Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Informer e teşekkür ederim nedeni burda...

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Şimdi lv 30 yaptı göreve gidiyom 1 mirage verdi bana duel orga gidiyom :D yapmadım mirage elimde full dex e verdim ordan duelde lv15 birisi bunları söledi:
Blackhawk:Lan ibne lv 10 iken eline miragemi alınır şerefsiz editci!
Ben:Anlamadım ne editi?
blackhawk:Sus lan sizin gibileri banlamaları lazım lv 10 da eline mirage alıyor o.ç
Ben:Ya maynak mısın git işine ne editi ne şeyi editin t sini bilmem ben
Blackhawk:Ne lv 10 değilmi lv 10 biri bırak mirage plate giyemez.
Ben:Ne lv onu lv 30 lan bilmeden ötme kafamda civcivmivar ne konuşuyon töbe töbe bu mirageyi arkadaş verdi bilmeden konuşma.

Adam aynen böle dedi edit zannetti:D[signature][hline]No ban pls!
Not:Hakiki sarsie benim bazıları sarsie_olimpia yazmış o gerçek sarsie değildir!
Birebir konuşmak için [email protected] a beklerim
Mesaj tarihi:
İnformer gerçekten çok iyi ve yardımsever bi insandır.[signature][hline]Nick: Synergenx
Lvl : 6x
Np: 5xxxx
Nation: El Morad (Orc oluyoz :D)
Clan: Daha Belli deil
Job: Blade Master
Mesaj tarihi:
senın gıbı bırıne boyle bir hakaret etmeyi hiç yakıstıramadım.O adamı kınıyorum :=)
pekı sımdı senı 60 yapmak lazım hmm :)

[Bu mesaj pisikopat_5 tarafından 19 Kasım 2005 13:00 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
Saçmalama neden indiriyorsun ki elinden ?
Bırak kim ne derse desin sen kendini biliyosun ya o önemli ;)
Bu arada sen banlıydın forumdan dimi hayırlı olsun banın açılmış :D[signature][hline]Nick: Synergenx
Lvl : 6x
Np: 5xxxx
Nation: El Morad (Orc oluyoz :D)
Clan: Daha Belli deil
Job: Blade Master
Mesaj tarihi:
eheh var bole tip gerçekten ya
biride bna ezik gel kasıcam seni civcivi patlatıyım manner gelsin dedi.Adam civcivli bide :D[signature][hline]Lvl53 şimdilik (bilg bozuldu yoksa 58dim şimdi:(
Turkish_Lokum_Priest
Clan:OrjınalEffEct (50 den beri)
Mesaj tarihi:
eft banada mirage verdi infermormer .. çok ii birisi .... ama bende bulunmayan bi item verdim ona oda ayrı konu !! yalansa yalan de informer !! tam 3 tane 480 mana tüp verdim !! hayatımda yapmadım bu iiliği kimseye !! :DDD[signature][hline]Nick:Kicken
LvL:4x
Server:Ares
Job:Archery
Clan:---
Nation:Human

Nick:UltraslanTr
LvL:5x
Server:Beramus
Job:Paper
Clan:MASSACRE_
Nation:Human
Mesaj tarihi:
Saoslun Arkadas Tanımam Etmem Ama.. İyi Birisi Demekki.. ßenim Düşüncemde Durumu İyi Olanlara YArdım Etmek... Nedenmi.. Zamanında ßenimde Diildi ßana cok Yardım Edildi..
Mesaj tarihi:
said:
polifonik_osuruk, 19 Kasım 2005 13:07 tarihinde demiş ki:
Informer daha uyuyodur yagları sora çekin XD

yok lam 2 saat oldu kalkalı :D
Sarsie topic açmana gerek yok no problem yine mirage im olsun yine veririm canın saolsun :D[signature][hline]Name: ::Informer::
Clan: Owned_By
Server : Ares
LvL: 66
Nation: Karus
Job: Warrior
  • Yeni Oluştur...