Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Şebnem Ferah Konseri bu akşam Hisar'da

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
evet gelecek olan varmı ben henüz bilet alamadım, zaten 2 grup bilet kalmış 40 milyon ve 20 milyon VIP leri saymıyorum bile

bu arada sabo gidiyor onu biliyorum başka giden gitmeyi düşünen varmı?[hline]I know that the spades are swords of a soldier
I know that the clubs are weapons of war
I know that diamonds mean money for this art
But that's not the shape of my heart
Mesaj tarihi:
burda şebo seven yok sanırım babacum. neyse ben hazırlanmaya başlıyorum. dediğim gibi istersen gel, dönüşü bi şekil hallederiz[hline]Its not a lie, if you believe it - George Costanza
Mesaj tarihi:
ya sevmezmiyiz elbette severiz Şebnem Ferah'ı hemde sahnesi çok iyidir ablamızın ama ben konserden daha şimdi haberdar oldum, tüh kaçırdığıma ciddi anlamda üzüldüm :([hline]''Ben ilk lanetlenmiş olanım; zamanın başlangıcından sonuna ve hatta zamanın ötesinde sonsuza kadar.Ben kardeşinin etini ilk tatmış olanım.İlk kanı ben akıttım, ilk defa ben kıskandım.Çılgınlığın boşluğundayım...bir ruhum yok benim.Ne insan, ne melek, ne de şeytan.Ben...vampir''
Mesaj tarihi:
nasıl seven yok ya
orda olsam hemen gelirdim ama orda değilim
aşığım o kıza :)[hline] Durmak ölüm, taklit uşaklıktır; çalışmak ve yetişmek ise hayat ve özgürlüktür.
L.Y. Rauch
Mesaj tarihi:
olsun sesine hareketlerine herseyine hastayim varmı ötesi :)[hline] Durmak ölüm, taklit uşaklıktır; çalışmak ve yetişmek ise hayat ve özgürlüktür.
L.Y. Rauch
Mesaj tarihi:
valla oturduğum sıraya geldi, karşılıklı 5 kişi biz ve o şarkı söyledik. süperdi
bazılarımız sarıldı falan filan da ben dondum kaldım. şimdi pişmanım donup kaldığıma :)[hline]Its not a lie, if you believe it - George Costanza
Mesaj tarihi:
dönüş de çok kolaydı
5er kişi 2 taksiye bindik, gündüz açtırdık. 10 milyona taksimdeydik 2.5'ar milyon.
2.5 milyon da dolmuş 5 milyon ve 50 dakkada kadıköydeydim.[hline]Its not a lie, if you believe it - George Costanza
  • Yeni Oluştur...