sinanksk Mesaj tarihi: Kasım 17, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 17, 2005 slm arkadaslar cok onemli bi sorunum var yardımcı olursanız sevinicem serverda brite gıremıosun mesela yenı bır car accan client hatası verıyor...go brit yapıon cokuon...Britain in tamamında deılde degısıkı degısık yerlerde oyundan kopuyosunuz oyun gırmek ıcınde bırısının senı cekmesı gerekıyor... yardımcı olurmusunuz...
Chernobel Mesaj tarihi: Kasım 17, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 17, 2005 sehirde onemli bişi yoksa boydan boya nuke çek edit : veya sadece clientin çöktügü yerlere çek [Bu mesaj Chernobel tarafından 17 Kasım 2005 20:34 tarihinde değiştirilmiştir]
sinanksk Mesaj tarihi: Kasım 17, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Kasım 17, 2005 bizm de dusuncemız bir item ın sebe olması...
Chernobel Mesaj tarihi: Kasım 17, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 17, 2005 genelde öyle olur... abuk sabuk rengi falan varsa çökertebilir..
sinanksk Mesaj tarihi: Kasım 17, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Kasım 17, 2005 ya butun harıtayı sıldık olmuor... consolda unfiented symbol hatası verıyor... .biri yardım etsin pls
taz Mesaj tarihi: Kasım 17, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 17, 2005 .debug 1 yaz brite git yerde neler var bak bi sil sorun olabilecek şeyleri. sphere console'a bak orada koordinat falan hata veriyordur muhtemelen.
Zagg Mesaj tarihi: Kasım 17, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 17, 2005 Crash olmasın ?[signature][hline]Kafadar olmak dostluğun yalan adı, talan yüzü.. «³¹®¤Z_a¤³_g¤³¹G¯²-»
Dagger Mesaj tarihi: Kasım 17, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 17, 2005 britin region ayarlarını bozmuşunuzdur[signature][hline]Wanqhinox, 29 Temmuz 2005 01:55 tarihinde bana attığı özel mesajda demiş ki: bu balondan ne zaman kurtuluoz kocum ya yeni damgam ne kadar devam etcek daha ? geyk.net mizah sitesi - www.geyk.net - MSN:[email protected]
sinanksk Mesaj tarihi: Kasım 17, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Kasım 17, 2005 yok olmuo debug da sıldım... en cok dogdugun yerde verıyor hata...
Ractamainus Mesaj tarihi: Kasım 17, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 17, 2005 said: Dagger, 17 Kasım 2005 23:08 tarihinde demiş ki: britin region ayarlarını bozmuşunuzdur bana da öyle geldi.[signature][hline]is all that we see or seem but a dream within a dream? Edgar Allan Poe
sinanksk Mesaj tarihi: Kasım 18, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Kasım 18, 2005 peki bu region ayarını nasıl duzeltebılcegımı soylermısnız?
Black_Lupin Mesaj tarihi: Kasım 18, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 18, 2005 Region uzerinde ayarlama yaparak kişilerin clientlerini kitleyemezsin . Client owerflow olabilir . Oyuna giren kişi sayısı itemlerin bir noktada sectoru complex etmesi gibi oyuna girmeye çalışan kişileride owerflow edebilir . Yada yukardaki bir arkadaşın dediği gibi birisi orda gormediğiniz ufak bir hayvana crash yapmış olabilir . Nuke'un dışında birde Nukechar'ı deneyin derim . Oda olmazsa allshowla girip tabi pc'in kaldırsabilirse . O alanı bi temizle derim ...[signature][hline]| Dut ağacında üzüm YETİŞMEZ !! | -------------------------------------------------------------- Evrende bir toz bile sayılamayacak ufaklıkta bir yer kürenin üstünde küçüklüğü belki hesaba bile katılamayacak bir varlığımız var;ne var ki aklımızla büyüğüz . Aklımıza güvenelim -------------------------------------------------------------- | Sahip olduğun gücü asla gösterme ! |B_L
sinanksk Mesaj tarihi: Kasım 18, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Kasım 18, 2005 arkadaslar sorunu hala cozemdim... ssadece britiande oluyor karakter yaratılan yerın orlar da dusuon oyundan boyna consolda su hatayı verıyor... undefined symbol ' ' aynen bu hata kordinat falan da yok sphere r402 lutfen bırı ılgılenebılırmı?
Chernobel Mesaj tarihi: Kasım 19, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 19, 2005 undefined symbol ' ' bu hatanın satırını komple yazarmısın.. yani script dosyasını falanda yazar orda..
sinanksk Mesaj tarihi: Kasım 19, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Kasım 19, 2005 yazmıo dosya felan sadece player dusunce o yazı cıkıpor..
Öne çıkan mesajlar