paramecium Mesaj tarihi: Kasım 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2005 selam, s60'ı almışlar. boydan ve yandan sıkıştırmışlar ve ortaya s40 çıkmış. orantısızlık diz boyu ama süslü 407'den teknik olarak daha iyidir bence hala. ya bir fransızın araba üretmesine nasıl hala izin veriliyor anlamıyorum. bak kanadalılara izin verdiler mi?!? saygılar.[signature][hline]www.audiworld.com Vorsprung durch Technik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quibble Mesaj tarihi: Kasım 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2005 ben fazla ortaligi karistirmak istemiyorum ama BMW 1.30 cok iyi , performans sikayetini kaldirdi..[signature][hline]:hrr:God has disobeyed me and created you !!:hrr: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cafein Mesaj tarihi: Kasım 18, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2005 BMW 1.30 da fazla gazlı. Aracın şikayeti zaten performans değil, yol tutuşta bir BMWden beklenmeyen sorunlar yaratması, içinin odun gibi olması ve istenilen parayı çıkarmaması. Ayrıca o kasada 3000 motoru da bilemiyorum, bence boyutu belli bir araca motoru büyüterek yüklenmek çok sağlıklı bir şey değil. Sanırım nihai karar Volvo S40 olacak. Kararımı etkileyen en önemli olgulardan biri aracın sağlamlığı ve dayanıklılığı, Peugeot gibi çabuk yaşlanan ve içi geçen bir araç değil Volvo sonuçta. Bir de 1.6 dizeli acayip övgü almış, öyle ki 2.0 dizelini inceleyenler "Ya manyak mı bunlar, bunun 1.6sı daha iyi?" gibi yorumlarda bulunmuş, en kibarı "Unfortunately, the 2.0 diesel engine is not as refined as the 1.6 one, leading to disappointment" ifadesiydi. Paramecium, bence Fransızlara bir Alman otosunun içini ıvır zıvırla doldurma görevi verilmeli, layıkıyla yerine getireceklerine eminim :D[signature][hline]Working for the weekend... Tüm Metalciler bir gün Led Zeppelini tadacaktır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Kasım 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2005 selam, alman otomobiline fransız eli değdirilmeyecektir :P volvo alman ile içimiz kan ağlasa da cilveli fransız kızını almadığın için mutluyuz :) saygılar.[signature][hline]www.audiworld.com Vorsprung durch Technik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlackRose Mesaj tarihi: Kasım 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2005 almanlar da otomobillerin içini doldurmasını çok iyi biliyorlar da işte... bana şöyle bir şey demişlerdi audide; almanlar gereksiz şeylere para vermek istemez, o yüzden arka camlar fabrika çıkışı elektrikli değildir bir çok model ve markada, mesela Türkiyeye yollananlarda bizim isteğimiz üzerine standart elektrikli yapılmıştır arka cam dumur olmuştum tabi, ben o olsun bu olsun derken bunu duyunca daha üstelemedim zaten, adamların mantığı farklı :D[signature][hline].:. He who fights with monsters should look to himself does not become a monster...When you gaze long into the abyss, the abyss also gazes into you .:. - Friedrich Nietzsche Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Kasım 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2005 selam, opsiyonlar; katlanır arka koltuk sırtlığı arka okuma lambaları elektrikli arka camlar manuel koltuk yükseklik ayarları bagaj ışığı arka kol dayama orta kol dayama ısıtıcılı ayna ... blackrose'un dediği gibi, içini doldurmakda problem yok. problem totali görünce başlıyor :P saygılar.[signature][hline]www.audiworld.com Vorsprung durch Technik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunch Mesaj tarihi: Kasım 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2005 ben olsam full donanımlı volvoyu seçerdim bu opsiyonlardan...[signature][hline]My Space Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cafein Mesaj tarihi: Kasım 18, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2005 said: paramecium, 18 Kasım 2005 09:54 tarihinde demiş ki: volvo alman ile içimiz kan ağlasa da cilveli fransız kızını almadığın için mutluyuz :) Olsun, karakter olarak daha Alman değil mi sonuçta? Dur daha almadık ama artık rüzgar o yandan esiyor, cumartesi gidip bakıyoruz, bakalım nolcek. Ya konusu açılmışken... Yeni araba için elimdeki OGSnin kaydını değiştirtsem yeter mi yoksa iki saat bunu iptal et yeni sözleşme yap, yenisini al mı olacak?[signature][hline]Working for the weekend... Tüm Metalciler bir gün Led Zeppelini tadacaktır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
matama Mesaj tarihi: Kasım 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2005 blackrose adamlar hakli. Ikinci elde starken istersen navigasyon koy farketmiyor fiyatlar. Oyle olunca kullanmiyacagi seye olu yatirim yapmiyor. Ha ama ben mesela slk alirken koltuklari elektriksiz gorunce oha demistim, oda bana kiroluk geliyor artik yani. 60bin euroya araba sat koltugu elektriksiz olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Kasım 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2005 selam, misal benim topladığım a4 araç baz model fiyatı 23.230 pound opsiyonlar ile fiyatı 33.020 pound daha s-line bile değil araç :P saygılar.[signature][hline]www.audiworld.com Vorsprung durch Technik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Kasım 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2005 selam, cafein bir de şu test sürüşüne katılsana. saygılar.[signature][hline]www.audiworld.com Vorsprung durch Technik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JsH Mesaj tarihi: Kasım 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2005 Cafein valla OGS sorun içn şöyle söyleyeyim, bizim aldığımız duyuma göre (yani kesin olan değil, öyle söylemişlerdi) ogs nin kaydını değiştirmek baya uğraştırıyormuş, iptal ettirip yenisini alsan daha iyi diyorlardı--bizde öyle yaptık:) Ama sen bir araştır belki kolaylamıştır.[signature][hline]Gölgelerin Yutucusu Her Zaman Arkanda... ---ASSASSIN--- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cafein Mesaj tarihi: Kasım 18, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2005 Yolla beni katılayım abi :) Test sürüşüne kurban! Yarın öğlene kadar 31.000 Euro seviyesinde S40ı geçecek düzgün Audin yoksa (A3ü saymıyoruz) beni kaybettin Paramecium, matama ne kadar ah etse de Volvocu olmak üzereyim. Hem fena mı, forumda çeşitlilik, kardeşlik, efenim hede hödö... Ya şu OGS olayı dert oldu şimdiden ha. Cumartesileri bankalar kapalı diye işlem yapmıyor muydu bu herifler? 2. Köprünün oradaki merkezlerine gideceğim, açık olur mu?[signature][hline]Working for the weekend... Tüm Metalciler bir gün Led Zeppelini tadacaktır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vodan Mesaj tarihi: Kasım 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2005 Ya Cafein aynı OGS yi kullansan kim küserki =) Alt tarafı plaka numarası değiştirilcek çok kasış bi işlem değildir diye tahmin edoorm[signature][hline]Atahost.net Web Hosting Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Kasım 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2005 selam, cafein, canın saolsun :) elbet birgün seni de audi üstünde görürüz ;) saygılar.[signature][hline]www.audiworld.com Vorsprung durch Technik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cafein Mesaj tarihi: Kasım 19, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2005 said: Vodan, 19 Kasım 2005 00:01 tarihinde demiş ki: Ya Cafein aynı OGS yi kullansan kim küserki =) Alt tarafı plaka numarası değiştirilcek çok kasış bi işlem değildir diye tahmin edoorm Orası öyle de, adamlar sonra gereksiz kastırıyorlar bir sorun çıktığında. Sonra uğraşmayalım başta üşendik deyü. Paramecium, alırsam A4 alırım en ufağından, onun için de bir 6-7 sene gerek herhalde. A4ten inip A3e bakınca babamın ne dediğini anlamış bulundum. Gidiyorum birazdan Volvo'ya, sonucu Allah kerim.[signature][hline]Working for the weekend... Tüm Metalciler bir gün Led Zeppelini tadacaktır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Mordrac_ Mesaj tarihi: Kasım 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2005 hayirli olsun abi yeni araban. A4'den inip A3'e binince ne oluyor ki ben kac kere bindim ikisine de tamamen ayni arabalar ic dis malzeme ayni, A3'un yuvarlak krom kapli havalandirmasi daha da hos duruyor bence. Zaten Sportback ile A4 arasinda fiyat farki yok denecek az, ben a3u aldigim fiyata A4 duz vites aliyordum.[signature][hline]With his holy cross raised high, he shouts a warcry against evil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Mordrac_ Mesaj tarihi: Kasım 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2005 Bir de baban Audi'nin ic malzeme kalitesine laf etmis o cok komik geldi Audi'nin en ovundugu sey su an malzeme kalitesi diger markalardan ayrilan yani. Baban A4 olsa razi olacak galiba ama A3 ile ic dizayninin tamamen ayni oldugunu biliyor mu? Ben 2006 A8L W12 6.0 Quattro da test ettim A3'u aldigim sirada kullanilan plastik ayni tuslar ayni A3 ile. Ic dizayni eski gelmis babana 2 yillik araba 5 yillik gibi gozukuyor demis bunun sebebi de Audi'nin oyle gozukmesi istedigi icin Merso Bmw gibi janjanli degil Audi'nin dizayni gayet klasiktir.[signature][hline]With his holy cross raised high, he shouts a warcry against evil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Kasım 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2005 selam, Mordrac'ın yazısını okurken gözlerim nemlendi :) gidip a4'ümü yıkayıp, okşayayım :P saygılar.[signature][hline]www.audiworld.com Vorsprung durch Technik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Mordrac_ Mesaj tarihi: Kasım 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2005 Biraz once kapi caldi kurye geldi Audi'den gumus bir mektup gelmis baya kalin, imzalayip aldim. Icinden uzunlamasina bir kart cikti gumus renk. Ilk sayfada 'Aileye...' diyor cevirdim actim kartonu icinde 'Hoooos geldiniz...' (oooo Audi amblemi seklinde :) ) 'Sportif cizgileri ve seckinligiyle yeni Audi'nizin hayatiniza dinamizm getirmesi dilegiyle...' diyor ehehe. (Audi Nuvolari Le Mans ve Q7 resimleri var icinde) Abi cebe mesaj falan da atiyorlar iste servise getirin 1500 bakima getirin lastikleri degistirelim paspas alin ben boyle musteri hizmetleri gormedim valla helal olsun...[signature][hline]With his holy cross raised high, he shouts a warcry against evil. [Bu mesaj _Mordrac_ tarafından 19 Kasım 2005 13:38 tarihinde değiştirilmiştir] [Bu mesaj _Mordrac_ tarafından 19 Kasım 2005 13:41 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Kasım 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2005 selam, yılbaşı kartı vardı bende de şirin mi şirin :) scan etme şansın varsa beklerim :P saygılar.[signature][hline]www.audiworld.com Vorsprung durch Technik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cafein Mesaj tarihi: Kasım 19, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2005 Sattım kardeşim davayı. Almadı babamız napalım alla allaa... Yeni konu açıyorum oradan görüşelim :D[signature][hline]Working for the weekend... Tüm Metalciler bir gün Led Zeppelini tadacaktır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar