben migrosta oturuyom:D[signature][hline]Komiklik yapmak için espiriye gerek yok zaten komiksiniz... [email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hulahoppadanayar Mesaj tarihi: Kasım 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2005 @korn gfy[signature][hline]FASTRELOAD Msn:[/b][email protected] Gmail:[/b][email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kinetica Mesaj tarihi: Kasım 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2005 ee patladı mı patlamadı mı gerçi haber sielerine bakmaya üşendim, googleitmoron oldum... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gerab Mesaj tarihi: Kasım 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2005 son verilere göre 1 kişi ölmüş 3 de ağır yaralı varmış[signature][hline]We all shine like stars Then we fade away Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lethious Mesaj tarihi: Kasım 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2005 bomba gerçekten patladı. 1 ölü 11 yaralı var şimdilik bu kadar[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rahan Mesaj tarihi: Kasım 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2005 o... evlatları.[signature][hline]Try Reality! the invisibile and the non-existent look very much alike! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ovchinnikov Mesaj tarihi: Kasım 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2005 off yaa off bi bitiremediler su kansızları gitti[signature][hline]oper, 09 Kasım 2005 00:07 tarihinde Hakansukurun 10 dk kızlarla ilgili 10 topic acmasından sona demiski: olm senin sorunun mu var kızlarla?? istedin de vermediler herhalde.. ?? ------------------------------- Haumarush-Tauren-WArrior-Zaptiye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoGMeaT Mesaj tarihi: Kasım 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2005 buyur,o cocukları,arkdasımın bacaıı kopmus,varmı böle bişi,bugün o arkdasla beraber g,tcektim migorsa,kulaklık almaya,sora işim cıktı gidemedim,oha oldum ya,oha,delirdim evde oha ya,hergün gectiim yol,bi daha sokağa korkmadan cıkabilrimiyim bilmiorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hulahoppadanayar Mesaj tarihi: Kasım 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2005 oha çok geçmişler olsun ya kopmuş derken? düzelme imkanı varmı?[signature][hline]FASTRELOAD Msn:[/b][email protected] Gmail:[/b][email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zamo Mesaj tarihi: Kasım 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2005 Arkadaşımın sevgilisi oturuyor orda.Panik olduk ölülerin/yaralılar isimleri açıklandı mı?[signature][hline]Work Hard.Play Harder. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dolis Mesaj tarihi: Kasım 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2005 ooo türklerse tamm ya her şeyi büyütürler :) :) ama olmuşsa harbiden toptan geçmiş olsun[signature][hline]EU-Burning legion ( lvl 60 orc rogue ) EU-Sylvanas ( lvl 60 orc hunter ) http://forum.paticik.com/view.php?id=128371 (oku kop) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Kasım 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2005 Sinemaya gidiyorduk işte Migros AFM'ye olaydan 5 dk sonra oradaydık şans eseri.Patlama olduğunda arkadaşlar içerideymiş çıkışta karşılaştık işte ssöylediler biz inanmadık önce içeriye girdik millet konuşuyor yok " 60 ölü 120 yaralı" biri diyiyor " 10 ölü" zaten kıllandık bizde her zaman Cuma geceleri tıkış tıkış olan Migros bomboştu. Biraz önce geldik sinemadan taksiyle taksiciye sordum anlattı; Üst geçitin 2 ayağına da koymuşlar bombayı.Tatilya tarafında olan patlamış 1 ölü 8 yaralı varmış.Migros tarafında olan imha edilmiş Yani 5 dk daha önce orada olsaydık 500m ilerimde patlama olacaktı.Off kötü ya yollar kapalıydı zaten gittiğimizde acaip panik vardı patlamadan zaman geçmesine rağmen. Oraya bomba koyanların anasini diyiyorum ama analarını umursamıyorlar ki yapıyorlar böyle.Önümde olsa elinde silah olsa dalarım off ya moralım bozuldu :([signature][hline]Eamer, 14 Kasım 2005 01:56 tarihinde demiş ki: Superman'ın neden donunu dışarı giyeceğini ilerki bölümlerde öğrenebilecek miyiz? Tık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Kasım 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2005 allah'ım sen bize yardım et... çok geçmiş olsun. off ya tırsmaya başladım bu sehirden gecen gun gozumun onunde japon kadına kapkaç yaptılar. allahtan alamadan kactı adam.. allah'ınızdan bulun be.. bırakın masumları yeter ya :([signature][hline]| tóqqíé || sadece.gen.tr | | drum-tr || tama || víc fírth | Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar