xxxlargegs Mesaj tarihi: Kasım 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2005 adsl e de ilk ay bedava limitsiz kullanabiliyomuyuz bir de internete gireli 3 saat oldu alınan veri 41.585.338 byte gönderilen 110.589.413 byte bu artış normalmi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Kasım 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2005 ilk ay sınırsız evet, arayıp sordugunda da soyliceklerdi zaten;)[signature][hline]- when life gets you down, know what you got to do? - l don't want to know. - Just keep swimming.What do we do?We swim, swim - Dory, no singing. [Bu mesaj dory tarafından 17 Kasım 2005 23:14 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xxxlargegs Mesaj tarihi: Kasım 17, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2005 ben 3 gb limitlideyim ama .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Kasım 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2005 ben de, ama cok oldu tabi alali, diyorum ya okumustum 1. ay ucretsiz oldugundan limit de yok diye, üşenme kalk ara be, 4440375 7/24[signature][hline]- when life gets you down, know what you got to do? - l don't want to know. - Just keep swimming.What do we do?We swim, swim - Dory, no singing. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
VipeR Mesaj tarihi: Kasım 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2005 @dory be cool![signature][hline]DIDO! No one ever die from wanting too much! «::: V :::» .«::: I :::» .«::: P :::» .«::: E :::» .«::: R :::» Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Kasım 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2005 heh..[signature][hline]- when life gets you down, know what you got to do? - l don't want to know. - Just keep swimming.What do we do?We swim, swim - Dory, no singing. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
taz Mesaj tarihi: Kasım 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2005 3 saatte normal merak etme bi de o 3gb kota sadece indirilen için geçerli diye biliyorum, öyle denmişti bir ara forumda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ocean Mesaj tarihi: Kasım 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2005 evet download lar için geçerli uplade leri saymıyorlar[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xxxlargegs Mesaj tarihi: Kasım 18, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2005 program indirirken 2 kb la felam indiriyor bu ne ya!!!!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hulahoppadanayar Mesaj tarihi: Kasım 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2005 indirdiğin yerden kaynaklanan bi sorun o[signature][hline]FASTRELOAD Msn:[/b][email protected] Gmail:[/b][email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xxxlargegs Mesaj tarihi: Kasım 18, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2005 iide sayfalarda yavaş açılıyor birde msn açılmıyor ??? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Kasım 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2005 abi sende bişi var[signature][hline] Müthiş Site Prudent a.k.a Sorrowful İnternet'in En Oynak Sitesi. Coming Soon... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Kasım 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2005 You have been kazikked by telekom! now, you are a adsl user. Don't tell adsl is a fuckin bullshit to anyone Recommend adsl and kazik your friends, gain telekom points. You can but war hors-..adsl with your telekom points! You can't kazik who has kazikked you. If you break this chain, telekom is going to break your head in one week.[signature][hline]guns don't kill people, bullets do. [Bu mesaj Chemical tarafından 19 Kasım 2005 01:43 tarihinde değiştirilmiştir] [Bu mesaj Chemical tarafından 19 Kasım 2005 01:44 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aramis Mesaj tarihi: Kasım 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2005 azahuzhauzauaahaahah[signature][hline]Who can explain? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xxxlargegs Mesaj tarihi: Kasım 19, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2005 beyler sorun bulundu elektrikçinin hatasıymış kabloları yanlış bağlamış :)))))) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Kasım 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2005 hay![signature][hline]FİLTHY PLAY Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eshevar Mesaj tarihi: Kasım 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2005 2005 Kasım 216.223.424(206,207 MB) 14.235.541.709(13,258 GB) benim kota kendi kendine bişiler indiriyor. merakla bekliyorum gelecek 100 milyon faturayı[signature][hline]oeah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xxxlargegs Mesaj tarihi: Kasım 19, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2005 walla o bende de oluyo hiç bişey yapmıyorum gönderilen alınan veriler devamlı değişiyo valla fatura fazla gelirse sıçarım canlarına!!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Throndor Mesaj tarihi: Kasım 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2005 Spyware tarzı birşey vardır.. kendi başlarına genellikle upload'a olmak üzere abanıyorlar internete... bir ara bir baktım dial-up hattımı sörürüyor alet, hattın %80 'ini kullanıyordu.. adaware, spybot vs. denedim, bana mısın demedi..sonra format attım.. şimdi cillop.. bi sürü arkadaşın bilgisayarında da dikkatimi çekti sonra.. bütün programları kapattıktan sonra eğer haala up-download varsa, bu %90 spyware, %10 da windows veya norton vs. 'nin güncellemesinden kaynaklanıyordur.. Sınırlı ADSL kullanıcısıysanız bu tipbir ihtimal de aklınızda bulunsun..[signature][hline] Deus Ex Machina Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eshevar Mesaj tarihi: Kasım 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2005 upload değil download yükseliyor benim. herhangi bir hız düşmesi de yok bağlantımda :/[signature][hline]oeah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar