Misafir Guest Mesaj tarihi: Kasım 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2005 bide kalkmış geçmişte kaldı diyolar şurdaki sözlere ve bugünkü icraatlra bakarsak herşeyi anlarız zaten..[signature][hline]Ex Malruthion... All I imagine is heaven on earth, I know it's you Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Misafir Guest Mesaj tarihi: Kasım 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2005 ABDULLAH GÜL--ESKİ BAŞBAKAN--DIŞ İŞLERİ BAKANI Abdullah Gül, Necip Fazıl Kısakürek'in Büyük Doğu ekolünden geliyor. Necip Fazıl, Nakşibendi şeyhi Seyyid Abdülhakim Arvasi'nin dergâhının etkisiyle tarikat-cemaat ilişkilerine katıldı. Kısakürek, gerek Millî Görüş hareketinde, gerekse MHP'de pek çok önde gelen şahsiyetin yetişmesinde önemli rol oynadı. Abdullah Gül de bu isimlerden biri. Gül'ün, Şeyh Abdülhakim Arvasi'nin 1998'de yaşamını yitiren oğlu Ahmet Arvasi'yle dönem dönem görüştüğüne dikkat çekiliyor. Gül'ün 1980 sonrasında sıklıkla Nakşibendi tarikatının İskenderpaşa Dergâhı şeyhi Esad Coşan'la gizlice görüştüğü de bir diğer önemli bilgi. İstanbul Üniversitesi İktisat Fakültesi'nden mezun. Burslu olarak 2 yıl Londra ve Exter'de kaldı. 1983-91 yılları arasında merkezi Cidde'de olan İslam Kalkınma Bankası'nda (IDB) İktisat uzmanlığı yaptı. IDB'ye Korkut Özal'ın kartvizitiyle yerleştirildi. İslam Kalkınma Bankası'nın Cidde'deki merkez yönetiminde Korkut Özal, Ali Coşkun ve Nevzat Yalçıntaş'ın bulunduğu belirtiliyor. 1991 seçimlerinde Kayseri'den Refah Partisi milletvekili oldu. Refah Partisi'nin Yeni Dünya Düzeni'ni benimseyip "anti Batı" söylemi bıraktığı 10 Ekim 1993 tarihli Büyük Kongresi'nden sonra Abdulah Gül'ün de yıldızı parlamaya başladı. Kapatılan RP'nin Dışilişkilerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcılığı görevini yaptı. Partisinin İsrail ve Batı'ya mesafeli politikaları terk etmesinde etkili oldu. Refahyol hükümetinde de Devlet Bakanlığı yaptı. Fakat hep gölge Dışişleri Bakanı olarak anıldı. RP'nin ardından FP içinde yer aldı. Gül, 2000 yılında, Türkiye'nin Cumhurbaşkanı seçimlerine kilitlendiği günlerde, Millî Görüş hareketi içinde bir ilki gerçekleştirdi. Kayseri Milletvekili Gül, ABD, İsrail, Fethullah Gülen ve Tayyip Erdoğan destekli olarak kongrede FP Genel Başkan adayı olduğunu açıkladı. Adaylıklarını ilan eden Bülent Arınç ve Abdüllatif Şener, sonradan Gül'ün lehine adaylıktan çekildiler. FP de RP'nin devamı olduğu gerekçesiyle kapatılınca, Recep Tayyip Erdoğan'ın "değiştik" diyerek kurduğu AKP'nin kurucuları arasında yer aldı. Gül, "İsrail'le ilişkileri geliştirmek kaçınılmazdır. Yahudilerin en rahat olduğu ülke Türkiye" diyor. ABD'nin en sevdiği türden "Ilımlı İslamcı"! Gül'ü yakından tanıyan isimler şöyle konuşuyorlar: "Nakşibendi tarikatının İskenderpaşa dergâhının lideri Esat Coşan'a bağlı kaldı. Coşan ölmeden önce sık sık Gül'le gizlice görüşüyordu... Zaid Kotku, manevi postu Coşan'a, siyasi postu Erbakan'a bırakmıştı. Coşan, 80 sonrasında siyasi postu da almak isteyince, savaş çıktı. 1984-85 yıllarında RP'nin Genel Başkanı Ahmet Tekdal iken, yasaklı olan Necmettin Erbakan ile Esat Coşan arasında "parti içi iktidar kapışması" oldu. Coşan, o günden sonra Erbakan'a hep düşman oldu. Gül, Kutan'a karşı aday olduğunda Coşan, Erbakan'ı bitirmek için bütün gücüyle arkasında yer aldı. ABD'de yaşayan Fethullah Gülen'in Samanyolu TV'si ve Zaman gazetesi de Gül'ün her çıkışında arkasındaydı. İskendarpaşa Dergâhı, Nakşilerin en Amerikancı ve Batıcı kolu. ABDÜLKADİR AKSU--İÇİŞLERİ BAKANI Nakşibendi tarikatının İskenderpaşa Dergâhı'na bağlı. Ankara Üniversitesi Siyasal Bilgiler Fakültesi'nden mezun. Milliyetçi Cephe Hükümeti döneminde, 1976'da atandığı Malatya Emniyet Müdürlüğü göreviyle birlikte yükselmeye başladı. Valilik, Emniyet Genel Müdürlüğü görevlerinin ardından 1987'de Diyarbakır'dan ANAP Milletvekili oldu. 1989-91 yılları arasında İçişleri Bakanlığı, 1995'te Devlet Bakanlığı yaptı. 1996'da ANAP'tan ayrılarak Refah Partisi'ne geçti. Son durağı AKP ve yine İçişleri Bakanlığı. İçişleri'ndeki İslamcı örgütlenmenin başladığı 20 yıl öncesi, Aksu'nun da tırmanışa geçtiği dönem. RP ve FP'nin Genel Başkan Yardımcısı olan Abdülkadir Aksu, 80 öncesinde CHP-MSP koalisyonu döneminde, MSP'li Korkut Özal ve Oğuzhan Asiltürk'ün himayesinde Emniyet teşkilatına alındı. Emniyet Genel Müdür Yardımcısı olur olmaz, 3 bin MSP'li ve MHP'li polisi, altı aylık kurstan sonra komiser ve komiser yardımcısı yaptı. Emniyet içindeki tarikatçı kadronun temelleri de böyle atıldı. 1990 yılı sonunda, Cumhuriyet tarihinde ilk kez bir defada tam 107 İçişleri kontrolörü kadrosu aldı. Belediyeleri denetleyen esas birim olan Kontrolörler Kurulu da bu operasyondan sonra Batı güdümlü şeriatçıların eline geçti. Çoğu Açıköğretim Fakültesi mezunu olan bu kontrolörlerin yüzde 80'i tarikatçılar arasından özenle seçilmişti. Aksu'nun İçişleri Bakanlığı'nda, bakanlığı iki şeyhin yönettiği iddia ediliyordu. Polis atamalarının, Adıyamanlı Şeyh Raşit Erol (Menzil şeyhi) ile Cizreli Şeyh Abdullah'ın isteğine göre yapıldığı iddiaları sürekli dile getirildi. Bu iddialar, 90'lı yıllarda Meclis'te gensoru konusu bile oldu. İçişleri Bakanı Abdülkadir Aksu ile Müsteşar Vecdi Gönül, Türkiye'de dinci bir devlet düzeninin hâkim olmasını sağlayacak eylemler içinde olmakla suçlandı. MEHMET ALİ ŞAHİN--BAŞBAKAN YARDIMCISI İstanbul Üniversitesi Hukuk Fakültesi'nden mezun. Uzun süre avukatlık yaptıktan sonra, 1995'te milletvekil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Misafir Guest Mesaj tarihi: Kasım 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2005 hala anlamayanlar için[signature][hline]Ex Malruthion... All I imagine is heaven on earth, I know it's you Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gorot Mesaj tarihi: Kasım 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2005 said: LordOfBlood, 18 Kasım 2005 21:59 tarihinde demiş ki: Ay bir insan hem laik hemde müslüman olabilir ne var ki bunda ne diye gocunuyorsunuz laiklik dinsizlik değildir ki... bir insan hem laik hem de müslüman olailir. başımıza birçok lider geldi, eminim çoğu "karım türban takıyor, oley ne süper müslümanım ben" diye söylemese bile müslümandılar. ne var ki bunda? bunda olan şey, dini inançlarını devlete sokması, bu da laiklik ilkesine aykırı. yobaz değil, yobaz olamaz, onu binlerce kişi seçti diyorsun, belirli bir kesim tarafından gelmesi, bir insanın belirli bir kalıpta olmasını göstermez. başa gelen kişi cumhuriyetçi de olabilir, şeriatçı da olabilir, terrörizmi destekliyor da olabilir, diktatör de olabilir. bakınız amerika, bush çoğunluk sayesinde başa geldi. ama halkı bile sürekli sabvaş peşiden koşmasıyla dalga geçiyor, eleştiriyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Kasım 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2005 said: bizsiziarariz, 18 Kasım 2005 22:25 tarihinde demiş ki: * Ata'ya saygı duruşunda sap gibi ayakta durmaya gerek yok. (12.5.1994 Hürriyet) * Yeşil (kaldırım rengi) medeniyettir. (25.6.1994) * Bütün okullar İmam Hatip yapılacak. (17.9.1994 Cumhuriyet) * Milli Piyango zulümdür. (29.9.1994 Hürriyet) * 10 Kasım’da yaygara kopartıldı. (14.11.1994 Hürriyet) * Elhamdülillah şeriatçıyız. (21.11.1994 Milliyet) * Yılbaşına karşıyım. (19.12.1994 Sabah) * Ben İstanbul’un imamıyım. (8.1.1995 Hürriyet) * İmamlar da nikah kıysın. (9.5.1995 Milliyet) * Sarık operasyonu çok komik. (15.5.1995 Sabah) * Cumhurbaşkanı’nın İmam Hatipli olacağı günler yakındır. (5.2.1996 Akit) * İçki yasaklansın. (1.5.1996 Hürriyet) * Ben tekkeye değil dergaha gittim. (22.1.1997 Gözcü) Bikaç tane eksik var... Gazeteleri ve tarihleri tam hatırlamıyorum ama bu konularla ilgili topicler açıldı. Büyük ihtimalle forumda aratıp bulabilirsiniz *Bayram değil seyran değil(29 Ekim Cumhuriyet Bayramı resepsiyonunu eleştiriyor) *Ülkemi pazarlıyorum(Yabancı sermaye geyiklerinin döndüğü sıralarda) *Ülkemi pazarladım, sıra Kıbrıs'ta(Bi satıştan sonra) *Dokunulmazlıkları kaldırıcam(seçimlerden önce) *Dokunulmazlıkları kaldırmıycam, bağımsız yargıya güvenmiyorum(seçimden sonra) *Rektörlerin yargılanması konusunda bağımsız yargıya güveniniz(rektörün yargılanması olayında) Daha bayağı vardırda aklımda değil[signature][hline]beybin, 02 Kasım 2005 20:51 tarihinde demiş ki: hep dedim dinsizlikte bir din olmalı. sir, 06 Kasım 2005 23:15 tarihinde demiş ki: "allahın sopası yok" lafı cuk oturuyo ama kafiriz be abi lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zep Mesaj tarihi: Kasım 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2005 said: bizsiziarariz, 18 Kasım 2005 22:25 tarihinde demiş ki: * Ata'ya saygı duruşunda sap gibi ayakta durmaya gerek yok. (12.5.1994 Hürriyet) * Yeşil (kaldırım rengi) medeniyettir. (25.6.1994) * Bütün okullar İmam Hatip yapılacak. (17.9.1994 Cumhuriyet) * Milli Piyango zulümdür. (29.9.1994 Hürriyet) * 10 Kasım’da yaygara kopartıldı. (14.11.1994 Hürriyet) * Elhamdülillah şeriatçıyız. (21.11.1994 Milliyet) * Yılbaşına karşıyım. (19.12.1994 Sabah) * Ben İstanbul’un imamıyım. (8.1.1995 Hürriyet) * İmamlar da nikah kıysın. (9.5.1995 Milliyet) * Sarık operasyonu çok komik. (15.5.1995 Sabah) * Cumhurbaşkanı’nın İmam Hatipli olacağı günler yakındır. (5.2.1996 Akit) * İçki yasaklansın. (1.5.1996 Hürriyet) * Ben tekkeye değil dergaha gittim. (22.1.1997 Gözcü) kardeş sen bunlara inanıyosan sana lafım yok.[signature][hline]if you lost your everything,you can do everything Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Misafir Guest Mesaj tarihi: Kasım 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2005 kaynak dediniz verdim git arşivleri araştır bak salak saçma konuşma eğer bunlar yanlışsa kanıtla öyle yorum yap[signature][hline]Ex Malruthion... All I imagine is heaven on earth, I know it's you Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zep Mesaj tarihi: Kasım 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2005 bravo sana dicek sözm yok ona buna yobaz diyosn ama sendn yobazı yok[signature][hline]if you lost your everything,you can do everything Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Misafir Guest Mesaj tarihi: Kasım 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2005 allahm yarabbm...ok yabazm ben tay-yeap modernitenin sembolü hd byy[signature][hline]Ex Malruthion... All I imagine is heaven on earth, I know it's you Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elm Mesaj tarihi: Kasım 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2005 İnsanların Tayip'in hala gerçek yüzünü göremediğine inanmak istemiyorum.Evet ben dinciyim ülkenin kanunları içinde dinin yeri olsa ne olur ki?Halkımız müslüman devletimiz niye müslüman değil deseniz tamam kabul ama Tayip'in ne olduğunu hala anlayamıyorsanız cahil ve dünyayla bağlantılarınız kopmuş demektir. bizsizi ararız gerçekten güzel ve gerçekci bir çalışma olmuş.Arkadaşlar bunu da anlamaz tabi çünkü onların işine geliyor onlar orda tayipin söylediği sözler gibi düşüncelere sahipler çünkü. [Bu mesaj elm tarafından 18 Kasım 2005 22:54 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zep Mesaj tarihi: Kasım 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2005 bye[signature][hline]if you lost your everything,you can do everything Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karareis Mesaj tarihi: Kasım 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2005 zep tartısmayı sacma sapan yerlere tasıma adam kaynak gostermis ortaya biş seyler koymus akisini soyluyosan sende sole fikrini tartısalım ki bunların pek coguda gercekten soylendi kaynaklarıda var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dennis Mesaj tarihi: Kasım 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2005 Hmm bu sözleri gerçekse duşuncelerimi bir gözden gecirsem iyi olacak.[signature][hline]Dennis Burning Legion Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Kasım 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2005 said: LordOfBlood, 02 Eylül 2005 19:17 [ Yanitla | Sil ] -------------------------------------------------------------------------------- Sence devrimde ne kazandık, bizi yüzyıllarca idare edeen bir hanedanı öz vatanlarından kovmaktan başka?? ataturk ınkılapları ve turk devrımı hakkındakı dusuncelerı bu olan bır adamla tartısarak zaman kaybedıyorum[signature][hline]Bizim apartmanın en geniş anime ve görüntü kalitesi en düşük arşivi... 31 CD ve 4-5 DVD tutan arşivi... Görmek için mail filan atmayın,ben sizi ararım bir ara... "If your enemy has a choleric temper, seek to anger him." Roy Mustang Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Misafir Guest Mesaj tarihi: Kasım 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2005 oha bu adam ne demiş ben görmedim..hala böyle adamlar nası olur bu ülkede ÇÜŞŞŞ demekten başka bişey diyemniyorum kelimeler yetersiz kalıyo bu durumda [Bu mesaj bizsiziarariz tarafından 18 Kasım 2005 23:27 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LordOfBlood Mesaj tarihi: Kasım 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2005 said: Viktor, 18 Kasım 2005 23:13 tarihinde demiş ki: said: LordOfBlood, 02 Eylül 2005 19:17 [ Yanitla | Sil ] -------------------------------------------------------------------------------- Sence devrimde ne kazandık, bizi yüzyıllarca idare edeen bir hanedanı öz vatanlarından kovmaktan başka?? ataturk ınkılapları ve turk devrımı hakkındakı dusuncelerı bu olan bır adamla tartısarak zaman kaybedıyorum Zaten tartışamıyorsun her 3 mesajın birinde onu gösterrek aradan sıyrılmaya bakıyorsun zaten Viktorcuğum:D Biraz oku-Çalış-Öğren:D[signature][hline]Filozof pati, Devrik Diktatör Psikiyatrist pati, İşte ben buyum... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Misafir Guest Mesaj tarihi: Kasım 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2005 lord git burda YAŞAMA zaman burda ZORLAYAN mı var seni?niye durosun YÜZSÜZ müsün? yaşadığın sürece her yerde o devrimi yapan insana ait izleri göreceksin her ne kadar yok edilmeye çalışsa da... senin gibiler her zaman toplumdan dışlandı ve dışlanacak anca öle kıyıda köşede fare yuvası gibi yerlerde taliban yöneticilerinin dizinin dibinde oturursun[signature][hline]Ex Malruthion... All I imagine is heaven on earth, I know it's you Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hulahoppadanayar Mesaj tarihi: Kasım 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2005 her 3 mesajdan biri değil her mesajındada gösterse bu sana her zaman kapak olur[signature][hline]FASTRELOAD Msn:[/b][email protected] Gmail:[/b][email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LordOfBlood Mesaj tarihi: Kasım 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2005 said: bizsiziarariz, 18 Kasım 2005 23:44 tarihinde demiş ki: lord git burda YAŞAMA zaman burda ZORLAYAN mı var seni?niye durosun YÜZSÜZ müsün? yaşadığın sürece her yerde o devrimi yapan insana ait izleri göreceksin her ne kadar yok edilmeye çalışsa da... senin gibiler her zaman toplumdan dışlandı ve dışlanacak anca öle kıyıda köşede fare yuvası gibi yerlerde taliban yöneticilerinin dizinin dibinde oturursun Çünki burası BENİM ÜLKEM, BENİM vatandaşlarım var ve BENİM TOPRAKLARIM. Beğenmiyorsan git deme hakkını sana kimse veremez. Taliban diyorsun zamanında o adamlar SSBC'ye karşı savaştığında onları destekleyen ABD idi. buradaki politikacılarımızda destekliyordu. Ne zaamanki ABD politika değiştirip onlra saldırdı, Dün mücahit denilenler terörist oldu. O kadar komik ki, haftada 3 defa diyaliz olması gereken adam güyya dağlarda terörist yetiştiriyor, gidin biraz 11Eylülü irdeleyin, O gün sabah nedense hiçbir yahudinin DTM'ne neden işe gitmediğini araştırın, veya Ürdündeki otellerdeki yahudilerin neden bombalar patlamadan bir gün önceden birden otelden çıktıklarını merak edin.[signature][hline]Filozof pati, Devrik Diktatör Psikiyatrist pati, İşte ben buyum... [Bu mesaj LordOfBlood tarafından 18 Kasım 2005 23:49 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SoulCube Mesaj tarihi: Kasım 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2005 yaa hala neden insanlar ben haklıyım ben haklıyım bu dogru buna inancaksın dercesine kızarak tartışmaya giriyor. karşıdaki insan görüşünü kabul etmiyorsa zorlamayın . kim olursa olsun. son söz söyleyin ben böyle düşünüoyrum bende böyle diyin . zaten kimse başkasının görüşüne bu saatten sonra inancak durumda değil.öyle bi ortam kalmadı artık.[signature][hline]Night Elf - Druid lvl xxx (gelen tepkiler üzerine lvl ım saklı heheheh ( Kulak ) tee eskiden uo oynarken nickim Azeroth du Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bleda Mesaj tarihi: Kasım 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2005 said: Zep, 18 Kasım 2005 22:46 tarihinde demiş ki: said: bizsiziarariz, 18 Kasım 2005 22:25 tarihinde demiş ki: * Ata'ya saygı duruşunda sap gibi ayakta durmaya gerek yok. (12.5.1994 Hürriyet) * Yeşil (kaldırım rengi) medeniyettir. (25.6.1994) * Bütün okullar İmam Hatip yapılacak. (17.9.1994 Cumhuriyet) * Milli Piyango zulümdür. (29.9.1994 Hürriyet) * 10 Kasım’da yaygara kopartıldı. (14.11.1994 Hürriyet) * Elhamdülillah şeriatçıyız. (21.11.1994 Milliyet) * Yılbaşına karşıyım. (19.12.1994 Sabah) * Ben İstanbul’un imamıyım. (8.1.1995 Hürriyet) * İmamlar da nikah kıysın. (9.5.1995 Milliyet) * Sarık operasyonu çok komik. (15.5.1995 Sabah) * Cumhurbaşkanı’nın İmam Hatipli olacağı günler yakındır. (5.2.1996 Akit) * İçki yasaklansın. (1.5.1996 Hürriyet) * Ben tekkeye değil dergaha gittim. (22.1.1997 Gözcü) kardeş sen bunlara inanıyosan sana lafım yok. anti tayyip denilebirim ancak bu haberler asılsız. şimdi bu gazeteleri cıkarıp baktımda (babanne poltiakacı olucna arşivlio). boyle başlıklar var ancak cogu Ben İstanbulun imamıyım vb eger gazeteleri acıp bakarsanız milleti "ti" ye alan başlıklar ciddieytle alakası yok hatta cogunda asagıda geçen isimlerden bahsedilmio. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Misafir Guest Mesaj tarihi: Kasım 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2005 ya afedersin ama salak mısın? ne demek bu ya TC BAŞBAKANI TALİBAN UŞAĞININ DİZİNİN DİBİNDE O-TU-RA--MAZ demin KAYNAK istiyodun ne talibanı dedin kaynağı aldın şimdi TALİBANI SAVUNUYOSUN BURDA..burası senin vatanın değil senin vatanın YOK sok bunu kafana burda yıkılan devletdi senin vatanın TC ni tanımıyosun madem git sürgünde yaşa çok sevdiğin hanedan gibi..onlar bu vatanı SATMAYA çalıştı eğer onlar sürgünde olmasa şimdi cezayirden farkımız olmazdı senin gbi bi adama ne kadar açıklasam az salla gitsin[signature][hline]Ex Malruthion... All I imagine is heaven on earth, I know it's you Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dennis Mesaj tarihi: Kasım 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2005 said: Bleda, 18 Kasım 2005 23:50 tarihinde demiş ki: said: Zep, 18 Kasım 2005 22:46 tarihinde demiş ki: said: bizsiziarariz, 18 Kasım 2005 22:25 tarihinde demiş ki: * Ata'ya saygı duruşunda sap gibi ayakta durmaya gerek yok. (12.5.1994 Hürriyet) * Yeşil (kaldırım rengi) medeniyettir. (25.6.1994) * Bütün okullar İmam Hatip yapılacak. (17.9.1994 Cumhuriyet) * Milli Piyango zulümdür. (29.9.1994 Hürriyet) * 10 Kasım’da yaygara kopartıldı. (14.11.1994 Hürriyet) * Elhamdülillah şeriatçıyız. (21.11.1994 Milliyet) * Yılbaşına karşıyım. (19.12.1994 Sabah) * Ben İstanbul’un imamıyım. (8.1.1995 Hürriyet) * İmamlar da nikah kıysın. (9.5.1995 Milliyet) * Sarık operasyonu çok komik. (15.5.1995 Sabah) * Cumhurbaşkanı’nın İmam Hatipli olacağı günler yakındır. (5.2.1996 Akit) * İçki yasaklansın. (1.5.1996 Hürriyet) * Ben tekkeye değil dergaha gittim. (22.1.1997 Gözcü) kardeş sen bunlara inanıyosan sana lafım yok. anti tayyip denilebirim ancak bu haberler asılsız. şimdi bu gazeteleri cıkarıp baktımda (babanne poltiakacı olucna arşivlio). boyle başlıklar var ancak cogu Ben İstanbulun imamıyım vb eger gazeteleri acıp bakarsanız milleti "ti" ye alan başlıklar ciddieytle alakası yok hatta cogunda asagıda geçen isimlerden bahsedilmio. Bencede ya bu haberler gercek dışı yada çarpıtılmış gibi geldi bana.[signature][hline]Dennis Burning Legion Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LordOfBlood Mesaj tarihi: Kasım 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2005 Sen demiyormuydun taliban kötü diye! Bİz şimdiki talibandan bahsetmiyoruz.. O zamanlar Vatanlarını sovyet işgalinden korumak için savaşanlardan bahsediyoruz... 1990da Talibvan Afganistanın Kuvayı Milliyesi idi.. Özgürlük için savaşıyorlardı.. ANLADIN MI?????[signature][hline]Filozof pati, Devrik Diktatör Psikiyatrist pati, İşte ben buyum... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Kasım 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2005 aradan sıyrılmıyorum senın nasıl bırısı oldugunu gosterıyorum bunu soylıyen adam sensın forgıver gıbı sende ıs cıddıye bınınce smıyleylerle saklabanlık yapmaya calısıyorsun bu sozlerı soylıyen sensın ataturk ınkılaplarının karsısında duran sensın ama ben bunu ımza yapsam az bıle omrumde en soke oldugum mesajalrdan bırıdır bu mesaj babamın arkadaslarından pek cok emeklı subayalda tartısmısımdır bu mesajı genclıgın ne yone gıttıgıyle ve ataturkculugun sılınmeye calısıldıgıyla ılgılı sohbetlerde tam kapak yapılıcak mesajdır bu[signature][hline]Bizim apartmanın en geniş anime ve görüntü kalitesi en düşük arşivi... 31 CD ve 4-5 DVD tutan arşivi... Görmek için mail filan atmayın,ben sizi ararım bir ara... "If your enemy has a choleric temper, seek to anger him." Roy Mustang Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar