Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Söz Hakki Ulemaninmis!

Penthesilea

Öne çıkan mesajlar

Cumhuriyet ile alakalı bölümünü anlamadım . Madem ülkeden birilerini kovmak istiosun git o türbanlı kişilerin sokulmadığı okulda milletin beyinlerini eylemle yıkamaya calısan serefsizleri at bu ülkeden böyle bir yetki varsa git meydanlarda türkiyeye küfür edenleri yok at türban altına saklananlar demişsin git ozaman bide cumhuriyet altına saklananları arastır İnanclı kişiden değilde inancsız özgür bir kişiden ben daha cok korkarım ki bu ortada ben hiç bir dine mensup hangi din olursa olsun dinini yasamak isteyen bir kişinin adam kesip gasp vs yaptığını duymadım ama dini kelimede yasıyan yada hiç olmayan insanlar vede serbest bırakılmıs kesimin neler yaptığını gördüm hergünde görüyorum . önce bunları temizlemeli bence ne dini nede baska yönlü olan kişileri savunurum kimin yaptığı iş doğru ise bu vatan iciin bana göre o benim tuttuğumdur tayyip miş bilmem kimmiş beni bağlamaz adı sanı önemli deil olup biten önemli bu konu bence suan basit bir konu istenilen an askıya alına bilir önemli olan bunu Türkiye nin böyle bir pozisyon icersinde iken baska amaclı insanların eline koz olarak sunmamaktır . Kimseye bişi demiyorum yanlıs anlasılacak bişide kullanmıssam özür dilerim simdiden kimseyi savunan bir tarafta değilim bunlar tamamen kendi görüşümdür .[signature][hline]FuCKTöRLeR
--------------
uFuCKLıK , FuCKaT , FuCKa BaSTıK , FuCKiR , FuCKS MaKiNaSı , FuCKüLTe , SaFuCK , MuTFuCK ...
Sosyal ağlarda paylaş

aslında temel olarak fikirlermiz aynı benimde dedigim su anda turbanı tartısıyor olmamamız gerekirdi cok daha onemli konular varken ancak malesef halkımız inanc olaynda cok hassas oldugundan su anda bu bunu kesinlikle kabul etmeyip sorun ediyor. Turkiyenin yerine aihm devreye sokuluyor baskanımız ne diyecegini bilmeyip sacmalıyo.turkiyenin imajı ve durumu malum.

o cumhurityet hakkında dedigimse bi kac mesaj yukarda adam demiski devrimlerin sonucunda noldu ne yapıldı.bu koca cumhuriyet o devrimler sayesinde kuruldu bugun hayattaysak ve medeni bir sekilde yasıya biliyorsak bu ataturk ve devrimleri sayesinde olmustur bu ataturku tanrılastırmak demek diildir.adam bunu hice sayarak cumhuriyetide hice sayıyor. koca devlet kurulmus adam devrimler sonunda ne olduki dio utanmasa keske olmasaydı dicek.bu arkadasla iki mesaj yukarda turban ve egitim tartısılıyordu.bu ulkede yeri olmayan bu ulkeyi ve cumhuriyeti hice sayan kisiler.adam orda ozgurlukleri degil bu gerici zihniyeti savunuyor.

son olarak su anda bole bir sorunun tartısılıyor olması bize zarar vermekten baska bir ise yaramıyo en buyuk sorunumuz egitim ve ekonomiyse bu vatan icin bazı fedakarlıklar yapmak zorunda oldugmuzu anlamalısınız cehenneme gidecek olsanız bile.bu sekilde halkın nasıl uyutuldugunu gormek lazım insanla rbu adamları basımıza saf inancları yuzunden getirdiler(turban sorunuymus)anlatmaya calısıtım bu.su anda bunun tartısmasını cıkarmaya calsan kisilerde ulkeyi bolemkten ve ya kendi cıkarlarından baska bi sey dusunmuyor.uzgunum ama su anda ben universitede kıcımı acmak istiyorum ben kafamı ortmek istiyorum yoksa bu devletin karsısındayım mahkemey giderim keserim bicerime su anda bu ulkede bunlara yer yok.

[Bu mesaj karareis tarafından 19 Kasım 2005 01:35 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

said:
LordOfBlood, 02 Eylül 2005 19:17 [ Yanitla | Sil ]

--------------------------------------------------------------------------------
Sence devrimde ne kazandık, bizi yüzyıllarca idare edeen bir hanedanı öz vatanlarından kovmaktan başka??

gerçekten böyle düşünenler bulunuyordsa çok üzüldüm.

osmanlıysa "yüzyüıllarca ,dare eden kişileri özvatanlarından kovduk" diyorsak, gerçekleri saptırmaktan bir an olsn vazgeçmediğimizi gösterir.

osmanlı eşit değildir "istanbulu fetetik, 3 bir kıtayı ele geçirdik"
bunun dışında da birçok hikaye yaşanmıştır osmanlı devrinde.
bunların en önemlisi osmanlının son dönemlerinde geçmiştir.
avrupa, osmanl ıdeveletine "hasta adam" gözüyle bakmaktatydı.
birçok şey üstüste gelmiş, osmanlı tam anlamıyla batmıştı.
bunun birçok sevbepleri vardı. ancak bu sebeplerin hepsi "osmanlının dünyadaki yenilikleri takip edememesinre" neden olmuştu.
"biz jhalifelerin soyundan geldik" diyor, din dışı yenişliklere sırtımızı dönüyorduk.
adamlar sanayi devrimini fgerçekleştirmiş, biz ise hala mtoprak pelinde koyşuyorduk.
adamlar rönesans ve reform gerçekleştirmiş, dinde ve sanatta özgürlüğe kapılrını açmışlar, bizse tam tersine bir yöne gitmeye devam etmişiz.

bütün bunların sonunda nholdu?
noldu? ingiltere, fıransa, italya, yunanistan ve ermenistan bize savaş açtı, topraklarımıza el koymaya başlattılar.
"canım osmanlıyı biz toprağından attık" diyorsunuz ama zaten bu sizin çok sevdiğiniz osmanlı, istanbulda, şngiltere egemenliği altıdna yhaşıyordu. boğazların bile kontrolü osmanlının elinde değildi.
"halifeyiz biz, din gücü süperdir" diyorduk ama iran bile sırfını bize çevirdi.

böyle bir ortamda birkaç insan önderliiinde birşeyler yapıldı.
"yüz yıllarca egemenlik kurmuş 'milleti' tıpraklarından atmayp" da ne ypsaydık? oturup düşman orduların adım dadım ilerlemesini mi seyretseydik.
ah pardon halifelik çok önemli birşeydi, unutmuşumç.

devrimleri bu kadar saudan sebepler diye düşünüyorsan,
"din özgürlüğü" olan ülkelere gitmeni öneririm.
"hayır kardeşimi, jimi kimind vatanından kovuyhorsun" demeyin.
bu vatan, kendini "Türk" hissedenlere aittir.
daha istiklal savaşıunı ve devrimlerini bile "tüh tüh, toprakların asıl sahiplerini kovduk sadece" diye yorumlayan kişilerin Türkiye Cumhuriyet'ini sevmedikleri açık açık belli olmaktadır.

İstiklal Savaşı olmasaydı, devrimler olmasaydı, Türkiye Cumhuriyeti kurulmasaydı, şu an ülkemiz birçok devlet trarafından bölüşülmüş ve bunların yönetimi altında yaşıyor ıolacaktı.

Tayyip'i ve yaptıklarını savunmak için bu kadar hınç dolu sözlükler kurup, Türkiye Cumhuriyetine bile laf söylemeniz beni çok üzüyor. "Türbanı engelliyenler ülkeyi bölmektedir" diyenler demek ki aslen kendileri ülkeyi bölmeye çalışıyormarlış da haberimiz yokmuş :)
Sosyal ağlarda paylaş

said:
LordOfBlood, 18 Kasım 2005 21:41 tarihinde demiş ki:
Halkın seçtiği bir insana yobaz deme hakkını sana kim veriyor

Tayyip'i halkin secmedigini, oylamaya katilan 44% lük kesimin sectigini hatirlatirim. Genelleme yapma lütfen, o adamin yaptiklarini da halka mal etme, hesap verecek kesim 44% ile sinirli olacak ileride.[signature][hline]WoW EU - Magtheridon
Penthesilea, Night Elf Priestess, proud member of Pain Train
Emilo, Gnome Warrior
Sosyal ağlarda paylaş

lord of the bloods ve forgiver'a laf anlatmak imkansiz ben bunu forma yeni geldigimde anladim zaten.

tayyip'in yaptiklari apaçik ortada,daha belirgin olamaz,yok zina yasasi yok türban... cumhuriyet balosuna türbanla gidilmesinden bile yanaydi,peki her tepki aldiginda onun ve yandaslarinin yaptiklari ne? her defasinda söylediklerini degistirmeye calisiyorlar.o oyle demek istemedi,ben bunu kastetmemistim...ama malesef ''türkiye cumhuriyeti lâiktir'' demekle lâik olunmuyor. dini kullanarak böyle seyler yapanlar asil günahkardir,asil korkulmasi gereken kisiler bunlardir!yobazlik bu,gericiyiz ,ben her seyi beklerim acikcasi kendisinden.

onun savunulacak hic bir özelligini göremiyorum . hemen bulur 'bazilari' gerci, mesela yok paradan sifirlari atmis enflasyonu kaldirmis vs... laiklik ,düsünce,inanis özgürlügü elden gittiyse paramda 10 sifir olsa nolur 20 sifir olsa nolur ?
Sosyal ağlarda paylaş

bırdahakı secımelrde aday olucam bende secılırsem ılk ısım dıyanet ı devletten ayırıp ozerk bı kurum yapmak olucak heheh

sonrada kamusal alanalrın ustune kocaman boyle

Dini ve Siyasi sembollerle girmek yasaktır yazdırıcam dev puntolarla
altınada sadece turban degıl şu şu şu ve şu yasaktır yazdırıcam kı anlama ozurlu mıllet anlasın[signature][hline]Bizim apartmanın en geniş anime ve görüntü kalitesi en düşük arşivi...
31 CD ve 4-5 DVD tutan arşivi...
Görmek için mail filan atmayın,ben sizi ararım bir ara...

"If your enemy has a choleric temper, seek to anger him."
Roy Mustang
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Viktor, 19 Kasım 2005 03:43 tarihinde demiş ki:
bırdahakı secımelrde aday olucam bende secılırsem ılk ısım dıyanet ı devletten ayırıp ozerk bı kurum yapmak olucak heheh

sonrada kamusal alanalrın ustune kocaman boyle

Dini ve Siyasi sembollerle girmek yasaktır yazdırıcam dev puntolarla
altınada sadece turban degıl şu şu şu ve şu yasaktır yazdırıcam kı anlama ozurlu mıllet anlasın

feda olsun sana bütün oylar :D
al ilk oy da benden ;)[signature][hline]kitty:) kitty kitty kittyyyy
ik hou van je pascal :) jeej
Sosyal ağlarda paylaş

tayyip topicinde bi arkadaş benim için post kasıyo demiş..kayıt tarihim 17ocak2004 mesaj sayım 800 küsür bu mu post kasmak?Ben getirip bunları buraya koyuyosam amacım post kasmak değil 3-4 kişi bu kadar olduğunu bilmiyoduk dedi amaç bu.anlayan anlar zaten..[signature][hline]Ex Malruthion...
All I imagine is heaven on earth,
I know it's you
Sosyal ağlarda paylaş

said:
KaMoNJuK, 19 Kasım 2005 01:21 tarihinde demiş ki:
...İnanclı kişiden değilde inancsız özgür bir kişiden ben daha cok korkarım ki bu ortada ben hiç bir dine mensup hangi din olursa olsun dinini yasamak isteyen bir kişinin adam kesip gasp vs yaptığını duymadım

Bu saçma bir önerme, biraz daha üstünde düşün istersen. Ipucu da vereyim; Haçlı Seferleri, Taliban, El Kaide vs.. vs...

Insanlık tarihi boyunca yapılmış savaşların çoğunda "bahane" dindir. Konuyla çok alakası yok ama böyle desteksiz mesajlar da atmayın gaza gelip =]

@Lordofblood; Konu Dışından 1 hafta banlisin, umarım bu süre içerisinde bu topici birkaç kez daha okur, attıpın mesajları yeniden gözden geçirirsin. Üslubunun yanısıra bence "düşünce"lerini de ciddi şekilde değerlendirmen lazım, bunu da söylemeden geçemeyeceğim.
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Nefr, 19 Kasım 2005 10:07 tarihinde demiş ki:
said:
KaMoNJuK, 19 Kasım 2005 01:21 tarihinde demiş ki:
...İnanclı kişiden değilde inancsız özgür bir kişiden ben daha cok korkarım ki bu ortada ben hiç bir dine mensup hangi din olursa olsun dinini yasamak isteyen bir kişinin adam kesip gasp vs yaptığını duymadım

Bu saçma bir önerme, biraz daha üstünde düşün istersen. Ipucu da vereyim; Haçlı Seferleri, Taliban, El Kaide vs.. vs...

Insanlık tarihi boyunca yapılmış savaşların çoğunda "bahane" dindir. Konuyla çok alakası yok ama böyle desteksiz mesajlar da atmayın gaza gelip =]

@Lordofblood; Konu Dışından 1 hafta banlisin, umarım bu süre içerisinde bu topici birkaç kez daha okur, attıpın mesajları yeniden gözden geçirirsin. Üslubunun yanısıra bence "düşünce"lerini de ciddi şekilde değerlendirmen lazım, bunu da söylemeden geçemeyeceğim.
Dİkkat edersen dinini noral bir şekilde yasıyan dedim sapıtan demedim müslümanlıkta Taliban el - kaidenin yaptıklarına yer yoktur. Hristiyanlarınkini bilemicem Bunları örnek verip dinle badaştırman mantıklı değil hem ben genel olarak dedim oda var[signature][hline]FuCKTöRLeR
--------------
uFuCKLıK , FuCKaT , FuCKa BaSTıK , FuCKiR , FuCKS MaKiNaSı , FuCKüLTe , SaFuCK , MuTFuCK ...
Sosyal ağlarda paylaş

ırakta türk şöförleri kesenlerde müslümandı(öyleyiz diye geçiniyorlardı)
bence tam aksine, bazı şeyleri tam olarak(!) kavrabilmiş insanlar bazı şeyleri de aşmıştır.
bende mesela bir ateistin gasp yaptığını duymadım

o gaspçısına hırsızına hapçısına sorsan hepsi müslümandır[signature][hline]FASTRELOAD
Msn:[/b][email protected]
Gmail:[/b][email protected]
Sosyal ağlarda paylaş

said:
fastreload, 19 Kasım 2005 11:31 tarihinde demiş ki:
ırakta türk şöförleri kesenlerde müslümandı(öyleyiz diye geçiniyorlardı)
bence tam aksine, bazı şeyleri tam olarak(!) kavrabilmiş insanlar bazı şeyleri de aşmıştır.
bende mesela bir ateistin gasp yaptığını duymadım

o gaspçısına hırsızına hapçısına sorsan hepsi müslümandır
Yazıyı okumuyormusunuz kardeşim hepinize tek tek yazmak zorunda kalıyorum DİYENLER DEĞİL GERCEKTEN YASIYANLAR Benimde burda demek istediğim sey imanlı bir kişinin korktuğu birsey vardır engelleyecek bişi vardır ben bunu yaparsam böyle olur diye ama dinsiz adam herzaman diğerine göre daha meğillidir cünkü onun bir korkusu yoktur eğim konusunda 1 adam daha ilerdedir bukadar yani[signature][hline]FuCKTöRLeR
--------------
Sosyal ağlarda paylaş

Konunun dışına çıkıldı gerçekten, ama universiteye dini sembollerle girmek yasaktır diyen arkadaslar, boynunuza görülebilecek şekilde haçlı bir kolye takın, girmeyi deneyin üniversiteye bakalım ne oluyor... Ben söyliyim hiçbirşey, giriosun elini kolunu sallayarak.

[Bu mesaj Dennis tarafından 19 Kasım 2005 14:10 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

Ohoo konu kaptırmış gitmiş:D

Tayyibi hala savunuyosunuz ya ne diyim... Artık bi "ŞERİAT İSTERİİK HULEAAYN" diye bağırmadığınız kaldı, ki hafiften çatallı dillerini göstermişler istiklal savaşıyla osmanlı bitti hilafet gitti gitmeseydi filan diye...[signature][hline]beybin, 02 Kasım 2005 20:51 tarihinde demiş ki:
hep dedim dinsizlikte bir din olmalı.

sir, 06 Kasım 2005 23:15 tarihinde demiş ki:
"allahın sopası yok" lafı cuk oturuyo ama kafiriz be abi lol
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...