Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Allah diyen aslan :)

Krusty

Öne çıkan mesajlar

@Lordofblood sna zaten bişey demiyorum anlama kabiliyetin yok

@gerab hepimiz allahın yarattığı şeyleriz aynaya bakıp mükemmelliği görebilirsin veya herhangi birşeye ama tabik insan en büyü kanıt yok aslan allah demiş şurda allah yazıyomuş bunlar lordofblood gibi insanların yetineceği şeyler[signature][hline]Ex Malruthion...
All I imagine is heaven on earth,
I know it's you

[Bu mesaj bizsiziarariz tarafından 16 Kasım 2005 22:34 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

@bizsiziararız yok abi lord iyi çocuktur o yanlış birşey dememiş yalnızca yanlış anlamış bide bu ben allahım diye bir muhabbet vardır onu biliyormusunuz bilmiyorum heralde lordda onu bilmiyordu kısaca anlatim zamanında Seyyid Kuttub adlı bir islam alimi camide otururken ben Allahım diye haykırır bunun üzerine zatın kafasını alırlar daha sonradan anlarlarki aslında Kuttub doğru söylemiştir çünkü Allah derki ben size kendi ruhumdan üfledim ve etrafınızdaki her güzellikte özellikle kendinizde beni görebilirsiniz tabi bu anlaşılma biraz geç olmuştur neyse bu olayı bir felsefe olarak düşünebiliriz ve buna gönülden tam anlamıyla inanmak artık kendini aşmak olur sanırsam[signature][hline]We all shine like stars
Then we fade away
Sosyal ağlarda paylaş

ben allahım demiyorum..ben allahın parçasıyım ve aynanya bakınca allahı görüyorum..başka bi mucizeye ihtiyacım yok[signature][hline]Ex Malruthion...
I know it's you
Sosyal ağlarda paylaş

bu arada biliyorum onun sonu o adam için hiç iyi olmamıştı hatırladığım kadarıyla:)
edit:sen yazmışsın zaten kellesinin vurulduğunu[signature][hline]Ex Malruthion...
I know it's you

[Bu mesaj bizsiziarariz tarafından 16 Kasım 2005 22:51 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

said:
bizsiziarariz, 16 Kasım 2005 19:07 tarihinde demiş ki:
yanlız o gerçekten diyodu

Nereden anladın gerçekten olduğunu ? Veya bu aslan şakadanmı Allah! diyor ?[signature][hline]Kafadar olmak dostluğun yalan adı, talan yüzü..
            «³¹®¤Z_a¤³_g¤³¹G¯²-»
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Zagg, 18 Kasım 2005 17:05 tarihinde demiş ki:
said:
bizsiziarariz, 16 Kasım 2005 19:07 tarihinde demiş ki:
yanlız o gerçekten diyodu

Nereden anladın gerçekten olduğunu ? Veya bu aslan şakadanmı Allah! diyor ?
gerçekten diyen köpek i love you diyodu izledim gerçketen de diyodu...ama bu aslan allah demiyo böğürüyo bence dier yazıklarımı oku da bişeyleri anla bidaha yazamıcam[signature][hline]Ex Malruthion...
I know it's you
Sosyal ağlarda paylaş

Belli ki hayvanda bi solunum sorunu astım falan birşey var. O yüzden çıkıyor öyle bir ses. Allah falan dediği yok. Ne dediğini düşünürseniz onu diyomuş gibi gelir size. Mesela Ahmak dediğini düşünerek izleyin birde.[signature][hline]N i g h t w i s h
Kerforn/Night Elf Druid (Invadoria)
Burning Legion

Nerf Shaman!

[Bu mesaj Sensible tarafından 19 Kasım 2005 02:49 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Ancalagan, 19 Kasım 2005 02:45 tarihinde demiş ki:
said:
Asteroth, 15 Kasım 2005 01:14 tarihinde demiş ki:
Aslan giren yere melek girmez, yalandır o...

Bu ne bu ..bu ne!!???

Yahu çok kasış bi espri mi oldu bu ben anlamadım ki?!

Bu konunun açılmasından bi gün önce şöyle bir konu açılmıştı ;bkz. , ona ithafen yaptığım basit bir espriydi...

Biri çıkar "Bu neydi şimdi?" der, biri çıkar "Saçmalık" der...

Hayır Aslan da değilim gerçi ama hakikaten de Allah allaaaaah...[signature][hline][b]Hayatım hayatın için
Hayatım ölümün için
Ölümüm hayatın için
Ölümüm ölümün için
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...