Anathema Mesaj tarihi: Kasım 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2005 oldu olcak bide tedbir geitiriyo deselerdi :D tobe tobe[signature][hline]Vedalar dogru degil Sevgiler Yalan Degil... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Angelotti Mesaj tarihi: Kasım 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2005 bu fatiha da okur şimdi töbe töbe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Misafir Guest Mesaj tarihi: Kasım 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2005 @Lordofblood sna zaten bişey demiyorum anlama kabiliyetin yok @gerab hepimiz allahın yarattığı şeyleriz aynaya bakıp mükemmelliği görebilirsin veya herhangi birşeye ama tabik insan en büyü kanıt yok aslan allah demiş şurda allah yazıyomuş bunlar lordofblood gibi insanların yetineceği şeyler[signature][hline]Ex Malruthion... All I imagine is heaven on earth, I know it's you [Bu mesaj bizsiziarariz tarafından 16 Kasım 2005 22:34 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Kasım 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2005 bizsiziarariz senin dediğini çoğu kişi lordofbloodun dediği gibi anlar yani, ne var bunda[signature][hline] Müthiş Site Prudent a.k.a Sorrowful İnternet'in En Oynak Sitesi. Coming Soon... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Misafir Guest Mesaj tarihi: Kasım 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2005 tamam çoğu kişi anlasa zaten bi anlamı olmazdı.[signature][hline]Ex Malruthion... All I imagine is heaven on earth, I know it's you Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LordOfBlood Mesaj tarihi: Kasım 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2005 Ben sana ne demek istediğini sordum vay be aslan Allah demiş ne entereesan bir olay filan demedim... Kimin anlama kabiliyetinin eksik olduğu gayet belli....[signature][hline]Filozof pati, Devrik Diktatör Psikiyatrist pati, İşte ben buyum... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gerab Mesaj tarihi: Kasım 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2005 @bizsiziararız yok abi lord iyi çocuktur o yanlış birşey dememiş yalnızca yanlış anlamış bide bu ben allahım diye bir muhabbet vardır onu biliyormusunuz bilmiyorum heralde lordda onu bilmiyordu kısaca anlatim zamanında Seyyid Kuttub adlı bir islam alimi camide otururken ben Allahım diye haykırır bunun üzerine zatın kafasını alırlar daha sonradan anlarlarki aslında Kuttub doğru söylemiştir çünkü Allah derki ben size kendi ruhumdan üfledim ve etrafınızdaki her güzellikte özellikle kendinizde beni görebilirsiniz tabi bu anlaşılma biraz geç olmuştur neyse bu olayı bir felsefe olarak düşünebiliriz ve buna gönülden tam anlamıyla inanmak artık kendini aşmak olur sanırsam[signature][hline]We all shine like stars Then we fade away Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ruby Mesaj tarihi: Kasım 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2005 yeter yaa bi gun de kavga etmeyin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Misafir Guest Mesaj tarihi: Kasım 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2005 ben allahım demiyorum..ben allahın parçasıyım ve aynanya bakınca allahı görüyorum..başka bi mucizeye ihtiyacım yok[signature][hline]Ex Malruthion... All I imagine is heaven on earth, I know it's you Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Misafir Guest Mesaj tarihi: Kasım 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2005 bu arada biliyorum onun sonu o adam için hiç iyi olmamıştı hatırladığım kadarıyla:) edit:sen yazmışsın zaten kellesinin vurulduğunu[signature][hline]Ex Malruthion... All I imagine is heaven on earth, I know it's you [Bu mesaj bizsiziarariz tarafından 16 Kasım 2005 22:51 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sacros Mesaj tarihi: Kasım 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2005 ben de canım sıkıldığında ya da esnediğimde böyle sesler çıkarıyorum, canı sıkılmıştır hayvanın o kadar insandan[signature][hline]Bilginliğin en açık görüntüsü sürekli bir sevinçtir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
angband Mesaj tarihi: Kasım 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2005 bence allah'ın varlıgını arayacak yıgınla goz onunde sey varken bole sacma seylerle oyalanmak gereksiz...[signature][hline]Belediyeye başvurdum;benden telefon direği yapsınlar diye..Belki o zaman bi işe yararım... Follow the Darkness... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zagg Mesaj tarihi: Kasım 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2005 said: bizsiziarariz, 16 Kasım 2005 19:07 tarihinde demiş ki: yanlız o gerçekten diyodu Nereden anladın gerçekten olduğunu ? Veya bu aslan şakadanmı Allah! diyor ?[signature][hline]Kafadar olmak dostluğun yalan adı, talan yüzü.. «³¹®¤Z_a¤³_g¤³¹G¯²-» Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
burninglife Mesaj tarihi: Kasım 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2005 said: angband, 17 Kasım 2005 06:10 tarihinde demiş ki: bence allah'ın varlıgını arayacak yıgınla goz onunde sey varken bole sacma seylerle oyalanmak gereksiz... +1[signature][hline]I CrY wHeN AnGeLs DeSErVe To DİE and I wanT aNgelS to cry When İ diE.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gmefaraday Mesaj tarihi: Kasım 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2005 said: Asteroth, 15 Kasım 2005 01:34 tarihinde demiş ki: @aquila Tartışılır bence, Beyaz Hoca'ya mail atmak lazım... +1 lol[signature][hline]pazi snajper ! powered by [-RaMMsTeiN+} Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Todesengel Mesaj tarihi: Kasım 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2005 Allah mı diyo şimdi bu aslan bi gidin yaw[signature][hline]PetLine Veteriner Kliniği a.k.a. Joe Tıklama[/b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Misafir Guest Mesaj tarihi: Kasım 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2005 said: Zagg, 18 Kasım 2005 17:05 tarihinde demiş ki: said: bizsiziarariz, 16 Kasım 2005 19:07 tarihinde demiş ki: yanlız o gerçekten diyodu Nereden anladın gerçekten olduğunu ? Veya bu aslan şakadanmı Allah! diyor ? gerçekten diyen köpek i love you diyodu izledim gerçketen de diyodu...ama bu aslan allah demiyo böğürüyo bence dier yazıklarımı oku da bişeyleri anla bidaha yazamıcam[signature][hline]Ex Malruthion... All I imagine is heaven on earth, I know it's you Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Mikael_ Mesaj tarihi: Kasım 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2005 Link çalışmıyor?[signature][hline]We're Opeth from Sweden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Krusty Mesaj tarihi: Kasım 18, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2005 yahu çok var böyle insanların çıkardığı sesi taklit etmeye çalışan hayvanlar. biriside bu aslana allah demeyi öğretmiş. zaten bakarsanız millet allahu ekber demeye başladıktan sonra tam olarak ne dediğği anlaşılıyor.[signature][hline]:0) ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ruby Mesaj tarihi: Kasım 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2005 bunu din hocasina anlattim derste güldük :P dedi ki : ona bakarsaniz deprem oldugunda yerin altindanciglik seslerinin de geldigini soyluyorlar bunlarin hepsi yalan . ya bunlari kim uyduruyo ya:D linç edelim mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ancalagan Mesaj tarihi: Kasım 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2005 said: Asteroth, 15 Kasım 2005 01:14 tarihinde demiş ki: Aslan giren yere melek girmez, yalandır o... Bu ne bu ..bu ne!!???[signature][hline]Davut Vedaoglu says in episode 3: Fezagezer join me beKaos Ay em yor fathır ... FEzAGezer:noooooo Tam bu sıralarda bi ses O Bİ Vanlİ: Yuguz Dı Fors look Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sensible Mesaj tarihi: Kasım 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2005 Belli ki hayvanda bi solunum sorunu astım falan birşey var. O yüzden çıkıyor öyle bir ses. Allah falan dediği yok. Ne dediğini düşünürseniz onu diyomuş gibi gelir size. Mesela Ahmak dediğini düşünerek izleyin birde.[signature][hline]N i g h t w i s h Kerforn/Night Elf Druid (Invadoria) Burning Legion Nerf Shaman! [Bu mesaj Sensible tarafından 19 Kasım 2005 02:49 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ancalagan Mesaj tarihi: Kasım 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2005 Arhhhhhmaaaaaaaaarkkkkkkkkkkkkkkk waşş karizmaymiş amca[signature][hline]Davut Vedaoglu says in episode 3: Fezagezer join me beKaos Ay em yor fathır ... FEzAGezer:noooooo Tam bu sıralarda bi ses O Bİ Vanlİ: Yuguz Dı Fors look Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ruby Mesaj tarihi: Kasım 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2005 evet Allah diyecegini bekleyerek izlediimiz icin oyle geliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Kasım 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2005 said: Ancalagan, 19 Kasım 2005 02:45 tarihinde demiş ki: said: Asteroth, 15 Kasım 2005 01:14 tarihinde demiş ki: Aslan giren yere melek girmez, yalandır o... Bu ne bu ..bu ne!!??? Yahu çok kasış bi espri mi oldu bu ben anlamadım ki?! Bu konunun açılmasından bi gün önce şöyle bir konu açılmıştı ;bkz. , ona ithafen yaptığım basit bir espriydi... Biri çıkar "Bu neydi şimdi?" der, biri çıkar "Saçmalık" der... Hayır Aslan da değilim gerçi ama hakikaten de Allah allaaaaah...[signature][hline][b]Hayatım hayatın için Hayatım ölümün için Ölümüm hayatın için Ölümüm ölümün için Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar