HalbadaR Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2003 Arkadaşlar polisiye ile macera ile dedektiflik vs. ile ilgilenenleriniz mutlaka vardır. Ben açıkçası çok severim film , kitp oyun vs... Diyorum ki bu tür bi site açsak ya da bi takım , bi klüp kursak. Mesela scooby doo (böyle mi yazılıyor?) 'daki herifler gibi maceradan maceraya atılıyorlar. ( Tabi onlar gerçek çizgi filme göre , biz oyun amaçlı fln bişi yapacağız.) Bu tür şeyler olsa yardım edeceğim diyen , yardım etmesem bile oyunlara katılırm diyen var mı? Cevaplarınızı bekliyorum. SAYGILAR[hline]VATAN SAĞOLSUN! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Doncamillo Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2003 ben varım... :P yani oyun oynamaya ya da gerekirse yardıma.....[hline]After the last tree has been cut down After the last river has been poisoned After the last fish has been caught Then u ll find that money can not be eaten... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HalbadaR Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2003 Bu arada istanbulda olur olursa ona göre. Çok çok büyürsektabiki diğer illerde fln filan... SAYGILAR[hline]VATAN SAĞOLSUN! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eldar Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2003 rp mi yapıcaksın yani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HalbadaR Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2003 İşte ayarlayabilisek senaryo olcak , oynayanlar oynatanlar olcak Mesela şu şekilde de olaiblir kötüler-iyiler ayrılır. 2sinin de birer amacı olur vs. vs.. Mesela gruplar olabilir , herkesin amacı olur Çok değişik şeyler olabilir , yeter ki adam olsun. Senaryo hazırlarız. Ama site şart en kısa zamanda site açarız sorun değil. SAYGILAR[hline]VATAN SAĞOLSUN! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2003 Masaüstüne...[hline]Mereba iyi günler. Scorpionlar saldırıyo da haber veriyim dedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Forseti Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2003 Ben de varım[hline]Askinos, 06 July 2003 20:19 tarihinde demiş ki: Kendini deleni Allah'ta deler gibi bir atasözü çıkarabiliriz burdan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar