Darklight1903 Mesaj tarihi: Kasım 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2005 http://www.worldofwarcraft.com/info/underdev/index.html#armor dun raiddeyken kelemvor arkadasimiz link verdi. piyasaya cikmis gorutuler. bakalim begenecek misiniz[signature][hline]Nanette the danette. Burning legion. Alliance. Mage. Invadoria. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeMiRMaSKe Mesaj tarihi: Kasım 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2005 http://forum.paticik.com/view.php?id=157646 normalde demem ama hali hazırda hemde en üstte aynı konulusu duruyor.[signature][hline]TABU Kelime: Kırbaç Anlatan: Adam dövmekte kullanılır. Ayrıca Sextede kullanılır. Anlayan: MALA.... MUŞTA... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darklight1903 Mesaj tarihi: Kasım 19, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2005 ehm eger bakarsan orda shaman hunter falan var geri kalani yok bende normalde soylemem ama... su bidonlari falan var orda lol.[signature][hline]Nanette the danette. Burning legion. Alliance. Mage. Invadoria. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeMiRMaSKe Mesaj tarihi: Kasım 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2005 Ben o forumdan yola çıkıp bu verdiğin siteyi bulabiliyorum ki hali hazırda tartışılan konuya ekleme yaparsan konu kirliliği denen olaydan kurtulmuş olursun ve benim gibi birisi çıkıp laf söylemez. Aynı konu bulunurken neden yeni konu açılır?[signature][hline]TABU Kelime: Kırbaç Anlatan: Adam dövmekte kullanılır. Ayrıca Sextede kullanılır. Anlayan: MALA.... MUŞTA... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Twisty Mesaj tarihi: Kasım 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2005 copy paste sux diyenlere tık[signature][hline]Twisted lvl 60 Und Pri - BL Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Kasım 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2005 Saol nanette, iyi oldu baya link. Netherwind cok komik olmus abi halojen lamba gibi gezicekler artik mageler hahaha, bir de, wrath gercekten cok rezil. Onun disinda Judgement, Bloodfang ve Transdence i baya begendim.[signature][hline]WoW EU - Magtheridon Penthesilea, Night Elf Priestess, proud member of Pain Train Emilo, Gnome Warrior Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darklight1903 Mesaj tarihi: Kasım 19, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2005 renkler cok abzurt. mesela huntera orc yakismamis neyse hadi hayirlisi :P[signature][hline]Nanette the danette. Burning legion. Alliance. Mage. Invadoria. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Wissy Mesaj tarihi: Kasım 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2005 Wrath'i para verseler ustune yine giymem.[signature][hline]wi$h, the only gay eskimo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Kasım 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2005 Paladin niye öyle kapkara olmuş, böyle ışık saçan cici bişeyler olması gerekmez miydi :p. Wrath için artık yorum yapmaktan bıktım, zorla giycez napalım..[signature][hline]Icq: 50896214 / Msn & E-Mail: [email protected] Kane | Level 60 | Orc Warrior | Magtheridon | Grimsoul Legion Nepenthe| Level 20 | Undead Mage| Frostwhisper Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mono Mesaj tarihi: Kasım 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2005 blizz de bi omuzluk fetisisti var..garanti.[signature][hline]www.fuysal.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
slayer77 Mesaj tarihi: Kasım 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2005 off çok ii yaa ama genede priest set dandik :D ben beğenmedim yaa hunter set harika ama orc kaldıramamıış o karizmayı rezil etmiş :D ve warlock setlere hasta oldum harika bir şekil mükemmel[signature][hline]Uyu, sevdiğim; sonsuza dek uyu Gece ruhunu koruyacak Karanlığı iyice kucakla Uyu sevdiğim; sonsuza dek uyu... Anialeyn/Priest[60]-Invadoria[Dondu] Ellerosse/Hunter-Invadoria[Dondu] [Bu mesaj slayer77 tarafından 19 Kasım 2005 17:37 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Wissy Mesaj tarihi: Kasım 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2005 said: Mirage, 19 Kasım 2005 17:03 tarihinde demiş ki: Paladin niye öyle kapkara olmuş, böyle ışık saçan cici bişeyler olması gerekmez miydi :p. Wrath için artık yorum yapmaktan bıktım, zorla giycez napalım.. Herkes ezik tank degil Miraj bey. =] Gider giyerim FM setimi, parlarim Gnome Gnome.[signature][hline]wi$h, the only gay eskimo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar